November 23 2024 11:41:59
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 8

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » DS Asfaltoví Holubi - INFORMACE
 Vytisknout diskuzi
CZ_AH_Special - udělené bany
AH_Cutora
vanJatren Jeit napsal(a):

doufám, že jsem sehnal správný e-mail. Mám takový menší problém.
Často se vyskytuju na CZ_AH_Special, který je asi nejlepší na různé nácviky a
takové krátké polety pro zábavu. Člověk tam díky pohledům může i leccos odkoukat.
Nevím jestli jste si toho všimnuli, ale v poslední době zhruba několika týdnů nebo
měsíců se na Speciálce rozmáhá skupina dost divných lidí.
Je jim zhruba okolo 12-15 let a jediný co dokážou je, když má nějaká squadra trénink
nebo skupina lidí si něco zkouší na předem domluveném letišti daleko od ostatních ...
tak oni se k sem nakliknou a začnou s bombarďákem odhazovat na zemi tunový bomby, lítat
v tryskáčích nebo jen tak s ňejakou 30 mm zbraní vulchovat. Opakovaně obtěžují a
znepříjemňují široký kruh pilotů. Občas se je podaří sestřelovat tak dlouho dokud
neodejdoou ale většinou na to nikdo nemá energii.
Protože sem mírný člověk tak jsem to ze začátku přecházel, ale včera a dneska sem se
dozvěděl od kluků z 310 (např. Taly atd.), že to samý dělají i jim. Protože těch smráďat
je čím dál víc, tak se tendle hnůj šíří dál.
Sprostě každýmu nadávají, vulchují a pletou a se a střílejí do soubojů kde nemají co dělat.
Nejde s nimi jednat podobrém.

Možná znáš letku 57_OTU .. máme i svůj server a stránky a spíš budeš znát Forda, kterej s
tebou myslím konzultoval nějaké technickě věci okolo map. Vede nás Pacin a já s Fordem jsme
zástupci. Ford je přes technickou podporu a já jsem přes servery AFW,ADW a velitel výcviku.

Předesílám, že to nepíšu proto že by mě někdo sestřelil a jako mstu. Je to kvůli vulchování
a všeobecnému sprosťáctví 12-14 smradů.
Takže s plným vědomím toho co píšu bych tě chtěl poprosit o jednu zásadní věc.
Pokud je to možné dej prosímtě BAN na CZ_AH_Special těmto lidem: Sršeň a CFF_Vity

Je jasný že zpráva jedno člověka je podezřelá, ale klidně se na to zeptej těchto lidí
313_OTU_Goose, Falco_CZ, 310_Taly, 310_OTU_Rennee ... nas a spoustu dalsich nescetnekrat
nastvaly a v podstate znechutily litani na vasem peknym serveru.
Asi ani tobě by se nelíbilo aby tě na vašem serveru buzeroval 14 letej smrad.
Myslím že hrozby a domluvy už ztratily smysl.

Za vyřízení předem děkuji 57_OTU_Jatren

Dík za report. ještě jsem je nezachytil.

Když tam není aktuálně nikdo z adminů, pak máte jen jednu šanci, prudit je přes chat ať laskavě dodržují pravidla serveru, jinak že je nabonzujete a budou zabanánovaní.

Ten Sršeň je včetně té diakritiky? Konec konclů zjistím to z logů...

Hmm, tak ten tam má diakritiku a to budu muset pořešit z domova přímo z ILa, protože ta diakritika má v IL2 nějaký divný zápis a takhle z fleku konsole to nezapíšu...

Takže zatím jsem zabanánoval:
CFF-Vity
scud_svk - dle logů také podezřelé chování společně s Vity a Sršněm
- vecer zabananuju Acrobatics_Sršeň

kdyžtak nahlaste další kretény.

Jinak admin práva na banánování má i Fučida a viděl jsem, že byl přítomen...
Admin práva mají na akrobaťáku Galland, Fučida, LesníHU, doktorkop, Čutora, Kraken, Enty.

Tohle překopírovávám na SVK ať je tato informace veřejná...

PS: měním adresu na <martin.proks(at)gmail.com> takže další komunikaci prosím tam...
--
Martin Proks
Tel: +420 225 115 406
http://www.vzlu.cz/ http://aerospace.fsik.cvut.cz/proks/
e-mail: proks(at)vzlu.cz e-mail: martin.proks(at)gmail.com

313_Vity
Zamračený Za ten včerejšek se omlouvám,ale někdo mě vyprokoval tím že si uďelal skoro stejný nick "CCF_Vity(cze)"!

Joe Hallenbeck
No myslim, ze by bylo dobre zavest novou soutez. Kdo kolik tech smradu sunda za jeden let. Povoleno strileni na padaky Šklebící se Cool
313_FlyBoy
RY-C

ZVP_ALEX
Joe Hallenbeck napsal:
No myslim, ze by bylo dobre zavest novou soutez. Kdo kolik tech smradu sunda za jeden let. Povoleno strileni na padaky Šklebící se Cool

Jsem pro "chátra" nezaslouži lítost a ohledy.

313_Ffajtl
Alex napsal:

Čoveče a ty seš kerej? Zamračený

http://www.313.cz/
ZVP_ALEX
313_Ffajtl napsal:
Alex napsal:

Čoveče a ty seš kerej? Zamračený

HádejVyděšený

1stCL_Fucida
Čutora, s CFF-Vitym jsem se potkal několikrát a nikdy s ním nebyl problém se domluvit. Sprostě mluvit jsem ho neviděl. Se scud_svk jsem se potkal jen jednou, ale taky se choval slušně.
Nevím tedy jestli vyváděli teď v pondělí něco..jak jsme si tam šli zalítat po zpackaný WinteRově akci..to jsem neměl čas sledovat chat. Každopádně do té skupiny, kterou jsme si na severu udělali, nám nezasahovali vůbec.
Popravdě řečeno mě tenhle ban překvapuje. Jak říkám, neměl jsem s nimi jediný problém.
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

kaja
Alex napsal:
Joe Hallenbeck napsal:

aano, tohle je presne ono, ty budes ten Chamurappiovic ze? Zamračený

Jinak souhlas s fucim-co sem proti nim lital tak nebyl problem.

AH_Cutora
V tom případě se omlouvám já, reagoval jsem moc zbrkle na e-mail od Jatrena. Bany zruseny.

Proverim jak to teda vlastne je...

313_Vity
Já vám tu vše vyklopím,jde o to že jsem jednoho dne chtěl udělat letku,tak jsem sehnal lidi (Scud,Srsen,Gradius) no a trenovali jsme na AH special (web-www.letka.7x.cz) proto jsme meli CCF jako Czechoslovak Falcons fighter jenze kluci delali kraviny a ja se pridal (za to se omlouvam) asi sme si udelali blbou povest hlavne jsme asi nastvali Falca s Goosem.Je fakt ze od doby co jsem zacal mit CCF pred jmenem si ze me Falco s Goosem delali furt srandu,me se to nelibilo tak sem se branil.Srsan je dost velky vulcher to chapu ze nastve,proto jsme ho vyhodily.No a takto slo dal neustale hadky s Falcem a Goosem.Pote se pridali asi k Falcovi i dalsi,ja to chapu delali sme taam nekdy fakt bordel.Ale uprime nekdy to treba zacal i Falco ci Goose.Tak to vidim ja.Chapu ze si na to stezujete,respektuju to a us se to nikdy nestane. s CCF je konec,s bordelem je konec všem co jsem naštval se omlouvam.Smutný

313_Vity
Jinak kdys jsme se zrovna nehadali s Falcem tak jsme se chovali myslim slusne radi jsme letali s ostatnima a rozhodne jsme nestrileli po ostatnich ttrenujicich skupinach.Tedy aspon ja,co delali ostatni to nevim.

606_Vocko
Vity prostě něčeká až ho někdo pozve na letiště. Taky mě občas naštval, ale stačí mu napsat a myslim že vás už otravovat nebude. Ted v pondělí byl fakt dost sprostej ale kdyby se objevil nějakej HA_Cutora(cze) kterej by tvrdil že ten nick si prostě vymyslel a to tak by jsi asi taky nadával.

Rufu
Změnit nick umí každej tak za 1/2 minuty.Spíš se divím že Vity a spol radši nevlezou někam do letky když to tak chtěj .Tohle není COD nebo jiná online hra kde se tvořej klany.A pokud chtěj svoji letku tak se v žádný netoleruje nekázeň atd

Joe Hallenbeck
kaja napsal:
Alex napsal:
Joe Hallenbeck napsal:

aano, tohle je presne ono, ty budes ten Chamurappiovic ze? Zamračený

Jinak souhlas s fucim-co sem proti nim lital tak nebyl problem.

Asi vlasy ja nebyl za kniplem uz pekne dlouho. Cca mesic a pul odhademMrknutí
313_FlyBoy
RY-C

310_Podrs
Včera(nebo předevčírem, mám v tom teď guláš) jsme byli na AH Spec v následujícím složení: 311_Rampa, já a 310_OTU_Rennee. Chtěli jsme s nováčkem cvičit základy boje ve dvojici a takové podobné maličkosti.
Asi tak 5 minut poté co jsme přišli na server se přihlásil Sršeň. Jen tak z ničeho nic se přihlásil na naše letiště, vzal si éro, odstartoval. My(já a Rennee) jsme zatím pokojně nacvičovali let ve dvojici a třetí(Rampa) dělal "Huna". Myslím že to bylo tak že Sršeň ošil Rampu který zrovna přistával, dobrá řekli jsme si, dostaneš panáčku.
Vzali jsme si éra odpovídající tomu jeho, původně jsme měli Spit 25lbs proti jeho Ki43. Sedli jsme do P40C a ve trojici jsme pokračovali ve výcviku Renneho, ukazovali jsme mu jak pěkně japonci hoří.
Pak to Sršně přestalo bavit, což se ani nedivím a překlikl se na jiné letiště kde v tu chvíli už létali tuším 313_OTU_Goose,CFF_Vity a později se přihlásil i 606_Očko. Od této chvíle už jsme moc nesledoval co se tam dělo, vím jen že se pak přihlásil někdo pod nickem CFF_Vity(cze) a mezi ním a druhou skupinou tam padala občas docela tvrdá slova. Zřejmě to byl Sršeň, který si fakt změnil nick a začal slovně napadat ostatní.
Přimlouvám se taky z Vityho(toho pravého), sice mu také občas odpověděl poněkud méně diplomaticky ale co taky takovému spratkovi, který vám komolí nick, slovně vás napadá a ruší vás v letu, odpovědět? Jinak s Vitym také nemám nijak špatné zkušenosti. Občas má asi horkou hlavu ale když jsme mu napsali ať nechá naší skupinu na pokoji tak to vždy beze slov udělal...
Pokud ten hřísník byl opravdu Sršeň, měl by dostat banána, aspoň do té doby než se trochu uklidní, přestane mutovat a obroste v určitých partiích chlupama... Šklebící se

http://www.310raf.com
606_Vocko
Myslim že Sršeň a CFF_Vity(cze) byly na serveru oba najednou. Pravej Vity si ale původně myslel, že druhej Vity je sršen.

310_Podrs
Ah so...tak v tom případě ban na IP adresu ze které byl připojen Vity s (cze) na konci...

AH_Cutora
Aha,

Tak v to případě se CFF-Vitymu ještě jednou omlouvám. Že tam byl Vity 2x jsem netušil a vbystartoval jsem prostě na Vityho co jsem v logách viděl a že tam byl ještě jeden mi uniklo.

Teď koukám znova do logu a vidím tam CCF-Vity(cze) a CFF-Vity... Tady je ten zakopanej pes...

nicméně vzhledem ke zmatkům kolem toho teď teda nevím, jestli a jak dál reagovat.

310_Podrs
Přesněji říct co se tam dělo by ti měli být schopni 606_Očko,313_OTU_Goose a CFF_Vity...ti měli tu slovní i leteckou potyčku s CFF_Vity(cze)...naštěstí na fóru nejde zdvojit nick a Vity bude fakt Vity... Zamračený

Jimik
Teda Čutoro tohle ti nezávidím. Na tohle by to chtělo Sherlocka kříženého s Mádrem a Skalijovou. Úsměv

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,025,110 návštěv