November 22 2024 19:21:14
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 6

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
DVD Normandie Niemen za 76 Kč
310_cibule
[img]http://web.iol.cz/cibule/titul.jpg[/img] is not a valid Image.

Tak jsem včera v trafice narazil na tuhle věc. Časopis s pár příběhy (spíš taková slohová cvičení vycházejícíc jakžtakž z reálií, několik zajímavých dokumentů a fotografií, seznamy nejlepších stíhačů ve WWII, ale hlavně.... DVD s černobílým francouzsko-ruským filmem Normandie- Niemen. To celé za 76 Kč. No, nekupte to.
Upravil/a 310_cibule dne 13-03-2007 09:58
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

Pavel
ve K T E R Ý trafice, prosím ? CoolCool
Gentlemen, mlha nad kanálem se zvedá.. Jo, a první sestřel se nepočítá. Tím se jen vyrovnává účet za sebe...

mha
Cibule stojí to za to koupit? Dá se na ten filmek koukat? Neviděl to někdo? Také jsem na to koukal ve své trafice... Zamračený
Tělo mrtvého nepřítele páchne vždy dobře.
Aulus Vitellius

XXX_Dazz
Včera jsem to ohlížel v trafice, ale po shlédnutí obalu DVD a přčtení si palcových titulků na úvodní straně (viz Cibulův obrázek) jsem to zase odložil zpátky. Je to nadmíru podezřelé. Na obalu DVD je v roli Jaku Norm-Niem... Jak-11 Smutný To už dám raději 500+ kč za nějaký pěkný dokument Mrknutí

310_cibule
Ještě jsem ten film neviděl. Na obálce DVD vydávaj Jak 11 či tak něco za Jak 3. Ale s tím se dá myslím žít. Jinak jsem to koupil v podchodu na I.P.Pavlova. Ne v trafice, ale u stánkaře.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

Permon
No nechci vám do toho kecat ale já ten film viděl,bylo to sice hodně dávno ještě minulé století ale na tu dobu to byl dobrý film.Cibule kdybys miho koupil tak jak budu v Praze tak bych si ho vzal,stojí zato.
Jsem starý,blbý ale snaživý.

j4ck41
pokud se nepletu tak ten film je nekdy ze 60. let, ale snad diky francouzsky koprodukci by to nemusela bejt uplna propagandisticka tlacenka. mozna to snad vychazelo i z ty knizky - tim si ale nejsem prilis jistej.

ale i kdyby to byla ptakovina tak 76,- Kč neni nic tak hroznýho co by cloveka melo nastvat takze se take podivam po trafikach Mrknutí

310_cibule
311_Permon napsal:
No nechci vám do toho kecat ale já ten film viděl,bylo to sice hodně dávno ještě minulé století ale na tu dobu to byl dobrý film.Cibule kdybys miho koupil tak jak budu v Praze tak bych si ho vzal,stojí zato.

Provedu.

Drevokocur
a zdalipak to má české titulky ?

http://traumazero.euweb.cz/fotogalerie/
310_cibule
Má, aspoň to tvrdí na obalu DVD.

Hoper
nedávno zkouknuto - namluveno rusko francouzsky (není případ této verze, já měl nějakou z TV nebo ruského DVD)
až na ty Jaky myslím celkem slušný film (na to, v jaké době vznikal...), za tu cenu se jistě oplatí ho mít (pro příznivce východní fronty)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

Holt
Tak taktéž zkouknuto.. Když mluví frantík je tam simultární ruskej překlad(kdyby aspoň chlapa mluvil chlapNaštvaný) a do to ho české titulky.. Ale dá se zvyknoutŠklebící se... Jaky jsou Holt jaký jsou (to se mi povedloVyděšený), ale s tím už stejně nikdo nic nenadělá.. Kdo viděl vícero válečných filmů natočených v době "pravěku" tak už si myslím na tyhle maličkosti zvyknul... Dojem z filmu je vcelku dobrej, určitě stojí minimálně za zkouknutí... Ale doporučuju si přečíst knížku od Yvese Courriera, Stíhací skupina Normandie - Niemen.. to je teprve pastva pro očiMrknutíŠklebící se
Upravil/a Holt dne 14-03-2007 14:30

Hoper
310_cibule napsal:
Ještě jsem ten film neviděl. Na obálce DVD vydávaj Jak 11 či tak něco za Jak 3. Ale s tím se dá myslím žít. Jinak jsem to koupil v podchodu na I.P.Pavlova. Ne v trafice, ale u stánkaře.

ad obsah časopisu - tak už víš, na kerou tu horu japíci vystupovali, když laškovali u PH?

ovarek.cz/hamster.gif

310_cibule
Vím. Já to vědel vždycky, akorát jsem si na to nikdy nemohl vzpomenout Mrknutí

Jinak jsem si pustil včera první hodinku z celkem 1:53 hod trvajícího filmu Normandie-Niemen. Je to jen můj čistě subjektivní názor, ale ten film za 76 korun nestojí. Je to IMHO děsná slátanina.

Z těch 60 minut mne zaujaly asi dvě; když se v úvodu ukáže francouzská verze Siebel Si 204. Jinak nic, tedy pokud někoho nějak nevzrušuje, jak se družej Francouzi s Rusama při harmonice a vodce.

No, ještě zkusím těch zbylých 53 minut. Třeba se to dramaticky zlepší.

Hoper
nestraš
a neviděls závěr :P

ovarek.cz/hamster.gif

WT_Horrido
Na IMDb ma film prumerne hodnoceni 6.8, to neni tak zle Úsměv
http://www.imdb.c...tt0141666/
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Jirka
Když už jsme u toho. Koukal jsem, že stejné vydavatelství, které vydalo tenhle film, nabízí na svých internetových stránkách i čtyři tankisty a psa. Nemáte to někdo ? Je to ten stejný dabing jako má televize Prima co to teď o nedělích promítá ?

1stCL_Jamamoto
Jirka napsal:
Když už jsme u toho. Koukal jsem, že stejné vydavatelství, které vydalo tenhle film, nabízí na svých internetových stránkách i čtyři tankisty a psa. Nemáte to někdo ? Je to ten stejný dabing jako má televize Prima co to teď o nedělích promítá ?

Jo, je to to samé vydavatelství, od kterého jedou tankisti na Primě.
Někde tady na SVK je snad na tu Řitku i link. Nicméně viděl jsem od nich Trestné prapory, seriál novej, není špatnej, i když klasicky rusky zdlouhavej, nicméně dabing tragickej.....

Hoper
naštěstí začali dělat k posledním vydávaným titulům i titulky a zachovávat původní znění...

jinak přelouskal jsem teď ten "jejich" Filmag - názor na něj mám asi jako Cibule na film ... :))

ovarek.cz/hamster.gif

310_cibule
Tak jsem tu Normandii-Niemen včera dokoukal. Nezlepšilo se to.

Kdybych si měl příště vybrat, zda-li si za ty prachy koupím dvojitýho jamesona nebo tuhle agitku, kde ani nejsou pořádně vidět žádná letadla kromě Jaků-11, byla by to poměrně jednoduchá volba. A není to jen tím, že jsem alkoholik...

Nicméně při včerejším koukání mne napadla otázka: ví někdo, jak dopadli mechanici a další ruský personál od Normandie? Skončili o válce v gulazích, nebo jim tohle přisluhování Západu prošlo?

(Solženicyn popisuje v knize Jeden den Ivana Denisoviče příhodu, jak ruský námořní kapitán dostal od britského kolegy, se kterým se setkal v době Velikoj otěčestvenoj vajny v Murmansku, po válce dopis nebo snad malý dárek. No, a po zásluze mu to vyneslo osm let na Sibiři, hajzlovi)

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,017,881 návštěv