November 22 2024 09:33:06
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 5

· Piloti on-line: 1
1stCL_Fucida

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Kde nakupovat joye, páky, pedály...
310_cibule
Chtěl bych se podělit o jednu (další z mnoha) zkušenost, třeba se bude někomu hodit (neberte to jako vytahování, i když to vytahování samozřejmě je Mrknutí

Odešla mi má milovaná plynová páka z kompletu Saitek X 52 (před pár lety jsem jí koupil od Břetise, skvěle doplňovala můj Sidewinder FF)

A bez páky nemůžu žít (ne že bych lítal, skoro už nelítám, ale prostě si bez páky, pedálů a joye život nedokážu představit).

A tak jsem začal googlovat a našel plynovou páku od CH. Přišla mi pro mé účely vcelku vyhovující.

A teď to podstatné: Krouza na HIGHINTHESKY nabízí tuhle blbůstku za 4999,- korun http://www.highin...-usb-p235/

Mně přijde na zhruba tři tisíce a to ještě padesát dolarů platím za poštovné (třetinu z celé ceny) http://www.mypilo...e/sep/4945

A objednávka resp. platba kartou je zcela bez problémů (musí na ní ale být peníze, nebo mít kreditní, jako já. Než mně zavřou do vězení pro dlužníky, tak si ještě trochu polétám Mrknutí
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

WT_Horrido
Tak jeste pockame az ti prijde, zda ti napari clo nebo ne. Je to pres 22 ojro Úsměv
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

WT_Flan
Njn, my co CH paku mame, vime ze ji ma i Krouza a vime, ze ceny u Krouzy jsou jako jeho popisy produktu: nafoukle a nesrozumitlne Úsměv

AH_Glum
WT_Horrido napsal:
Tak jeste pockame az ti prijde, zda ti napari clo nebo ne. Je to pres 22 ojro Úsměv

Dle mých zkušeností s nákupem TrackiR by měla být sice celní sazba 0%, ale napaří ti 19 % DPH.

310_cibule
No, tak uvidíme.

Onehdá mi přišly tři die-casty (kovové modely letadel) a neplatil jsem nic. A převčírem zase šest DVD a taky nic. Dám vědět.

Docela by mně zajímalo, kolik na tom má Krouza vejvar Mrknutí
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

WT_Horrido
Oni na to vetsinou kaslou, kdyz to neni trimetrova krabice s plazmou. Obchody v Asii te nechaji pri objednavce vybrat jak maji oznacit balik (darek, vzorky a pod.) aby to nechali celnici byt Mrknutí
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

310_cibule
Tak to mi tohle asi proclí, co? http://www.banana.../1164.html Cool

Nechal jsem si to poslat začátkem týdne. Trošku mi v posledních dnech hráblo Mrknutí

WT_Horrido
Hehe ty s tim umis nebo to je prvni kousek k rozbiti?
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Hiltos
Upozornim rodice :-)

Panek
WT_Horrido napsal:
Oni na to vetsinou kaslou, kdyz to neni trimetrova krabice s plazmou. Obchody v Asii te nechaji pri objednavce vybrat jak maji oznacit balik (darek, vzorky a pod.) aby to nechali celnici byt Mrknutí

A můžu si na to nechat v Asii napsat Drugs?

310_cibule
V životě jsem s žádným RC nelítal, je to na zalítání.

Až to rozsekám (a to bude brzo), žena mi prý koupí tohle http://www.banana.../1328.html

Vopovaž se, Hiltoši. Naši mně maj pořád za slušnýho kluka.

Rigor Mortis
[quote]310_cibule napsal:

Až to rozsekám (a to bude brzo), žena mi prý koupí tohle http://www.banana.../1328.html

To je docela odvážné na začátek. Doporučil bych spíše něco jako Minimag od Multiplexu - neuvěřitelně hodné éro. Krásná letadla na kochání i létání jsou od Alferyho - www.alfamodel.cz.

310_cibule
Posmrtně ztuhlý,

díky za tipy. Pěkná éra.

Nicméně tohle má pro mne tu výhodu, že už je všechno pokupě včetně vysílačky. Tzv. RFA neboli Ready-To-Fly

Prostě s tím vylezu na kopec, rozbiju to a jdu od toho Mrknutí

Nemusím nic shánět, zjišťovat, jakou vysílačku, motor a co já vím. Navíc se mi nechce nic montovat (tedy chtělo by se, ale nemám na to čas).

Hoper
Cibulko, nech se pak s tím érem natočit (jak s tím lítáš, ne že s ním hrdě stojíš v obýváku) a video sem pak statečně postni ;)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

310_cibule
To víš a budu tady pro srandu králíkům.

Něco jako Chaplin poštovním úředníkem či tak Úsměv

311_Tank
Jaky sou ty pedaly od CH ? Kdyz koukam na cenu tak bych nad nima i zauvazoval.

Tajpan
310_cibule napsal:

hmm, ehmm, to by som rád vedel ako si dokázal presvedčiť svoju manželku aby ti toto schválila. ZamračenýÚsměv

falkon
310_cibule napsal:
Tzv. RFA neboli Ready-To-Fly

A akym sposobom sa z RFA da dostat Ready-To-Fly? Úsměv

clone9cz
Cibul, kdyz vis, ze to ero rozsekas, nechces ho nalozit na cestu trochu benzinem, aby z toho videa neco bylo a nemusel ses za nej stydet ?

http://www.wwii-illusion.net
310_Podrs
falkon napsal:
A akym sposobom sa z RFA da dostat Ready-To-Fly? Úsměv

Neznamená to Ready to Fly Asshole? Šklebící se

http://www.310raf.com
Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,014,607 návštěv