November 22 2024 14:14:56
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 12

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Nuda na SVK
Lucka
Tak nevím, ale zdá se mi, že někteří současní moderátoři SVK pečlivě až přepečlivě hlídají, aby se na tomto fóru debatovalo k věci, tedy o letadlech, leteckých simulátorech a věcech s tím spojených. Jakýkoliv příspěvek, který odbočí od témat daných jednotlivými vlákny, nebo si z něčeho udělá legraci, je jimi atakován, přispěvatel dostane "přes pusu" a je mu doporučeno, ať píše někam jinam, nebo nepíše vůbec. Možná je to správné, protože tohle fórum je opravdu o leteckých simulátorech, letadlech a vlákna by se neměla plnit OT příspěvky. Ale...nepřipadá vám, že tady tak trochu zavládla nuda, ubývá příspěvků a je to nezáživné čtení? Nemůže se postupem času třeba stát, že mnoho lidí sem už raději nebude nic psát, aby zase nedostali od někoho výchovný pohlavek? Je tady několik stovek registrovaných členů a určitě ne všechny baví studovat plnící tlaky motorů, grafy o testu ztráty rychlosti v zatáčkách a podobné velmi odborné materiály. Jsou tu i členové, které baví létat Šturma a potom si o tom chtějí popovídat na fóru. Popovídat neodborně, v legraci a s nadsázkou. Jistě, mohou si založit svoje vlákno a nepsat do vláken, jako je například BoB infománie. Ale...není tak trochu zbytečné úzkostlivě hlídat dodržování témat jednotlivých vláken? Omlouvám se za další OT, ale SVK posledních týdnů na mě tenhle dojem dělá. Bývalo to tady zábavnější. A nemyslím tím flejmy, které jsme tady v minulosti společně zažili. Těm rozhodně nefandím a vadily mi. Současné SVK mi ale připadá opravdu nepatrně mrtvé a přimlouvala bych se za poněkud větší toleranci moderátorů k OT příspěvkům. Možná by to bylo ku prospěchu věci a fórum by ožilo. Možná...

3BAP_Cassius Chaerea
No nebude to tím že jsou prázdniny a všici se flákaj někde jinde než v práci, tudíž nemaj čas zabíjet čas zde na foru? Jinak nemám strach že by cloňák nebo někdo jinej, převychoval mě, Vogona či někoho jinéhoŠklebící se.

Tajpan
.... ja na mieste adminov , by som dal Lucke ban za neslušné, vulgárne, rasistické prejavy. Napr "přes pusu" , "výchovný pohlavek" a zvlášť za slovné spojenie "plníci tlaky motoru". Tento výraz nepoznám , takže ma to uráža a určite sa jedná o nejaký rasisticko-sexistický výraz.VyděšenýŠklebící seMrknutí

WT_Horrido
Vsechno je to zidobolsevicke spiknuti ve spolupraci s americkym imperialismem! Šklebící se
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Jirka
Lucka má pravdu. Pověsit adminy za koule do průvanu, pak odstřelit, strčit do pytle a do sudu s nima.

Kdykoliv poslouchám cloňáka, tak si libuje nad tím jak je to SVK bezva. Podle mě stojí za hovno. Mrknutí

Kurtis
Od doby, co jsem všem vystvětlil problém radarové základny, to tu stojí za ... Zamračený

Lucka
Ještě jedna "technická": Možná to tu už bylo vysvětleno a uniklo mi to - některá vlákna jsou vidět jenom pokud jsem přihlášena. To tak má být? Některá vlákna jsou přístupná pouze registrovaným členům SVK?

WT_Horrido
On je v tom nejaky system? Bez zalogovani nejsou videt nova temata ale i nektera stara. Znam cloveka ktery si par tydnu myslel ze se tu nic nezmenilo.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

WT_Pedropan
To mas devce tezky...

Tvoji biologickou identitu uz jsme probrali a ma v tom jasno uz i Rudidlo...

Cikanskou otazku vzal do rukou pan Cunek...

Radarovou zakladnu nam vysvetlil Velky Jirka...

No, a ze je Spit nejkrasnejsi letadlo, to tady vi kazdej...

Tak o cem chces diskutovat?

http://www.wtigers.org/
310_Gringo

Kulový,nejkrásnější je mustang a budu se hádat a budu!!!Šklebící se

Lucka
310_OTU_Gringo napsal:

Jednoznačně Spit! Mrknutí

310_Gringo
Lucka napsal:
310_OTU_Gringo napsal:

Spit neni tak ladnej.Pff

Lucka
310_OTU_Gringo napsal:
Lucka napsal:
310_OTU_Gringo napsal:

Spit neni tak ladnej.Pff

Je ladnej! Jeho eliptická křídla a elegantní trup, to je absolutní špička leteckého designu. Dodnes nemá konkurenci. Takhle má vypadat letadlo! Úsměv
Ch chi Pff Joooooo! Tohle je konečně OT jak má být! Jen počkej, až sem na nás vlítnou moderátoři. Šklebící se

Eclipce
Spit je urcite nejkrasnejsi letadlo ktere kdy bylo vyrobeno. Osobne si myslim ze mk. VII z nich bylo asi nejcistejsi, ale libi se mi vsechny.

3BAP_Cassius Chaerea
Nejkrásnější letadlo a nejladnější je jasně Arado-234, jinak ještě Ki-43 a Mig-3, ostatní jsou oproti nim jen takové hranaté nevzhledné potvory.

Kurtis
Lucka napsal:
310_OTU_Gringo napsal:

Vy tomu rozumíte jako koza petrželi. Nejhezčí je Befko, a basta!!! Naštvaný

310_Gringo
Jo křídla má spiťák parádní o tom žádná ale tomu dlouhýmu čumáku u mustafa se nic nevyrovná.A ten chlaďák pod trupem plynule protaženej k zadní části trupu...Mňam.Žádný dvě krabice po křídlama.A jestli se ještě někdo k Lucce přidá tak to budu brát jako kartelovou dohodu!!!

WT_Peci
WT_Pedropan napsal:
To mas devce tezky...

Jak probrali? Vyděšený Probírali, několikrát to ano, ale kloudného výsledku jsme se nedobrali, Lucka je pořád opředena tajemstvím Šklebící se

310_Gringo
bigjirka napsal:
Lucka napsal:
310_OTU_Gringo napsal:

Vy tomu rozumíte jako koza petrželi. Nejhezčí je Befko, a basta!!! Naštvaný

Myslíš tu německou hromadu trubek?.....hihiPff

Lucka
WT_Peci napsal:
WT_Pedropan napsal:
To mas devce tezky...

Jak probrali? Vyděšený Probírali, několikrát to ano, ale kloudného výsledku jsme se nedobrali, Lucka je pořád opředena tajemstvím Šklebící se

Hele, Peci, vytváříš mi ve vláknu OT z OT. Založ si svý, joooo? Šklebící se

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,016,117 návštěv