November 25 2024 12:56:48
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 6

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
podpěra joysticku
CW_boZZda
Děcka poraďte. Když přitahujete joy k sobě, tak si jdete proti zápěstí.

Hledám nějaký klínek nebo podložku, abych měl joy nakloněný trochu dopředu. Když přitáhnu abych nešel proti zápěstí.

Nevíte o něčem jak co nejjednodušeji něco takového vyrobit, nebo koupit? Zase, aby když potlačím držel joy na stole a nelítal.

Nějaký nápad???

http://www.czechwings.com/
BP_Tyrl
Já doporučuji pravidelnou masturbaci před letem. Tím se zápěstí perfektně rozcvičí.Vyděšený

WT_Flan
BP_Tyrl napsal:
Já doporučuji pravidelnou masturbaci před letem. Tím se zápěstí perfektně rozcvičí.Vyděšený

PffPffPff
Opařil jsem si hubu právě po obědě uvařeným kafem, mezi klávesama mám půl kila rozžvýkaných sušenek. Woe !

Panek
WT_Flan napsal:
BP_Tyrl napsal:

PffPffPff
Opařil jsem si hubu právě po obědě uvařeným kafem, mezi klávesama mám půl kila rozžvýkaných sušenek. Woe !

To ale není k smíchu, virtuální esa to tak dělaj. Ještě, že nejsem eso. Šklebící se

Takže na stole mám oboustranou lepísí páskou přilepeno dřevěné ramínko a na něj jsem přilepil joy. Větší náklon už mi nevihovuje kvůli přílišnému vykolnění páky dopředu.
Upravil/a Panek dne 23-10-2007 13:10

313_Ffajtl
He he... Fuči byl odhalen.... A pak proč už nejsem tak dobrý, jako kdysi co? Vyděšený

http://www.313.cz/
CW_boZZda
Já věděl, že se od vás vždycky něco zajímavého dozvím Vyděšený

mha
BP_Tyrl napsal:

Tyrle, stím bude dost zásadní problém u leváků... Šklebící se Jakožto levák jsem byl donucen naučit se ovládat knipl pravou (neb levoruké kvalitní klacky neseženeš Smutný ) a teď abych se ještě učil samohanu pravou... Šklebící se Musí přeci existovat i jiné řešení... Vyděšený
Upravil/a mha dne 23-10-2007 13:49
Tělo mrtvého nepřítele páchne vždy dobře.
Aulus Vitellius

WT_Flan
CW_boZZda napsal:
Já věděl, že se od vás vždycky něco zajímavého dozvím Vyděšený

Hrozná svoloč na tutom svk...Šklebící se

Doporučuji koupit nový vyšší stůl, nebo nižší židli, pracka se posune níž a potíž se zápěstím přestane býti tak palčivou. Bude tě to stát pouhých pár tisíc, ale tady jde o zdraví celého zápěstí...Šklebící se

Toto téma vidím jako obzvlášť vhodné pro místní kutily. Za nejlepší bastl bych dal cenu Zlatý Šturmpochystátor a právo na osobní znak, či noseart na letadle ...něco ve stylu rozmotaného obinadla s nápisem "Létám zdravě" ! Úsměv

XXX_Dazz
Bozďáku kup si CHáčko to je totiž pořádný joy tam se zápěstí žádnou výchylku neuděláš tam musíš pěkně celou rukou Mrknutí

Jp-
neřešim ruku mam openou o opěrku židle a joy jak v F-16ce no prob.
K tématu rozcvičování se ani vyjadřovat nebudu Šklebící se

CW_boZZda
Mám CH Figterstick!

Problém je, že tento joy má opravdu velkou výchylku a tak se prostě při plném přitažení léme zápěstí. Sedím dostatečně nízko (pošlu foto). Tu výchylku si zkracovat nechcu, bo je to boží! Stačí to jenom nějak zbastlit, aby to bylo trošku naklopeno dopředu.

Jinak úplně bomba je:

X52 plynovka
CH Figterstick
Sateik Pro - pedály
TIR4 Pro

Lepší ergonomii už asi nedám Šklebící se

1stCL_Novotny
313_Ffajtl napsal:
He he... Fuči byl odhalen.... A pak proč už nejsem tak dobrý, jako kdysi co? Vyděšený

Protože sis ho naposled utrh!Šklebící seŠklebící seŠklebící se

MK_KaiN
Tuším že Bóža má X 52ku jako já. Netuším proč tam hejbe zápěstím. Musím hejbat celou rukou, když s tím chci pohnout. Zápěstí by snad bylo namáhaný při twistu, ale Bóža má přece megasuper pedále od Saiteku, né? No je tu ještě možnost že by za tu dobu co sem ho neviděl krapítek zmutoval. Šklebící se

1stCL_Novotny
VGR_mha napsal:
BP_Tyrl napsal:

Tyrle, stím bude dost zásadní problém u leváků... Šklebící se Jakožto levák jsem byl donucen naučit se ovládat knipl pravou (neb levoruké kvalitní klacky neseženeš Smutný ) a teď abych se ještě učil samohanu pravou... Šklebící se Musí přeci existovat i jiné řešení... Vyděšený

A já myslel že EVO je i pro leváky a špatné zrovna neni??Zamračený

mha
Mno Seiteky bych za pořádné joye nepovažoval... Úsměv
Tělo mrtvého nepřítele páchne vždy dobře.
Aulus Vitellius

313_Ffajtl
Pokud si stěžujete na svoji ergonomii joye a polohy kniplu, tak se račte kouknou do kokpitu Z-50 a ohlédněte se hlavně na řídící páku jak je zahnutá.... pak si stěžujte Úsměv

http://www.313.cz/
CW_boZZda
MK_KaiN napsal:
Tuším že Bóža má X 52ku jako já. Netuším proč tam hejbe zápěstím. Musím hejbat celou rukou, když s tím chci pohnout. Zápěstí by snad bylo namáhaný při twistu, ale Bóža má přece megasuper pedále od Saiteku, né? No je tu ještě možnost že by za tu dobu co sem ho neviděl krapítek zmutoval. Šklebící se

No jak jsem psal výše, tak mám X52 jenom plynovku, ale joy mám CH Fighterstick.
[img]http://www.transair.co.uk/images/computer_equipment/profltstick.jpg[/img] is not a valid Image.

Asi budu muset večer vyfotit pár fotek jak to vlastně vypadá...

Rozcvičku fotit nebudu, to aby vás to ani nehlodalo v hlavě co se tady objeví za fotky Mrknutí

BP_Tyrl
VGR_mha napsal:
BP_Tyrl napsal:

Pravou rukou, přes levý stehno, to je jako od cizího. Navrch procvičíš i páteř a krční obratle, plotýnky a kyčle. Takže na let pak jdeš v perfektní formě. Netuhne ti krk z TrackIru, nelámeš si zápěstí z Joye, nebolí tě záda z nepohodlného posezu ani klouby z pedálů. Výsledným produktem můžeš ve finále promazat Joy, aby nedrhl a nevrzal.Mrknutí

AMP
BP_Tyrl napsal:
VGR_mha napsal:
BP_Tyrl napsal:

Pravou rukou, přes levý stehno, to je jako od cizího. Navrch procvičíš i páteř a krční obratle, plotýnky a kyčle. Takže na let pak jdeš v perfektní formě. Netuhne ti krk z TrackIru, nelámeš si zápěstí z Joye, nebolí tě záda z nepohodlného posezu ani klouby z pedálů. Výsledným produktem můžeš ve finále promazat Joy, aby nedrhl a nevrzal.Mrknutí

To promazání nedoporučuji v záruce. ("nedej bože že by klacek kleknul v záruce"Mrknutí) páč by opravář nechápal Šklebící se
Upravil/a AMP dne 23-10-2007 18:40

http://311raf.com/cs_wing_hangar.php
XXX_Dazz
Ty voe Božo neříkej, že CHáčko ukvedláš zápěstím Cool Musíš mít pracku jak dva lední medvědi dohromady !!!
Já to kvedlám celou rukou a se zápěstím nemám problém Mrknutí

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,041,637 návštěv