November 22 2024 09:35:14
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 9

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Návrat do minulosti. :D
Tajpan
Pamätáte sa ešte WT-čkári a AHolubi?

| 28.7.2004 9:32:07 | vlákno | reagovat
Hlásim sa do služby
Ani som sa nestilhol poriadne spamätať a už som pripojený!!!!! Idem posťahovať pár doporučených vecí a večer sa stretneme. Poprosil by som mazákov, lacknechtov, esá a experten na onnline aby boli jemný, milý, ohladuplný a dali mi nejakú výstrahu ked budú mi na šestke. Len žiadne 30mm pozdravy, prosím. Nerád by som sa pozeral na čiernu obrazovku, alebo na rozpad môjho tátoša na prvočinite. Lama na onnline. To bude ťažká noc.

| 28.7.2004 11:50:50 | vlákno | reagovat
Prvý let na onnline
už som absolvoval prvý súboj s nejakým švédskym esom na Hurry. Ja som mal šrot menom Emil, málo stíhačov, len my dvaja, velká mapa, dlhé hladanie. Zbadal som ho neskoro, ale ubránil som sa, ale bol som nízko, super pálil, odolal som asi trom útokom, potom mi schytal chladič, nasledoval útek na vlastné letisko, posledný vzrat mi nevyšiel, motor odišiel, tak som vyskočil, vzdal česť, a neviem prečo som zomrel,padák bol otvorený. Onnline je super.

| 28.7.2004 12:53:07 | vlákno | reagovat
Skoro som ho dostal !!!!
Druhý let na na onnline. Konečne G2. Zase neviem čo mám robiť, nejaká misia. A zas ten Svéd. Ping super. Austrálčan, Japan,Frantík. Prekvapenie bolo dokonalé!! Aj ked ma zbadal nemal šancu. Čelne šikmo zhora som ho trafil a vyšiel mi dym z motora. mal P47. Utekal. No skôr som vbehol do pasce. Tí sa dohodli. Za šestke som mal zrazu 2xP39. Zbavil som sa ich a ten šved mi išiel čelne. a ja blbec som neustúpil. Zrážka. Osamelý vlk na onnline nemá šancu. Tak srdce mi ešte nebilo.

| 29.7.2004 8:16:52 | vlákno | reagovat
to Tajpan
zdar, tak jak se líbilo včera na holubech?. Mám pocit že jsme se tam potkali.

| 29.7.2004 9:11:30 | vlákno | reagovat
SUPER.
Neviem, asi nie. ja som len stretával svoju smrť, plnú šestku, Mesto Givy plné P51 a P47
Aby vás všetkých ..... Taký výprask som teda ešte nedostal. Jak to len strílite!!!! JA že som v pohode, mimo trajektorie, a bác. Schytal som to. A sorry že som trochu lietal osamote, občas som si musel vydýchnuť, zklidniť srdce a tak....

Jedno musím priznať. Najlepší sú česko-slovenský stíhači!! Ked som si dal Warxxx, tam som v pohode skoroval. Aj teraz, miesto ranajok ,som si dal dva súboje. F16 (Steinhoft)na Fw190 som ho jednoducho odpálil zo Spitom. Nemal šancu.
FAkt na WT a na HOLUBOCH, samý experty a Já ,lama , medzi nimi.
Fakt SUPER.

vybrané a upravené. bonusweb.cz

PS2: venované všetkým ktorý mi helpmi a ktorých som spoznal.
(v dobrom či zlom) Úsměv

WT_Horrido
hehe prvni muj prispevek:

21.12.2001 8:35:35 | vlákno | reagovat

Tenhle sim je naprosta bomba a od utery, co jsem ho koupil, jsem z meho Bf-109 nevylezl Opravdu muzu vrele doporucit, pokud Oleg bude plnit sve zamery - finska kampan, dalsi pilotovane stroje, mimo jine i ta Stuka a zatim neni duvod mu neverit, pak neni opravdu nad cim vahat, tech 1500 je za tenhle soft vic nez slusna cena.
Dotaz na ty co uz letaji nad vychodni frontou: vratim se z 52 minut trvajiciho operacniho letu a mam porad plnou nadrz (a s plynovou pakou nezachazim jako novacek zrovna jemne). 109 mela vydrz tak dve hodiny, takze rucicka palivomeru by se mela alespon trochu pohnout. A mam samozrejme nstaveni realistic. Jo a taky sem zkusil naistalovat patch a totalne mi to rozesralo instalaci (zaznam neodpovidal skutecnemu letu, treningove mise se uz nedaly prehrat spravne - letadlo pristalo do lesa jako by se posunula mapa) musel sem se vratit k puvodni CD verzi. Ma nekdo podobne problemy?
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Tajpan
môj prvý Úsměv

| 27.4.2003 16:11:54 | vlákno | reagovat
ciel F4 a iné úpravy
Ahoj te, Mám len anglickú verziu a potreboval by som Helpnúť. V Default
ovládaní sa zameria nepriaťeľské lietadlo cez F4, a potreboval by som vedieť, ak sa dá , okamžite skontrolovať šestku { aj keď len šikmo dozadu pravo a vľavo , podľa typu lietadla} a rýchly návrat do pokračovania sledovania nepriat. lietadla cez F4. Cez F6 mi to dlho trvá ,buď mi zmizne zo zameriavača , alebo mám za sebou jeho dvojku. V kampani IL2 FB ,či sa dá nejako upraviť zostava ruských letcov ? Rusi do
Kubani 1943 používali väčšinou trojprstú formáciu ,potom ako Nemci ačali používať štvorprstú formáciu. Dá sa upraviť kampaň za Nemcou, aby sa pohlo pokračovať aj pri nesplnení misie, jasné je, že hráč musí žiť
a nachádzať sa na svojom území , aj pri tvrdom pristání ? Nemci vo WWII nerobili z toho až takú vedu ako Rusi, tam bola z toho Trestná letka alebo Poprava.
Upravil/a Tajpan dne 28-07-2008 13:29

WT_Horrido
Ty datumy jsou desive. To uz je asi nejaka diagnoza hrat jednu hru tolik let. Šklebící se
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Patrikhuhu
No to jsem se nechal strhnout a zapátral jsem na Bonuswebu také. Krátce po mém on-line začátku:

Patrik huhu email | 17.5.2004 10:01:40 | vlákno | reagovat
On-line...
Tak koukám, že i Pedropan je on-line. Já jsem svůj první on-linový křest prodělal v sobotu. V prvním připojení jsem vyhmátnul nějaký docela dobrý server (bylo tam dost Frantíků). První dva lety za LW (dorovnával jsem rozdíl v poměru sil) nebyly valné: jedna smrt + jedno nepovedené přistání (ale letadlo opravitelné). Pak jsem zase dorovnával VVS a to bylo již v poho, jo Cobra je dělo. Sice jsem se jednou houpal na špagátech, ale zaznamenal jsem dva sestřely (110 + 109) 40 bodů. Pak jsem přistál a šel večeřet :-). Při druhém nočním připojení jsem poznal, že je asi nutné být členem letky a připojovat se společně, neb jsem dost dlouho zmatečně hledal (možná jsem někdy působil jako pitomec) nějaký vhodný server. Nakonec jsem našel slušnej, ale bylo to modrý kontra červený na jakejkoliv strojích (já raději věrně, tj. určitá doba a určití reální protivníci). No a tam jsem si moc neškrt - byl jsem tam krátce, ale dobrý cvičiště pro dogfight. A proto se vás ptám, kdy se kdo a kde vyskytujete? Možná si pak nebudu připadat jako cizinec v cizí zemi. Preferuji full real. Dík předem za info.
Šklebící se

Jirka
Tajpane a co teprve tohle ?
Marian Vrbovsky email | 2.11.2004 18:19:42 | vlákno | reagovat
Prvý friendly zostrel.
Anglicko 1941. Vzlietam na patrolu. Ani poriadne nenaberiem výšku ,zaregistrujem tri kontakty južne od letiska nad morom. Podla stopoviek striela Spit/hurry a Bf-ko. Snažím sa tam dostať čo najskôr, tak letím rovne bez prevahy výška, trochu nižšie. Tie dve Bf-ká si tak veria , že sa krútia v plochej zátačke v jednej výške za spitom v malej rýchlosti i výške. Sú mŕtvy , aj ked o tom nevedia, ked tak sa točia do prava nízko nad morom ,že v prvom okamihu idú mi na čelnák, točia doprava , ukážu mi spodok lietadla z boku, a nakoniec sú predomnou. A ja som nič nemusel robiť a som za nimi na ich šestke obom. Priblížim sa trochu viac ako by som mal, ten spit (WT-J ) ich dokáže vytočiť, tak vypáli po poslednom. Vypálim tiež a posledné bf-ko to schytá, no treba dostať aj to prvé Bf-ko. Tak preletím pred nos poškodeného Bf-ka a pálim na prvé. Prvý sa snaží bojovať ale už nemá šancu. S myšlienkou na to druhé bf-ko, ktoré je na mojej šestke, snažím sa trochu zbrklo a nepresne zlikvidovať to prvé. Výbuch, poškodenie druhého bolo väčšie ako som predpokladal , alebo pilot nezvládol manéver, a spadol do mora. Prvý zostrel. dalšie dávky a druhý zostrel. Za cca 40 sekúnd dve bf-ka. Vraciam sa smerom na naše letisko, pod obranou flaku a mrakov nabrať výšku. Len jeden kontakt sa mi nepozdáva. Flak okolo neho ukončí moje pochyby. Má výšku ,rýchlosť, tak klesá dole na jeden pristávací a jeden vzlietajúci spit. Mám len výšku a som daleko nestíham sa dostať za neho ale prenasledujem ho. Bf-ko striela ale nepresne, nestúpa a robí chybu v zátačke , vraca sa. No ja ešte stale nie som na dostrel , hlavne som pod velkým uhlom palby ,tak stále prenasledujem ho . Bf-ko nízko nad zemou znovu striela , tak musím aj ja ozvať aspon propagačne. Ale strielam len kulometmi a dosť nepresne, naštastie na dráhe nie je nikto ani na stojánke. Bf-ko si ma všimlo , prestane a rýchlo stúpa. Pri stúpaní mu jedna tretina krídla zmizne v zemi ale v pohode to prečká. Stále má prevahu v energii a v zrýchlení. Začína točiť plochú zátačku do prava, zachvílu sa zas spustí dole. Zvuky motora merlina ma ujistujú , že za mnou sú spitáci (WT-P a další). Krátkymi dávkami na velkú vzdialenosť sa snažím dostať to bfko a odradiť ho od úmyslu znovu zaútočiť.. Zásah od flaku mi vyradí kanóny. No po hlásení , je to nedostatok munície. Nadávky. Bez bližšieho popisu. Ale Bf-ko robí druhú chybu, stáča sa nemotorne dole. Skrátim zátačku , pálim z boku z kulometov. Zásahy bez väčšieho účinku. Bf-ko so sklápa dole a ja tiež. vtom okamihu zaregistrujem stroj čo ide na nás všetkých troch čelne zo spodu, vypáli po nás, znažím sa mu vyhnúť kopaným vývkrutom čo aj vyjde. konečne so v optimálnej polohe za Bf-kom. Pálim, zásahy, odpadlo mu krídlo. Tretí zostrel. Ale riadiace stredisko priznáva zostrel flaku. Treba pozdvihnúť morálku mužstva. To beriem. Točím sa vo vzduchu , treba pristáť. ŠOK. Nič viac a menej. Friendly zostrel. Nadávky. Prvý predpoklad , pozemné lietadlá na stojánke. Ale s kulometmí? Nič takého. Pozerám teda WT statistiky. ŠOK NA DRUHÚ. SPIT (DU-X). Naštastie fotokulomet fungoval.Ten spit čo pálilm zo spodu na čelnák. Zrážka.??? NIE. preletel pod Bf-ko, asi 0,5metra krídlom pod bruchom mojho spita a pred nosom WT-P. Až po potom sa mu utrhla časť krídla. Naštastie vyskočil, tak sme prišli len o lietadlo. Druhý pohlad, spit (DU-X) zo spodu páli a dokonca trafil mna!!! Ale to mu nemožno vyčítať, pálil do slnka. A to sa stáva. I ked teraz som to schytal ja. Resumé: bez palby, bez zrážky a predsa Teamkiller. fotokulomet quick0108.ntrk . Jediné čo ale na tom je super , sú tie obrázky. A jeden je nádherný, stojí ho za to vidieť. JE už asi na stálo na pracovnej ploche mojho PC. Nazval som ho Tri tancujúce spity.

Jirka
A tohle Šklebící se

Marian Vrbovsky email | 5.11.2004 17:25:41 | vlákno | reagovat
Včera na onnline
1. DOSTAL SOM HO!!! DOSTALl!!! Zlomil som prekiatie žltohnedej Bf-ky. Super súboj, nádherná taktika, rozhodla jediná jedinká jeho chybička. Krásny zážitok. Hlavne ked prvý vzlet na WT skončil pod jeho palbou. A dva týždne ma trápil.

Patrikhuhu
No a ono tenkrát poslouchat Tajpana přes TS... Šklebící se

Jirka
A Rudidlo Šklebící se

Rudolf Dvořáček email | 15.12.2004 9:26:39 | vlákno | reagovat
Milý deníčku,
dnes mám na tebe strašně málo času, tak jen krátce: Včera jsem se poprvé PŘIPOJIL na on-line. Připojil s velkým P. S tím sledováním fotek na modemu se to opravdu nedá srovnat. Je to prostě super!!! Já slyším je a oni slyší mě.... Jen moje partnerka neustále zeshora z postele na mě hučela "cooo??" pokaždé, když jsem něco huhňal do mikráku. Zakrofal jsem si celkem dobře. Otázka je, jak mě slyšíte když šeptám. Polítání to bylo koneckonců sqělé, jen jsem si musel uvědomit že od té doby co jsem lítal na modemu doba pokročila a realita je o něco těžší než před několika měsíci. Za odměnu že jsem si toho nevšiml mě Pedropan a Šmudla nachytali na hruškách Úsměv Ale to se časem spraví. btw: Pedro, doufám, že jsi tu mou narážku na svůj věk nevzal vážně . Těším se na další polítání s váma chlapi, už jen TS tomu dává dimenzi navíc.

Teda lidi, procházím to už hodinu. Nakecali jsme tehdá fakt věcí Šklebící se

WT_Schmouddle
Já bych si taky vzpomněl jak Tajpana na mapě Normandie NĚKDO sestřelil a ten hurónský řev na TS když jsem řekl kdo to byl...VyděšenýŠklebící se

These were the days....Mrknutí
[img]http://forum.il2sturmovik.com/public/style_extra/team_icons/founder_gold_en.png[/img] is not a valid Image.

www.wtigers.org
3BAP_Cassius Chaerea
Hoši nějak senilníte.

MK_Paja
Jan Jankovic
email | 14.11.2002 8:55:13 | vlákno | reagovat
novinky

Tak se nam to pekne vybarvuje. Jednak FB vyjde 20. unora 2003 (vydavat nehotovy soft jen proto ze budou vanoce je jiste o nicem) ale hlavne se nam z datadisku pres noc stal plnohodnotny produkt! Nenazrani managori chteji vice penez. Prace odvedena na FB je ohromna to je bez debat, ale pochybuji, ze z tech penez navic se neco dostane k Olegovi a spol.

Hlavne lituji lidi co si koupili Sturmovika s ocekavanim bajecneho datadisku. Maji sim, jiste skvely, ale na tri mesice.

Zmenit status vydavaneho softu kratce pred vydanim mi navic nepripada jako fer jednani se zakaznikem. Distribucni spolecnosti jsou proste vsechny stejne - pro 20 dolaru navic udelaji cokoli, nadsenci stejne zaplati. Coz je, alespon v mem pripade, bohuzel pravda.

Úsměv

Jirka
A heleho, Vogona Šklebící se

Jiri Frgal email | 17.9.2004 8:19:26 | vlákno | reagovat
Chci sestrelit svoji manzelku.
Zenati panove, taky se vam stava, ze v nejnevhodnejsim okamziku prijde vase draha zena a neco chce? U me zrovna vcera. Pripojim se na AH zahlasim se svym kolegum na TS vystartuji ,pracne vystoupam, zeptam se kde je potreba pomoci a .... prisla zena "heled ten UPC satelit zase nejede, udelej s tim neco". "No",rikam,"zase jim to blbne.Vytahni to ze zasuvky a zase to do ni zastrc nazpatek.". Po chvili. "Nemuzu najit ten kabel. Mas jich tam milion". Coz je pravda, protoze tam mam zapojeno hramadu elektronickych blbosti."A vubec",pokracuje moje zena,"to jsem nevedela, ze kdyz si poridis to ADSL..." vsimete si, moje zcela netechnicky zalozena zena si pamatuje technickou zkratku."... ze si me nebudes uz vsimat". Rezignuji. Pokusim se nastavit letadlo aby vydrzelo letet ve vodorovnem letu a odchazim vytahnout a zasunout ten debilni kabel.Proklinaje spolecnost UPC. Po minute jsem zpatky a jiz jen sleduji, jak se moje letadlo riti do more. Tak znovu startuji, stoupam a ..."to s tim kabelem nepomohlo". Krici na me odvedle moje zena. "Tak to udelej totez", volam nazpatek, "ale navic jeste vytahni kartu z dekoderu a az naskoci display pak ji tam zastrc". Asi za minutu. "Porad to nejde" . Nstavuji letadlo do vodorovneho letu, vstavam a odchazim k satelitu. Provadim trik se zasuvkou a kartou. Letadlo mi mezitim nekdo sestrelil. Startuji znova. Uz ani nenabizim nikomu svou pomoc. Po nejake dobe zjistuji ,ze je doma podezrele ticho. To je divne. Satelitu uz neverim,ze by se rozjel, ale zacinam mit strach, ze jsem rozcilil svoji zenu a ta presla na domaci taktiku kterou pracovne nazyvam "tiche dusno". A to se mi nehodi. Mam domluvene s kamaradem z francie letani pres net na celou sobotu. A potrebuju mit doma klid. Nastavuji letadlo do vodorovneho letu a zvedam se ,abych si svou zenu udobril. Co nevidim, ta se spokojene diva na HBO. Otestuji tedy jeji naladu a kdyz zjistuji, ze se s rozjetim satelitu vyrazne zlepsila vracim se k pocitaci a s povzdechem sleduji kourici vrak meho letadla. No a tak je to porad. Ve tredu ,kdyz jsem byl na on-line se manzelka posadila na zidli vedle me. Chvili na me koukala a pak rekla. "Proc sis ten internet porizoval, kdyz te porad sestreluji?" "Ja vim." Odpovidam. "Musim trenovat, pak mi to pujde." A ona na to. "A co tady uz rok denne delas?" A je to. Pokusil jsem se vysvetlit ,ze na internetu se lita jinak a jak je to mozne. Ale vse zcela zbytecne. "Jses blazen." Ohodnotila me. "Lepis si doma tanky, mas plnou knihovnu knizek o tech svych letadlech a jeste si hrajes na pilota." A zakoncila to:"Kdybys radeji delal doma neco uzitecneho."

Jiri Frgal email | 17.9.2004 12:27:31 | vlákno | reagovat
Chci sestrelit svoji manzelku 2.
S velikym zajmem ctu vse co tu bylo zatim napsano. A premyslim o tom, jak je ten zivot drsny. Nebylo-li by me lepe, pokud by nebylo IL-2. Prisel bych domu z prace ci zamestnani. Vytahl pivo z lednicky.Otevrel noviny a koukal na fotbal. Bohuzel vsak pivo v lednici nemam, ctu jen Neviditelneho psa a fotbal me nebavi. Takze me chudakovi nebohemu zbyva uz jen ten IL-2. A to ti volove navic jeste chystaji Pacifik a BoB. Jeste, ze moje zena nezna tenhle server. Protoze za tech mych par radku by me udobrovani prislo sakra draho. Asi nove boty, nebo neco podobneho. Na druhe strane se chystam vse ostatni co zde bylo napsano sve zene ukazat, protoze neverila memu tvrzeni, ze "JSEM UPLNE NORMALNI". A tak me napada jedno. "NAUCME SVE MANZELKY LETAT !!!". Neb kdo na svete muze rici "JSEM ZENATY SE SVYM WINGMANEM."

http://bonusweb.i...o=19352557

Vážně se mě nechce věřit, že tu přiblblou gamesu paříme už takový roky Šklebící se

P.S. Myslím, že pomalu nadchází čas, abych vyzálohoval databázi prvního SVK. To se teprve nasmějeme. Šklebící seŠklebící seŠklebící se

P.P.S. Kdo pamatujete tuhle větu ? "Vídím jedno Zero s otevřeným podvozkem a je u něho nápis Tajpan." MrknutíŠklebící se
Upravil/a Jirka dne 28-07-2008 18:03

Rufu
Horrido ty by jsi měl od bonuswebu dostat metál že se tam o tu diskusi pořád staráš.

Tajpan
WT_Schmouddle napsal:
Já bych si taky vzpomněl jak Tajpana na mapě Normandie NĚKDO sestřelil a ten hurónský řev na TS když jsem řekl kdo to byl...VyděšenýŠklebící se

These were the days....Mrknutí

... a dva dni na TS-ku, bol Tajpánek tichý, tichučký akoby tam ani nebol. Šklebící se
pamätám, pamätám, pekne som to schytal v emilovi od Katky. Mrknutí

WT_Horrido
Dnes jiz legendarni demo cislo 1
ftp://ftp.ubisoft...2_demo.zip

A demo cislo 2
ftp://ftp.ubisoft...emov20.zip
Upravil/a WT_Horrido dne 28-07-2008 18:45
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Tajpan
Jirka napsal:

P.P.S. Kdo pamatujete tuhle větu ? "Vídím jedno Zero s otevřeným podvozkem a je u něho nápis Tajpan." MrknutíŠklebící se

Toto si fakt pos*al, Jirko. MrknutíŠklebící se
Na toto si strašne rád spomínam. AH - Pacifik mapa onnline , zerá verzus P40. Vzlietnem a po 2 minutach na TS:" Kua , tí Holubi su fakt hrozný. Na kiehoboha sem dávaju tie turbolencie. Sú normální? "
A Vogon letel za mnou a do do TS , absolutnym pokojom vyrovnaného chladnokrvného angličana zahlásil: "Vídím jedno Zero s otevřeným podvozkem a je u něho nápis Tajpan."
Skoro som spadol vo výrvtke do mora od smiechu. Šklebící seŠklebící seŠklebící se

Jirko pamätáš ako sme prvý krát spolu leteli na AH zimný Stalingrad v lavočkách a urobili ten mega cirkus nad pitomnikom. ? Šklebící se

Tajpan
WT_Horrido napsal:
Dnes jiz legendarni demo cislo 1
ftp://ftp.ubisoft...2_demo.zip

A demo cislo 2
ftp://ftp.ubisoft...emov20.zip

Ešte si pamätáte Ako sa patchoval Il2? Cool

KLuci, pomoc, jsem ztracen. Přeinstaloval jsem ILa a mam stazeno äsi 7 souboru s updaty a pačey a ted nevím, co instalovat. Dřív jsem to instaloval postupně, ale ty názvy mi teď už nějak nic neříkají. Poraďte co a v jakém pořadí instalovat:
1. il2patch_104a-supplement.exe
2. il2patch_104b2.exe
3. il2upgrade_1.1a.exe
4. il2upgrade_1.1b.exe
5. il2upgrade_1.2.exe
6. il2upgrade_1.2ov.exe
7. IL-2_addon01_102b.exe

z bonusweb.cz

3BAP_Bugs
Tajpana chytila nostalgia, a krňába, to už je ale starý!Mrknutí

http://3iap.org
Jirka
Tajpan napsal:
Jirka napsal:

Toto si fakt pos*al, Jirko. MrknutíŠklebící se
Na toto si strašne rád spomínam. AH - Pacifik mapa onnline , zerá verzus P40. Vzlietnem a po 2 minutach na TS:" Kua , tí Holubi su fakt hrozný. Na kiehoboha sem dávaju tie turbolencie. Sú normální? "
A Vogon letel za mnou a do do TS , absolutnym pokojom vyrovnaného chladnokrvného angličana zahlásil: "Vídím jedno Zero s otevřeným podvozkem a je u něho nápis Tajpan."
Skoro som spadol vo výrvtke do mora od smiechu. Šklebící seŠklebící seŠklebící se

Jirko pamätáš ako sme prvý krát spolu leteli na AH zimný Stalingrad v lavočkách a urobili ten mega cirkus nad pitomnikom. ? Šklebící se

Tak na ten Stalingrad si pamatuju naprosto přesně. A zrovna dneska jsem si na to zase vzpoměl. Tehdá jsi měl internet asi o tři neděle dýl než já a já tě proto vnímal jako naprostého virtuálního boha co už umí vše. Tehdy jsem přišel na internet po ročním lítání offline. Na kontě něklik set setřelů AIček a myslel jsem si, že těm všem okolo mě natrhnu prdel od ucha k uchu. Šklebící se Opak byl pravdou. Realita byla taková. A teď použiju slova, co jsem našel na bonuswebu, že každýmu to kroutilo líp jak mě, každej mě viděl dřív než já jeho a každej střílel líp jak já. Sebevědomí rychle vyprchalo. A když už jsem si začal myslet, že by mě to už mohlo jít, tak přiletěl Sláva a bylo po ptákách. Ten člověk mě dokázal ukroutit ať jsem letěl v čemkoliv. Šklebící se Nikdy nezapomenu na ten pocit beznaděje, když jsem ho měl za zády a zkoušel všecko možný a nic z toho. Sláva byl taky jeden z virtuálních bohů, co mě dal velkou školu. Úsměv

A pak, jednoho dne, už za delší dobu (asi měsíc), tehdá už existoval Vogonův zouvák (mimochodem manévr naprosto na píču), zachrchlal týmspík a ozvalo se v něm nesmělé: "Ahoj, tady Honza ze Zlína." (Jimik) A i já se stal na chvilku bohem. Šklebící se Bohužel fakt jen na chvilku Šklebící seŠklebící seŠklebící se
Upravil/a Jirka dne 28-07-2008 19:22

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,014,628 návštěv