December 22 2024 06:07:19
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 13

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,751
· Nejnovější pilot: VGR-Spawn
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Toggle mirror - neutáhne
ZVP Zdenek
Dobrý den všem. Mám takový problém, když zapnu zrcátka, grafika je znatelně trhaná. Mám sestavu Sempron 3000, 1gb DDR, ATI x1650pro, monitor 19inch. Bez zrcátek mohu létat na 1280x1024, s plnými detaily ( jak to má tu perfektní vodu a tak ) a s mnoha letadly ve vzduchu. Když zapnu zrcátka, nechytá se to ani při 800x600 a snížených detailech. Smutný gk mám zánovní, nechce to třeba jiný ovladač než ATI 8.1 ? zkoušel jsem i konfiguraci gk na max. výkon - vše bez úspěchu, jediné co pomáhá je Toggle mirror off Smutný Díky

1stCL_Fucida
Zkus ovladače 7.11 a starší. U novějších mám výrazně nižší FPS.
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

311_Rampa
zdravím, no mám možná obdobnou sestavu, jen lepší procák, ale za to horší ramku (AthlonXP 2800+, 512RAM, ATI X1550). Lítám na tomto nátivním rozlišení 1280x1024.

Zkontroluj si jak máš nastavený Anisotropní Filtrování a Anti-Aliasing. Při tomhle rozlišení stačí obojí na 4x . Mám to odzkoušený a lítám na PERFECT detailech a verzi ovladačů mám z května 2007. Od tý doby jsem neměl problém a lítám plynule, bež záškubů nebo jakéhokoliv sekání hry.

Pokud to nepomůže, zkusil bych uplně čistý okna, pokud ani to, viděl bych ten problém možná ve slabým procáku. Sic je 3000 dost, ale sempron byl hodně okleštěnej oproti Athlonům, hlavně co se cache týče.

Držím pěsti, snad ti mé rady pomohou

S!

clone9cz
osobne se domnivam, pokud mas normalne 60FPS, tak ti zrcatko pozere 20-30FPS (alespon me pripadalo, ze se misto jednoho plneho obrazu generuje jeden menci pro zrcatko)

35plnejch obrazku + 25 obrazku pro zrcatko by se rovnalo = 60 FPS bez zrcatek (neni to tak nejak podobne ?)

http://www.wwii-illusion.net
ZVP Zdenek
Rampa: No jo, máš athlon, ale "jen" XP a já Sempron 64 Šklebící se Šklebící seŠklebící se a 800Mhz HT Bus :-)) ( dříve jsem Athlona XP měl, moc dobrý na přetaktování) . . . . zkusím tedy ovladače jak radil Fučida, AA a AF jak radíš ty a uvidíme. Jinak okna mám včera přeinstalované. Zkoušel jsem vypnout NODA - bez vlivu na hru. Clone - takový lamí dotaz, jak poznám jaké mám aktuální FPS ? Myslím jako ve hře... je na to nějaký SW měřič ? Zamračený Jinak všem děkuji za rady.

WT_Horrido
Konzole ve Sturmovi. Prikaz "fps START SHOW"

Bez uvozovek.
Upravil/a WT_Horrido dne 15-04-2008 08:07
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

ZVP Zdenek
tak ted si pripadam jako totalni blbec...ve sturmovi je konzole jo ???

WT_Horrido
No jo, Shift+Tab, pokud si to spravne vybavuju...
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Pavloun
WT_Horrido napsal:
.

fps SHOW START

zobrazí počítadlo

fps SHOW STOP

ho vypne

WT_Horrido
Pavloun napsal:
WT_Horrido napsal:
.

fps SHOW START

zobrazí počítadlo

fps SHOW STOP

ho vypne

No nekecej Šklebící se
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Jirka
WT_Horrido napsal:
Pavloun napsal:
WT_Horrido napsal:
.

fps SHOW START

zobrazí počítadlo

fps SHOW STOP

ho vypne

No nekecej Šklebící se

I mistr Nvidia se někdy utne Šklebící seŠklebící seŠklebící se

606_Temp
nebo progrmek FRAPS, ltery umi i hezky ukladat printscreeny a delat videjka a celkem uzitecne banchemarky, kdyz se vrtas v nastaveni conf ini a zkousis, co ti pomuze vic.
Ono jinak kdyz ctu, jak nekomu jede il 60FPS na perfect, tak to vubec nic neznamena. Me treba jede obcas taky na perfekt 200FPS, ale ma to i propady k 10FPS kdyz je husta mapa, lita se nizko, bomby bouchaj a klickuje mezi sloupama ve Stalingradu, ci Berline. Hrozne zalezi na mape a deni v ni Mrknutí
"Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ Benjamin Franklin

http://no606.ic.cz/
Patrikhuhu
Jirka napsal:
WT_Horrido napsal:
Pavloun napsal:
WT_Horrido napsal:
.

fps SHOW START

zobrazí počítadlo

fps SHOW STOP

ho vypne

No nekecej Šklebící se

No, vono bude fungovat oboje...

Jirka
Patrikhuhu napsal:
Jirka napsal:
WT_Horrido napsal:
Pavloun napsal:
WT_Horrido napsal:
.

fps SHOW START

zobrazí počítadlo

fps SHOW STOP

ho vypne

No nekecej Šklebící se

No, vono bude fungovat oboje...

zírám, máš recht Úsměv

WT_Horrido
A dokonce samotne fps STOP ukonci uplne vsechno, i to show Úsměv
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

ZVP Zdenek
No takže se se svým strojem nechytám - FPS bez zrcátka tak 20, se zrcátkem 10. po snižení rozlišení na 800x600 - minimální zlepšení tak o 2 3 fps......... totéž při nejnižších detailech, taky s min. vlivem na fps........... ovladač už mám 7.11... fakt nevím kde je chyba, kartu jsem nastavil na nejv. výkon, zkoušel různá nastavení v setupu..........a nic.

1stCL_Fucida
Tak zkus možná ještě starší, mám aktuálně 7.9 a taky zkus vypnout mraky z detailed na tu nižší možnost..to mi taky dost pomohlo

Rufu
Taky nezapomeň že jsou 2 mody zrcátek,detailní a hrubé.Kdy ti to vlastně trhá v oflinu? A od kdy? Podle toho co říkáš ti to asi nikdy neběželo plynule na perfect jen se rti to zdálo.jinak AA a AF je nutno hlavně vypnout v catalyst control centru případně alternativním softu ATitool....Mno a ještě zkus v configu najít položku hardwareshaders a nastav ji na 0.Apropo hraješ ho pod DX9 nebo open GL?

1stCL_Fucida
Zkus kdyžtak ještě můj conf.ini, kamarád na hodně podobný konfiiguraci, co máš ty, si to docela pochvaloval..

TADY

ZVP Zdenek
Fučida - moc díky, s tímhle confem se dá létat v poho na zrcátkách Vyděšený to teda čumím.... díky ještě jednou

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

08-12-2024 13:02
Vypadá to, že Nvidia definitivně ruší GeForce Experience. Už se mi aktualizuje na Nvidia App.

06-12-2024 19:02
Viděl jsem jen prvních 8 sekund videa. Stačilo mi.

04-12-2024 13:31
Vlastně jako by miliony mozkových buněk vykřikly hrůzou a náhle utichly.

04-12-2024 12:50

03-12-2024 15:48
Zase po letech jsem zaskočil a tak vás všechny zdravím...borci Mrknutí

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

36,119,980 návštěv