November 21 2024 21:10:02
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 9

· Piloti on-line: 1
magot

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Fallout 3
rudidlo
sice to není moc o lítání, ale na Fallout 3, který je neustále odkládánvyšel první trailer. Sice na něm není nic moc k vidění, ale lepší postapokalyptické RPG než byl Fallout 1 a 2 jsem neviděl a proto do třetího dílu vkládám naděje, aby dopadl minimálně stejně dobře.
Fallout 3 má údajně běžet na engine, který byl použit v Oblivionu.

http://video.google.com/videoplay?docid=6138510445118127804&hl=en

http://silicon-remarks.blogspot.com
313_Gryzlov
Pěkné! Už teď mi běhá mráz po zádech Úsměv Fallout je prostě něco úžasného. Má to neuvěřitelnou atmosféru. To se nedá popsat ... to se musí prožít Úsměv

P.S.
Tactics jsi hrál?

rudidlo
313_Gryzlov napsal:Tactics jsi hrál?

No u Tactics jsem přečetl recenzi a čekám na trojku Úsměv

Noram
Dohrál jsem F1 i 2 několikrát ,
FT přesně 2x ,podruhé na Tough Guy obtížnost ,to byl mazec,
trailer na F3 vypadá dobře,ale jestli to bude jako Oblivion tak potěš koště.
Škoda že BlackIsle nestihl dodělat Van Burena.
Upravil/a Noram dne 07-06-2007 16:12

http://noram.youaremighty.com/
3BAP_Rohlos
Viva la Fallout. Je to podle mě jedna z nejlepších her jakou kdy lidstvo mělo tu možnost hrát. Já osobně jsem dohrál F1 8x a F2 tuším 4x. Mohl bych to hrát furt dokola a jestli vyjde konečně F3, tak to bude bomba. Tactics mě ale vůbec neokouzlil, ani sem ho nedohrál, prostě to nebylo ono.

3IAP_David
3BAP_Rohlos napsal:
Viva la Fallout. Je to podle mě jedna z nejlepších her jakou kdy lidstvo mělo tu možnost hrát. Já osobně jsem dohrál F1 8x a F2 tuším 4x. Mohl bych to hrát furt dokola a jestli vyjde konečně F3, tak to bude bomba. Tactics mě ale vůbec neokouzlil, ani sem ho nedohrál, prostě to nebylo ono.

Pleteš se nejlepší je System Shock 1 ..... Bez debat ...... Vyděšený

rudidlo
3IAP_David napsal:

Berme to s rezervou... každý má tu svoji nejlepší hru a navíc i ta se může v průběhu doby měnit.

310_Gringo
Fallout je ta nějlepší punkovina co jsem kdy viděl.Dojel jsem oba dva.A vypil u něj spoustu chlastu slastuŠklebící se Jen se bojím aby trojka měla aspoň stejnou hratelnost.

3IAP_David
rudidlo napsal:
3IAP_David napsal:

Berme to s rezervou... každý má tu svoji nejlepší hru a navíc i ta se může v průběhu doby měnit.

Neboj já se tady snikim nechci přít .... Máš recht .... To jen tak špičkuju Rohósa , chápeš ...

Každej přeci ví ,že nejlepší jsou Šachy . Maj i multiplayer ,load a save ,a dokonce se dá i čítovat ....... prostě pecka ...... bez debat Vyděšený

(dáma je taky fajn)

3BAP_Rohlos
3IAP_David napsal:
3BAP_Rohlos napsal:

"...jedna z nejlepších her..." Davide, nečteš pozorně!

Jinak hlášky typu:
"Hele, jestli to vypiješ, tak už nebudeš muset rozsvěcovat při nočním chcaní." , nebo

"Haha, tebou vystřelená kulka neprošla přes moje kamenný játra. A pak že chlast škodí zdraví, pche.."

jsou naprosto unikátní. Jen taky doufám, že ta trojka neztratí kouzlo jedničky a dvojky.

Ace
Nutno vědět, že to bude nepochybně primárně pro konzole, FPS. Omamné látky budou vypuštěny kvůli ohrožení mravní vyýchovy mládeže, mutanti z morálních důvodů. Přibude nová odchylka: elfové, trpajzlíci a podobná pakáž. Nuka kola bude doplňovat manu. Cílem hry bude zastavit Temného pána, který chce ovládnout svět z jiné dimenze. Navíc v září 2008 vstane z hrobu Brian Fargo a zpochybní kupní smlouvu na práva a celá hra upadne v zapomění.

Ach, jdu mastit Tragiky na hajzliky s kolegama, jinak budu plakat.

P.s.: Už jen 14 olegodní a vyjde to! Cool
Upravil/a Ace dne 07-06-2007 13:29

http://www.bitevnici.wz.cz/news.php
XXX_Dazz
Takže o tomhle technologickém demu, které bylo nedávno zveřejněné už asi všichni vite http://games.tisc...p?id=11998. Moc jsem si ho neužil, protože záhy po staru seká. Uvidíme jaký nový Fallout bude, každopádně to už nebude jako ten starý z pohledu shora, ale tenokrát to bude FPS RPG.

Rigor Mortis
3IAP_David napsal:

Každej přeci ví ,že nejlepší jsou Šachy . Maj i multiplayer ,load a save ,a dokonce se dá i čítovat ....... prostě pecka ...... bez debat Vyděšený

(dáma je taky fajn)

Hele, jak se čítuje při šachách? Potřebuju nutně porazit fotra a nechce se mi bolestivě přemýšlet.

3BAP_Rohlos
BP_Kojak napsal:
3IAP_David napsal:

(dáma je taky fajn)

Hele, jak se čítuje při šachách? Potřebuju nutně porazit fotra a nechce se mi bolestivě přemýšlet.

Zkus bejzbólovou pálku...Šklebící se

3IAP_David
3BAP_Rohlos napsal:
BP_Kojak napsal:
3IAP_David napsal:

(dáma je taky fajn)

Zkus bejzbólovou pálku...Šklebící se

Šklebící se nebo visoké dávky alkoholu protihráčovi ...... nebo v nestřežený okamžik upravit figurky ve svůj prospěch .... nebo donutit protihráče zahrát Cimrmanův out ...... spůsobů je mnoho ..... Šklebící se

ivanivanovic
BP_Kojak napsal:
3IAP_David napsal:

(dáma je taky fajn)

Skus obratit sachovnicu ale pozor ak ta odhalia dostanes BAN! Šklebící se

Rigor Mortis
Díky všem za rady, něco z toho zkusím. Anebo počkám ještě tak 20-30 let, než stařecká demence vyrovná síly.

Nejblíž k výhře jsem byl když jsem začal cvrnkat do figurek jako vlk v Jen počkej...

57MH_Zvire
Jé šachy. Na ty mám super vzpomínky. Poprvé a naposledy jsem je hrál proti svému spolužáku, kterýžto byl dvojnásobným vítězem v krajském šachovém přeboru. Neustál jsem ho vyváděl z míry svými tahy. Táhl jsem na pryncipu náhodných odhozů figurky, která se mi zrovna nejvíc líbila. A on se v tom neustále snažil najít logiku a házel tam jména nějakých šachystů a jakejsich her či co. No držel jsem se docela dobře a byl za mě hodně nešťstnej. Šklebící se

PS: Fallout rulezz, ale Systemshock, to byla pecka, kterou jsem na své stařičké 486/50 SX dohrál asi desetkrát. Cool

airspace.cz
WT_Horrido
System Shock rulez! Šklebící se

L-l-look at you, hacker. A p-p-pathetic creature of meat and bone, panting and sweating as you r-run through My corridors-s. H-h-how can you challenge a perfect, immortal machin-n-n-n-ne?
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

VGR_Spawn
Jsem zvědavej jestli se jím podaří udělat stejně dobrou hudbu jako v 1,2.

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,009,143 návštěv