November 22 2024 08:44:22
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 6

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
O Šturmovi a nejen o něm :-)
Lucka
Zajímalo by mě, jak se dá skloubit létání ILa, pokud se virtuální pilot/pilotka ožení/vdá.
Vaše protějšky Vám to tolerují? Kde na to berete volný čas?

Moc si takovou situaci neumím představit a možná by to byl i zajímavý námět na anketu, jaké procento zdejších virtuálních pilotů létání ILa provozuje i poté, co si založili rodinu a jaké mají jejich blízcí pro tuto neřest pochopení.

Sama prozatím v takové situaci nejsem, ale pravděpodobně už to není zase až tak vzdálená budoucnost. Mno...jisté problémy mám s virtuálním létáním už teď. Zamračený

P.S. Jsme v sekci Žvanírna - příspěvky OT vítány. Úsměv
Upravil/a Lucka dne 06-02-2008 15:12

3BAP_Rohlos
Jde asi o to, jakej je ten protějšek. Mě ta moja dycky eště hnala ke kompu, abych nezmeškal trening BAPu.Mrknutí

Jp-
zatim v poho 20 hod tejdne na PC (všechny druhy masení trpaslíků) prochází stim, že mam luft verbot o víkendu a v pátek + musim povinně odevzdávat ovládání od televize. K tomu sem mladý pořídil noťas, aby neprudila a kamarádky má taky povolený bez omezení.

Co sem viděl a slyšel s malejma dětma to pak bejvá horší s morálkou. Mrknutí
Upravil/a Jp- dne 06-02-2008 11:36

310_cibule
Milá Lucko, mám pro Tebe dobrou zprává. Létání Ila se s manželstvím resp. rodinou kloubí velmi špatně.

Nicméně má to různé fáze

1) určitou dobu po navázání vztahu (u někoho týdny či měsíce, u jiného výjimečně i roky)

- člověku se létat ani moc nechce, veškerý čas tráví s partnerem/partnerkou

2) člověk zjišťuje, že takový vztah je na rozdíl od Ila poměrně monotónní a po čase už pohříchu neinspirující. Stále častěji proto usedá do svého milovaného virtuálního kokpitu, aby načerpal něco životní energie.

Propukají první rozmíšky, které postupně přerůstají v líté boje. Člověk by se měl chovat diplomaticky, ne se zcela zatvrdit. Tu povolit, tu trvat na svém. V žádném případě však zcela nevyklízet pozice.

Doporučuji nasadit drastickou metodu létaní šesti až osmi hodin každý den, aby měl člověk kam ustoupit a ještě to vydávat za projev dobré vůle.

Tahle fáze trvá zpravidla déle, než je většině lidí příjemné.

3) Rezignace (pokud možno toho druhého)

Partner se uzavírá do sebe, mrmlá cosi o infantilních idiotech a výjiměčně ve chvílích nejvyššího vypětí vyhrožuje navázáním paralelního vztahu (což je směšné, protože skutečnému fandovi virtuálního létaní takové drobnosti nevadí a zpravidla je ani nezaznamená). Pro tuto fázi doporučuji dobrá sluchátka s bass-reflection, aby člověk neslyšel, co se kolem něj děje.

Takhle příjemně to pak může probíhat prakticky celý život. Tedy bez záruky.

Sakra, neviděl jste někdo mojí paní? Naposledy jsem ji zaznamenal zhruba před půlrokem. Ptala se, jestli nevím, kde máme kufry Cool
Upravil/a 310_cibule dne 06-02-2008 12:34
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

Panek
Nechoďte spát. Ušetříte tím 6-8 hodin denně. Mrknutí

MK_KaiN
Ano, tak je to správně. Koupil jsem druhej comp, novou televizi, video, a teď budu ještě muset koupit dvd. Ovladače k těmto věcem jsem uz dlouho neviděl. Úsměv Ono to masení trpaslíků všeho druhu je poměrně nákladná záležitost.

Lucka
310_cibule napsal:
Partner se uzavírá do sebe, mrmlá cosi o infantilních idiotech...

Není divu. Šklebící se My sami sebe při lítání nevidíme, ale jednou mě brácha při hraní Šturma natočil videokamerou a musela jsem se smát, jak směšně přitom zaujetí hrou člověk vypadá - ty grimasy obličeje, nesrozumitelné brblání a tak. Nezasvěceného člověka asi opravdu nenapadne mírnější výraz než infantilní idiot. Šklebící se

310_cibule
Špatně, Lucko. Divně vypadají ti, co šturma nehrají. Považuji život bez leteckých simulátorů za jistou formu anomálie, ne-li přímo deviace.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

Jirka
Původně jsem chtěl něco napsat. A dokonce jsem i napsal. A nebylo to krátké. Ale pak jsem si uvědomil, že mě moje žena často navštěvuje v mém domácím počítačovém doupěti zrovna v okamžiku, kdy si čtu tenhle web a kouká na něj se mnou. A tak jsem to raději smazal. Mrknutí Šklebící se

Mungo
310_cibule napsal:
Špatně, Lucko. Divně vypadají ti, co šturma nehrají. Považuji život bez leteckých simulátorů za jistou formu anomálie, ne-li přímo deviace.

Aaa, pan ma zjavne skusenosti s aktivitami ako volba referencneho stavu, stredu suradnicoveho systemu, nuly a pod.
Takyto pristup a vzdelanie je mozne jedine ocenit. Šklebící se

Unknow_CZ
Jirka napsal:
Původně jsem chtěl něco napsat. A dokonce jsem i napsal. A nebylo to krátké. Ale pak jsem si uvědomil, že mě moje žena často navštěvuje v mém domácím počítačovém doupěti zrovna v okamžiku, kdy si čtu tenhle web a kouká na něj se mnou. A tak jsem to raději smazal. Mrknutí Šklebící se

Tak si to měl napsat anonymně. Šklebící se
Upravil/a Unknow_CZ dne 06-02-2008 12:50

Lucka
Jirka napsal:

Tak to znovu napiš a postni. By mě zajímalo, jak to u Vogonů mají s Ilem Šklebící se

To já teď mám výhodu, že domů přijedu tak jednou za měsíc a Šturma pařím s výmluvou, že na studiích nelítám (což je kupodivu i pravda). Jenomže ten můj pro lítání nemá pochopení vůbec žádný a myslí si, že když jednou za čas přijedu domů (nebo marodím jako zrovna teď), že veškerý volný čas věnuju jemu. Nedokáže pochopit, že mám lítací absťák! Věřili byste tomu?
A ještě ke všemu pomalu nerozezná Befko od Fokáče!! Cool

Lucka
Unknow_CZ napsal:
Jirka napsal:
Původně jsem chtěl něco napsat...

Tak si to měl napsat anonymně. Šklebící se

Noooooo! Anooooo! Anonymněěěěě!
Vyprávěj strýčku Vogone........prosím! Úsměv
Upravil/a Lucka dne 06-02-2008 12:55

Lucka
310_cibule napsal:

Máš recht, já to říkám taky! Šklebící se

310_cibule
Mungo, tyhle nadávky neznám, ale uváděním reality na pravou míru (malicherní lidé to nazývají překrucováním) se v podstatě živím.

Mungo
310_cibule napsal:
Mungo, tyhle nadávky neznám, ale uváděním reality na pravou míru (malicherní lidé to nazývají překrucováním) se v podstatě živím.
Oops, uz si vas nejako pletiem, dlho som tu nebol Zamračený Ale ono je to vlastne vcelku jednoduche, zober do Prahy eskymaka, krovaka a prveho prazaka na ktoreho nadabis a spytaj sa ich, ci je teplo. Holt volba referencneho stavu. Kelvin, Celsius a Fahrenheit sa tiez nedohodli Šklebící se

Lucka napsala:
Jenomže ten můj pro lítání nemá pochopení vůbec žádný a myslí si, že když jednou za čas přijedu domů (nebo marodím jako zrovna teď), že veškerý volný čas věnuju jemu. Nedokáže pochopit, že mám lítací absťák! Věřili byste tomu?

A takeho by si si vazne zobrala? Ked tu okolo je tolko skvelych befkarov a fock-ov? CoolVyděšenýŠklebící seŠklebící se

WT_Horrido
Lucka napsal:

PANEBOZE! Je to vubec clovek? Šklebící se

Nejlepsi obrana je utok. Ma budouci polovicka nejakeho konicka ktery se da potirat stejne dobre jako litani na PC? Vyděšený
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

WT_Flan
Ale to vis, ze to jde.

Manzelstvi na letani nemeni vubec nic. Proti manzelstvi je mnohem horsi prvotni faze noveho vztahu, kdy si clovek hledi sveho noveho protejsku a dela ( a rika ) i veci, ktere by nikdy nedelal ( a nerekl ) a naopak veci ktere delal porad ( jako treba letani Ila ) delat prestane. Dokonce je schopen ( v pripade, ze se to nejak proflakne ) o nich tvrdit, ze takovy uchyl neni, s nadeji, ze "ono se to nejak srovna az spolu budeme dele." Nastesti neceho takoveho jsem v mem pripade nebyl nucen delat a tvrdit. Zena asi od tretiho dne znamosti vedela, ze jsem virtualni uchyl. Šklebící se Dokonce i manzelstvi a vubec prestehovani-sestehovani "na furt" bylo podmineno setrvalou pritomnosti pevne netove pripojky ( dle hesla "domov tvoří kvalitni netové připojení" ) a uznanim "hafo" casu na letani jakozto skveleho konicka, coz se o pravidelnem ozirani a vubec traveni spousty casu mimo domov- ( v praci, v hospode ) rici neda.Šklebící se
Pokud mas tedy skvele vychozi podminky ( a to mas, protoze protejsek vi, ze litas v nemale mire ), je treba tyto podminky dale rozvinout a zuzitkovat. Akorat, ze tvij protejsek je chlap. Toho musis na PC lapit hned...Dal uz musis zapojit fantazii, protoze nevyhodou oproti nize uvedemu, ze ty jsi letajici zenska a on neletajici chlap !

Zene jsem daroval druhy komp, pripojil ho na na net a "nutil" ji u nej offline-online travit spoustu casu. Samozrejme nenapadne. Sama poznenahlu poznala, ze PC je vynikajici kamos ( skoro jako zivotni partner ), nabizi spoustu zabavy, dokaze pri spravnem uzivani zabit neurekom casu, proste poskytnout kvalitni uspokojeni ( skoro jako zivotni partner ). Spravna zena-uzivatelka si zejmena velmi rychle oblibi schopnost netPC, poskytovat styk s kamoskami prostrednictvim hned nekolika komunikatoru a kecadel najednou a jeste k tomu s webkamerou !
Dale je velmi vhodne hned vedle PC naistalovat TV s videem a DVD, protoze zeny jsou oproti muzum tak nejak vice "multitasking" a pri prohlizeni netu ( co kde koupit ), nebo smazeni Simaku a kecani s kamoskami dokazi sledovat i TV a machrovat s nekolika ovladaci najednou jednou rukou. Pripadnou potrebu realneho socialniho styku v ramci paru je treba kompenzovat koupi dalsiho datadisku Sims, ktere jsou nastesti chrleny na trh s neutuchajici intenzitou. Vyse uvedene zajisti spoustu veceru tydne stravenych poklidnym masakrovanim cizich stroju na obloze.

No a pak prijde prvni mimino a vsechno je uplne v prdeli...Ale o tom radsi az priste. Šklebící seŠklebící se

( I kdyz, po par mesicich - kdy naucis potomka neviset na bradavce co hodinu - je to zase lepsi. Pak uz jen musis naucit manzela varit, a prat. )

WT_Horrido
Zajimave je, ze vetsina lidi co tu pise, uz Sturma neleta Šklebící se
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Lucka
WT_Horrido napsal:
Lucka napsal:

PANEBOZE! Je to vubec clovek? Šklebící se

Je, ale někdy o tom pochybuju. Šklebící se

Nejlepsi obrana je utok. Ma budouci polovicka nejakeho konicka ktery se da potirat stejne dobre jako litani na PC? Vyděšený

Má. Je horolezec a děsně rád lyžuje. Úsměv

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,014,224 návštěv