November 22 2024 08:18:59
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 7

· Piloti on-line: 1
petsild

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Loučím se
Lucka
Vážení,
létala jsem s Vámi on-line téměř dva a půl roku, přesněji řečeno od 2.9.2005 do 16.2.2008. Svůj první i poslední let jsem absolvovala na mapě Normandie 1943, ve Spitfiru Mk.IXc. Jak příznačné - měla jsem je ve Šturmovi nejraději.

Na tohle období svého života nikdy nezapomenu, byl to nespočet hodin strávených u počítače, ale také mnoho zajímavých zážitků společně prožitých s lidmi, kterým učarovalo létání.

Jenomže čas nikdo z nás nezastaví. Studium v zahraničí mi ukrajuje čím dál více z volného času a také v mém osobním životě v brzké době nastane velká změna. Od června tohoto roku budu vdanou paní. To vše vyústilo v mé rozhodnutí, že je načase skončit s virtuálním létáním. Pokud mi v budoucnu čas dovolí, ráda mezi Vás ještě někdy zavítám, ale bude to už spíše výjimečně.

Mějte se hezky piloti.

Lucie

[img]http://img210.imageshack.us/img210/5554/spitfirehn0.jpg[/img] is not a valid Image.
Upravil/a Lucka dne 16-04-2008 08:50

3BAP_Cassius Chaerea
ÁÁÁ další podpantoflák, tedy podpantoflačka.Šklebící se

WT_Horrido
Jsem tak nejak na mekko... smrk. Šklebící se
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

310_Gringo
Tak hodně zdaru Lucko.Ono ti to stejně nedá,neb kdo jednou vzlít.........

313_Ffajtl
No, nemusíme být smutní, protože knypl v ruce ti každopádně zůstane Vyděšený

A časem si uvědomíš, že v manželství musíš na chvilku utéct mezi tiché blázny, jako někteří zde figurující...

Nežíkám sbohem, ale "Zatím se měj a drž se holka" Mrknutí

http://www.313.cz/
1stCL_Fucida
Tak tedy Good Luck Úsměv
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

mha
Toš zatím Luci! Úsměv
Tělo mrtvého nepřítele páchne vždy dobře.
Aulus Vitellius

313_123
vše už řečeno jinde
tak jen pro pořádek
hodně zdaru i o tud

310_cibule
Pá pá, stejně se vrátíš. Máš to pod kůží Mrknutí

Pro změnu zas něco o mně Zamračený

Přestal jsem se o letadla zajímat někdy v sedmnácti. Začal chodit po hospodách, za ženskejma a tak. Prodal jsem všechny knížky a modely. Sra... jsem na to.

Za 15 let jsem byl zpátky. Bylo to silnější než já. Už je nikdy neopustím. Přijdeš na to.

Školy se studují a nebo také ne. Chlapi přicházejí a odcházejí, rodiny se rozpadají. Ale spitfire je pořád mysteriózně krásný. Nedá se mu odolat. Akorát se někdy musíš věnovat i jiným věcem. Není to "buď" a "nebo". Dá se to skloubit.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

Panek
313_Ffajtl napsal:
No, nemusíme být smutní, protože knypl v ruce ti každopádně zůstane Vyděšený

Blabos nabouchá fagany a pak už bude jen s maminama drbat jaká dieta je lepší.

A časem si uvědomíš, že v manželství musíš na chvilku utéct mezi tiché blázny, jako někteří zde figurující...

Fajtl mne neslyšel na TS Mrknutí

Nežíkám sbohem, ale "Zatím se měj a drž se holka" Mrknutí

Připojuji se: Hodně štěstí v životě a málo těch, kteří ti ho budou závidět.

PS: A porodí syna, bude se jmenovat Spitihněv a budnou mu říkat Spit.

313_Sheddan
GL! Smutný
Stejně se vrátíš. Nejdýl ve chvíli, kdy se ti děcko zblázní do letadel Šklebící se

http://www.letistechrudim.cz
WT_Schmouddle
Ještě ráda přijdeš zpátky, vdaná nevdaná která zkusila už jinak nechce!Šklebící se
[img]http://forum.il2sturmovik.com/public/style_extra/team_icons/founder_gold_en.png[/img] is not a valid Image.

www.wtigers.org
FellA
tak stastne a vesele Šklebící se

BP_Tyrl
To je hrozný, před kým si budeme honit ego?Smutný Asi si budu muset vymyslet, ještě jeden nick, aby to tu moc nezvlčilo.Šklebící se No zkrátka, příjemné vykonávání domácích prací. Já bych knipl, za prachovku nikdy nevyměnila.Vyděšený

3BAP_Rohlos
Tak sem měj krásně Lucí a na rozloučenou bys nám sem mohla dát nějakou svou reálnou fotku, aby jsme viděli s kým jsme opravdu měli tu čest...Mrknutí

3BAP_Cassius Chaerea
Jelikož nám sem zase žádnou nedá, tak sem hodím já, další ze série zaručeně pravých Lucií.
[img]http://www.gorila.sk/i/imgs_orig/230/8230.jpg[/img] is not a valid Image.

1stCL Pepan
Lucko rád bych se s Tebou rozloučil patřičně na úrovni a napsal něco strašně dojemného. Je však třeba si uvědomit že od Rolling Stones se jen tak lehce neodchází!...Vyděšený
Jediná propustka a polehčující okolnost je úmrtíŠklebící se

Pepan

1stCL_Pospa
Ještě že jdeš strašně si mě v tom Spitu srala !

Ale i tak se těším až Tě zase budu mít na 6tý Mrknutí

GL!

http://www.aeroklub-sumperk.cz/
j4ck41
tak cus, no ... stesti ve studiu, manzelstvi a tak ... no a az te to za 14 dni zacne nudit tak se akorat objevi BoB Mrknutí

Jirka
Tak dobře, já se vám přiznám. Po těch letech si přece zasloužíte znát pravdu. Lucka je Vogon Šklebící se

Čau Lucko Úsměv

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,014,005 návštěv