November 23 2024 11:44:32
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 18

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » DS Asfaltoví Holubi - INFORMACE
 Vytisknout diskuzi
Nové nastavení serveru AH
AH_Enty
Tak ode dneška se jede na 50 lidí a je zakázané stahování skinů.

3BAP_Cassius Chaerea
No kua, jediná věc co byla na AH pěkná, je zakázana. V tom má prsty VogonNaštvanýVyděšený

Jirka
Ano, tak trochu i mám. Hlavní prioritou serveru má být kvalitní polet bez lagů na kvalitních mapách. Skin, jakožto vedlejší efekt musí být vždy až na druhém místě.

Kdyby jsi se Cassi v Kostelci neožral jako prase už hned zkraje, mohl jsi si o tom tehdy popovídat s námi. Teď už můžeš jedině plácat nesmysly na SVK. Mrknutí

3BAP_Cassius Chaerea
A neměli by mít všichni nastaveno rozlišení 640x480, když už ti se slabšíma kompama můžou na AH, tak aby si užili kvalitní polet bez lagů, způsobených jejich kompama. Tak sem asi minulej tejden přestal lítat na AH, holt si pudu vychutnávat někam jinam kvalitní lagy se skinama.

310_Runner
3BAP_Cassius Chaerea napsal:
A neměli by mít všichni nastaveno rozlišení 640x480, když už ti se slabšíma kompama můžou na AH, tak aby si užili kvalitní polet bez lagů, způsobených jejich kompama. Tak sem asi minulej tejden přestal lítat na AH, holt si pudu vychutnávat někam jinam kvalitní lagy se skinama.

A kolikrát v boji když máš někoho na 6 a vochcává tě si všimneš jakej má skin no, ani prd je to jedno, každá mapa má základní skiny tak poznáš kdo je kdo, a polle mě (a nejsem sám) je určitě lepší polet pez lagů a sekanců s hromadou lidí a je jedno jestli je letadlo v tý barvě a nebo v druhý. Je sice hezký když je to povolené ale servr kde jsou čtyři lidi se super PC a užívaj si skiny je na prd

3BAP_Cassius Chaerea
310_OTU_Runner napsal:
A kolikrát v boji když máš někoho na 6 a vochcává tě si všimneš jakej má skin no, ani prd je to jedno, každá mapa má základní skiny tak poznáš kdo je kdo, a polle mě (a nejsem sám) je určitě lepší polet pez lagů a sekanců s hromadou lidí a je jedno jestli je letadlo v tý barvě a nebo v druhý. Je sice hezký když je to povolené ale servr kde jsou čtyři lidi se super PC a užívaj si skiny je na prd
Já si skinů většinou i všimnu, bo mám vcelku dobré rozlišení.
Pro ten Váš kvalitní polet potřebuju tři věci.
1)Kvalitní spolubojovníky a nepřátele, to je základ všeho. Tato věc byla a je vždycky na AH více než rozporuplná.
2)Plné detaily, ne žádné tetris, už i tak je il strašně "zastaralej" a nemám chuť si za 20 šedivejma, 10 zelenejma a 5 žlutejma pixlama představovat befko. Bohužel tímto pravidlem se asi řídí víc lidí, i ti co by raději v zájmu ostatních měli ila lítat offline.
3) Skiny, pořádné kvalitní skiny a marking. Štuka v tom svém defaultním "zeleném" nátěru bez hákáče na ocase, je hodně věcí, ale nestojí mi ani za sestřelÚsměv. Blbé je taky to, že lidi co mají spojení horší než dostatečný, si i tak nechávaj zaplé skiny.

Ale chápu že bojovníci za "kvalitní lítání" mají úplně jiné představy o kvalitě než já.
Upravil/a 3BAP_Cassius Chaerea dne 14-07-2008 11:08

310_Gringo
Ono totiž Cassia štve, že nemůže mít na éru takový ty fajnový nápisy jako: Za Stalina,za ródinu,vodka rulez a podobněŠklebící se

3BAP_Cassius Chaerea
310_Gringo napsal:
Ono totiž Cassia štve, že nemůže mít na éru takový ty fajnový nápisy jako: Za Stalina,za ródinu,vodka rulez a podobněŠklebící se
Konečně někdo pochopil o co mi tady celou dobu jde.Šklebící se

BP_Tyrl
........nemám chuť si za 20 šedivejma, 10 zelenejma a 5 žlutejma pixlama představovat befko. ..........

Na to existuje super vychytávka od vp.media: vp_skinmod_v1_3. Při prvním použití jsem byl až překvapen, jak může být Bf-109 v defoultu hezký.Mrknutí

3BAP_Cassius Chaerea
BP_Tyrl napsal:
........nemám chuť si za 20 šedivejma, 10 zelenejma a 5 žlutejma pixlama představovat befko. ..........

Na to existuje super vychytávka od vp.media: vp_skinmod_v1_3. Při prvním použití jsem byl až překvapen, jak může být Bf-109 v defoultu hezký.Mrknutí
Bf mi je v defaultu vcelku putna, jde o štuky, heinkely, ily, jaky. Jinak není default jako default, některé jsou opravdu zdařilé, viz. novější default na išaku, nebo prostě krásnej zimní default "PVO" miginy. Ohledně fuckáčů a befek, myslím že ty jsou vcelku na dobré úrovni, narozdíl od katastrofálních ilů nebo třeba štuk.
BTW: V defaultním ilu sem neletěl už dobré dva roky.
Upravil/a 3BAP_Cassius Chaerea dne 14-07-2008 11:53

WT_Schmouddle
Nebylo by uživatelsky příjemnější vyhodit odtamtud tu mapu co má od Olega zabudovaný memory leak nebo co to?

Lítal jsem teď na AH vceku dost na Normandii a Ardenach a i s 45 lidma a skinama mi to nikdy nelagovalo tak, abych si toho všimnul.

Jinak tedy bych si zde mohl trochu přihřát polívčičku a říct že WT maj skiny zapnutý...ale to by bylo nemorální. Šklebící se
[img]http://forum.il2sturmovik.com/public/style_extra/team_icons/founder_gold_en.png[/img] is not a valid Image.

www.wtigers.org
1stCL_Fucida
WT_Schmouddle napsal:
Nebylo by uživatelsky příjemnější vyhodit odtamtud tu mapu co má od Olega zabudovaný memory leak nebo co to?

I mému chorému mozku toto přijde jako relativně rozumnější řešení.
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

1stCL_Fucida
V rámci novějších informací slibuji co jsem odvolal a slíbil a odvolal a tak..je to složitější a neskutečně hloupé Úsměv

1stCL_Fucida
je to POZEN Úsměv

alfik
Podívej Cassi, AH není jediný server, a vzhledem k tomu že např. já jsem tě tam zastihl myslím dvakrát za dva a půl roku, a to jsi lítal se dvěmi až čtyřmi jinými a tato grupa pokaždé urputně nespolupracovala a ani nekomunikovala s nikým jiným, můžeš lítat také na jiných.
Nezlob se, nemyslím to jako urážku, ale píšeš tady kraviny a když to říkám já který sem na SVK píše schválně hlavně kraviny (pro svou prdel) tak je to tak Cool
Ber to tak, že jsou servery pro elitu, servery pro arkádychtivé puboše, a pak servery pro tu většinu ostatních mezi těmito dvěma extrémy. Tam patří i AH.
Já chodím rád na AH protože nejsem elita ani arkádychtivý puboš. A mch, pokud na serverech nebudou lidi jako já, tak si elita asi těžko někoho sestřelí Cool
Beru úpravy na AH jako úlitbu skutečnému stavu věcí, tedy stavu Ila (není to nejlépe napsáno pro lítání po netu) a stavu PC jaký si tak obvykle můžou lidi pořídit.
Lítám na plné detaily, a rád oželím že ostatní neuvidí na mém Ilu nápis "Smerť fašístickým okupántam" ani já na nich. Já ho tam vidím Šklebící se
Včera večer jsem zapsal za dvě hodiny lítání tři lagy po 0,5-1 sec. To beru.
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus

WT_Flan
Nenechte se rusit, jen sdelim svoje prekvapeni a hned zase jdu :

Ony byly na AH povolene skiny ? Cool

( Kruci, jak muze byt nekdo tak nevsimavy ? Šklebící se )

torr
prosím o definici "arkádychtivé puboše" a případné servery,které splnují tuto podmínku.Nicmémě rád bych se vrátil do svých pubošských let ,joj to byly časy

3BAP_Cassius Chaerea
aalf napsal:
1)Podívej Cassi, AH není jediný server, a vzhledem k tomu že např. 2)já jsem tě tam zastihl myslím dvakrát za dva a půl roku, 3)a to jsi lítal se dvěmi až čtyřmi jinými a tato grupa pokaždé urputně nespolupracovala a ani nekomunikovala s nikým jiným, můžeš lítat také na jiných.
4)Nezlob se, nemyslím to jako urážku, ale píšeš tady kraviny a když to říkám já který sem na SVK píše schválně hlavně kraviny (pro svou prdel) tak je to tak Cool
5)Ber to tak, že jsou servery pro elitu, servery pro arkádychtivé puboše, a pak servery pro tu většinu ostatních mezi těmito dvěma extrémy. Tam patří i AH.
Já chodím rád na AH protože nejsem elita ani arkádychtivý puboš. 6)A mch, pokud na serverech nebudou lidi jako já, tak si elita asi těžko někoho sestřelí Cool
7)Beru úpravy na AH jako úlitbu skutečnému stavu věcí, tedy stavu Ila (není to nejlépe napsáno pro lítání po netu) a stavu PC jaký si tak obvykle můžou lidi pořídit.
9)Lítám na plné detaily, a rád oželím že ostatní neuvidí na mém Ilu nápis "Smerť fašístickým okupántam" ani já na nich. Já ho tam vidím Šklebící se
10)Včera večer jsem zapsal za dvě hodiny lítání tři lagy po 0,5-1 sec. To beru.
1)Myslím že mě nemusíš informovat o jiných serverech, já opravdu nelítám JEN na AH. 2)To snad záleží na tom jak často ty a já lítáme, že.
3)Spolupráce je slovo pro ty co používaj TS AH? Už sis zkusil spolupracovat na df AH při 20-25 lidech všech možných typů na jednom TS? Urputně nespolupracující jsou ti co používají jiné TS a spolupracují s jinejma "prověřenejma" lidma, se kterýma jim to více vyhovuje?
4)Nezlobím se, mám ve zvyku myslet si o lidech přesně to co si myslí o ni o mě.Mrknutí
5)Velmi podobně to beru už hóóódně dlouho, ale spojitost se skinama v tom nevidím.
6)To je filozofická úvaha? Jako že by se třeba potkali dva profíci, tak by se nedokázali sestřelit a mohli sestřelovat jen lidi s nickem Aalf?
7)Skutečný stav, věcí byl ten že mě to nelagovalo nijak víc než na jiných serverech a vše sem měl v mezích i při "plném" serveru, jen byly spešl BLBÉ mapy viz Germany nebo Evropa (či jak se ji říká), která je prostě zkurvená. Místo vyhození ze serveru byl problém "vyřešen" vypnutím skinů. Takhle já vidím skutečný stav věcí.
9)V tom je ten rozdíl mezi náma, můj "umělecký vkus", mi zabraňuje sedat do hnusných letadel, v tomto případě do šturmovika s votřesným defaultem.
10)Včera večer sem se prolítnul v Migině se skinem 34. IAPu a nezaznamenal sem žádnej lag na serveru Eastern Front. A vůbec to neni propagandaVyděšenýŠklebící se.
Upravil/a 3BAP_Cassius Chaerea dne 14-07-2008 13:29

310_Gringo
WT_Flan napsal:

Ony byly na AH povolene skiny ? Cool

Hmm,tohleto je taky zajímavýŠklebící sePff

Jirka
torr napsal:
prosím o definici "arkádychtivé puboše" a případné servery,které splnují tuto podmínku.Nicmémě rád bych se vrátil do svých pubošských let ,joj to byly časy

No to jsou třeba ty servery, kde se lítá bez kokpitu a s padlockem, a bez mraků a se zjednodušeným ovládáním motorů a tak.

No a ti puboši, to jsou ti, co když někam vlezou, tak si automaticky berou letadlo typu 25lb Spit, La7 a jiná UFA i když třeba všichni ostatní okolo právě lítají v planesetu do roku 41. A když je pak někdo sejme, tak jsou hrozně překvapený a uražený a svádějí to na všecko možný, jenom ne na svoji nešikovnost. Šklebící se Sestřelů dosahují většinou náhodně, častěji ale jenom v případech , kdy předmět jejich útoku právě přistává,startuje a nebo je dostatečně nakřáplej už nekým jiným takže se nemůže moc bránit.

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,025,140 návštěv