November 24 2024 01:48:54
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 7

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Brno 5.11.
3IAP_Momo
Praha je děsně daleko a tak mě napadl ukrutný plán :sm13: : Navrhuji sraz v Brně na stejný den a budem soutěžit o větší účast :yes:

Bylo by to pro všechny Brňáky(a blízké okolí), a neříkejte že je nás málo ... konkrétní místo srazu bychom ještě dohodli (např: Airkafé).
Případní zájemci hlašte se :sm17:

http://jaja.kn.vutbr.cz/~krupa9/
rOckie
hmm, na jedno bych skočil. Možná dvě. Ale víc ne. Musim pak domů. Lítat. :shy:

1stCL_bukin
sobota? no proc ne, v kolik hodin vecer? jestli to bude v AirCafe je potreba tam zamluvit stul predem, posledne jsme se bez rezervace zdrzeli jen velmi kratko

falkon
Ja by som tiez zaskocil. Mozno len na chvilicku, ale predsa Úsměv Dajte vediet blizsie info, kedy a kde.

57MH_Zvire
Hmmm..... zní to zajímavě. Šklebící se

airspace.cz
Maxxis
3IAP_Momo napsal:
Praha je děsně daleko a tak mě napadl ukrutný plán :sm13: : Navrhuji sraz v Brně na stejný den a budem soutěžit o větší účast :yes:

Bylo by to pro všechny Brňáky(a blízké okolí), a neříkejte že je nás málo ... konkrétní místo srazu bychom ještě dohodli (např: Airkafé).

taky bych asi dosel aji s 3ma komradama, huh, kde je air cafe?

57MH_Zvire
Maxxis napsal:
3IAP_Momo napsal:

taky bych asi dosel aji s 3ma komradama, huh, kde je air cafe?

Na Zelném trhu v horní části.

airspace.cz
WT_Horrido
Presne receno v budove moravskeho zemskeho muzea.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

3IAP_Momo
Tak jo vypadá to že nás pár dorazí a air café se ujalo, tak navrhuju začátek od 17:00 . Stůl samozřejmě rezervnu.
ještě dotaz na Mcspekův navrh ohledne web online konference :sm5: - co vy na to ??? no mě je to jedno, ale mohl bych dotáhnout jenom web cameru, notase uz by musel nekdo jiny. Takze pokud by se vam nekomu chtelo...ale to uz je jen detail ... :sm35: :sm17:

falkon
A je v tom Air Cafe nejaka WiFi ?? Lebo notas a kamera budu asi na 2 veci, ked nebude spojenie na web Šklebící se

WT_Buback
Taky bych došel, ale sobota je pasé. Pokud by se neorganizovala on-line konference, nechcete to udělat v pátek? Jinak air-cafe je samozrejme super. Neznalým doporučuji drink Hirošima-Nagasaki, není v nápojáku a je to brutalita :-)

Cmelaci-mcspek
3IAP_Momo napsal:

ještě dotaz na Mcspekův navrh ohledne web online konference :sm5: - co vy na to ??? no mě je to jedno, ale mohl bych dotáhnout jenom web cameru, notase uz by musel nekdo jiny. Takze pokud by se vam nekomu chtelo...ale to uz je jen detail ... :sm35: :sm17:

my osobne budeme moci mozna i wifi jinak spis pocitame s edge :sm19:

http://cmelaci.com
Maxxis
muzem v nedeli nebo aji v patek, me je to jedno, takze se prizpusobim zmene terminu

WT_Buback
Tak jak? Zůstává ta sobota? Já a WT_Pitr v AirC budem v pátek, neb v sobotu fakt nemůžu, tak kdo chce ať se připojí :sm36:

57MH_Zvire
Tak kdo může v ten pátek a kdo v sobotu?????

Já můžu v obojí.

airspace.cz
3IAP_Momo
mno hele....mně osobně je to jedno, videokonferenci asi pořádat nebudem, páč nikdo nenapsal že by vzal noťase...no a já teda můžu v pátek i sobotu, sice už je stůl rezervovaný na sobotu, ale pokud by všichni souhlasili s pátkem, tak by to možná ještě šlo změnit. Ale prozatím teda platí sobota.

57MH_Zvire
No já bych notes klidně vzal. Akorát musí být po ruce zásuvka, zlomil se mi napájecí kabel, takže je na heslo a nemám připojení. Šklebící se

airspace.cz
rOckie
můžu oba dny.

falkon
Ja v piatok nemozem. V sobotu snad hej.

Igor
Můžu v pátek

3.IAP_ignorcz

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,030,781 návštěv