November 24 2024 13:45:59
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 4

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Chcíplej Track IR 3 Pro
Padak_CZ
Ze dne na den přestal fungovat TIR 3. Při startu systému win detekoval nějaky USB Device. Chtěl nainstalovat ovladače, tak jsem dal nainsatalovat automaticky a nezdařilo se. Tak jsem kouknul do správce zařízení a chyběl TIR. Zkoušel jsem přeinstalovat různý verze ovladačů, i na druhým compu a pořád je to jenom USB Device, ani když zadám ručně cestu k ovladači, tak prej neobsahuje informace o hardwaru. Akorát skončila záruka. Nějaká sofistikovaná rada? Kromě kladiva. Nebo ví někdo, kde má TIR kurvítko?

http://www.poziti...z/573.html

WT_Peci
TIR musíš instalovat před připojením, tady bych viděl to kurvítko...

Takže pokud ze dne na den přestal fungovat, odinstaloval bych TIR. Pri jistotu restart a pak instalace od začátku, jako bys ho nikdy neměl, tj. napřed ovladač a pak připojit TIR.

TIR nemůžeš z USB vytáhnout, to pak právě přestává fungovat. Je nutné mít ho pořád v USB, to je jeho nevýhoda. Jinak mě nenapadá, proč by měl přestat najednou fungovat.

P.S. Třeba ti někdo vytáhnul TIR a zase ho tam nasadil zpátky, děláš na PC jen ty osobně?
Upravil/a WT_Peci dne 01-06-2007 13:25

Padak_CZ
To jsem právě dělal na druhým compu, tam předtím nebyl. Pořád stejnej problém. Jo a zdá se mi, že se nějak moc hřeje na horní straně nad tím velkým čipem.

WT_Peci
jo tak to víc neporadím Smutný

clone9cz
no, muzes se podivat do manualu na pracovni teploty a porovna to s tim, jake teplo dodava monitor ... uvidis jestli nemas neco spatne uz od zacatku

EDIT: jeste jednu dulezitou vec jsem zapomnel pripomenout, veskery PnP zarizeni maj v sobe ulozeny jmeno, ktery je provazany primo s driverama, pro ktery je urceny, pokud ti toto jmeno nepude nejakym nastrojem na identifikaci HW precist nebo se nebude shodovat s udaji v instalovanych driverech, tak sice muzes mit pocitadlem identifikovano pripojeni noveho HW, ale v zadnem pripade ho nezprovoznis

ja jsem si takhle upravoval drivery ke strihovy PCI karte, stacilo v nich zmenit v casti identifikace zarizeni 21 na starsi verzi 20 a rozchodilo se to samo ... tejden sem se s tim mordoval a prej sem spravny drivery mel
Upravil/a clone9cz dne 01-06-2007 16:59

http://www.wwii-illusion.net
WT_Flan
Mas ho ve stejne USB dire jako v dobe kdy fungoval ? On to nema rad, kdyz ho soupnes jinam.

Padak_CZ
S ničím jsem nehejbal, v úterý šel, ve čtvrtek od startu systému nic.

WT_Flan
Pak tedy postup dle prirucky pane Peciho...Uplny total odinstall, restart, znova nahodit.

Padak_CZ
clone9cz: to je mi právě divný, že se to najednou hlásí pod úplně jiným ID, než by mělo. Když upravím ten .inf soubor, tak se driver jako nainstaluje, ale to je tak všechno.

WT_Flan: to už dělam od včerejška

all: díky za rady, ale už na to asi s...u, nějak to k ničemu nevede, aspoň, že jsem nekoupil 6DOF, ten by mi byl k ničemu, až pudu do TIR4

MK_Paja
Něco podobného mi před časem provedla TV karta, z ničeho nic se záhadně přepsal "BIOS" (přeneseně řečeno), Wokna samozřejmě "našly novej HW", už sem ji házel do koše, když se mi náhodou povedlo vygooglovat návod jak to opravit.
Vím, že to neřeší tvůj problém,....Smutný

Letka 13 Papa
trackirov som predal hodne a za celu dobu som sa stretol len s jednou takou reklamaciou...vyskusal som secko a musel konstatovat ze je to hw problem.
obcas podobne chybove hlasenia vyskocia pri vadnom kabli...zazil som hlavne pri tlaciarnach...

clone9cz
... pokud neprojde reinstalace driveru a nasledne spravne rozpoznani HW po reatartu, tak existuje jeste jedno mozne reseni -> upgrade driveru na neznamem zarizeni pres vlastnosti, zalozku drivery, upgrade

http://www.wwii-illusion.net
Padak_CZ
To už bylo reinstalací a restartů za víkend.... Mě to přijde, že se z toho nějakým způsobem vymazal firmware. V USB Vieweru se to hlásí jako Vid_0574....., nějakej Anchor chip a to jsem našel jenom v .inf souboru u driverů verze 3.13, starší jsem nesehnal, s těma se to jako korektně nainstaluje, spustim TiR software a nejdou do něj data z TiR jednotky. Ale jsem laik, takže stejně vim prd, ale pátrám.

Padak_CZ
Mimochodem jsem vypátral třeba tohle

USB\VID_0547&PID_2235.DeviceDesc="Cypress EZ-USB (2235) - EEPROM missing

to USB\VID_0547&PID_2235 je můj případ.

Jp-
to vypadá jak smazaná eepromka nedostal TIR ňákou El. ťafku?? blesk přepětí ?

EDIT: http://cs.wikiped...iki/EEPROM
Upravil/a clone9cz dne 04-06-2007 12:25

MK_Paja
Jo Jo, Jeppák má pravdu , i když je to právník, asi nějaká světlá chvilka, soustřeď se na tu EEPROM, .....se mi stalo to samý.

Padak_CZ
No, ja si to taky myslim, ale da se s tim neco delat?

pete
Padáku,pro ilustraci popíši můj případ:
Minulý týden,jak byly ty bouřky,jsem hledal něco na webu,kolem samý blesk a hrom,najednou cvak a vynuli elektřinu.Za pět minut to nahodili,tak jsem ještě chvíli počkal a pustil PC znovu.Naběhl scandisk atd...,pak jsem pokračoval v práci.Za čtvrt hodiny se to celé opakovalo znovu.Po opravě místa na HDD jelo PC jako obvykle.Večer jsem pustil Šturma a co to? Nedal se ovládat.Tak jsem zkontroloval joystik a trimbox a zjistil jsem,že trimbox má jiné jméno a místo ID 3 má ID1 !Jinak byl ale plně funkční.Tak jsem měl na výběr: přemapovat tlačítka a ovládání,nebo přehrát firmware.Rozhodl jsem se pro druhou možnost a už je zase vše v pořádku.Pro mne ale jedno poučení,vypravím se koupit přepěťovou ochranu Mrknutí
Upravil/a pete dne 04-06-2007 19:15

Padak_CZ
Nojo, ale jak já bych moh dostat firmware do TiR-u ?

rudidlo
Padak_CZ napsal:
Nojo, ale jak já bych moh dostat firmware do TiR-u ?
Třeba ho zapsat do té EEPROMKy. Buď softwarově přes aplikaci, která to umí nebo vyndat EEPROM z TIRu a zanést ji i s firmwarem do firmy, kde Ti do ní firmware nasypou.

http://silicon-remarks.blogspot.com
Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,035,025 návštěv