Co jste nevěděli o Dam Busters
|
310_cibule |
Přidané 31-01-2007 16:10
|

Fusioner

Příspěvek: 15148
Založený: 29.09.05
|
http://www.youtub...WZVDiVvKsg
A tady za odměnu opravdu pěknej dokument o stejném tématu. Vřele doporučuji.
http://www.youtub...ed&search=
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
|
|
|
|
1stCL_Bumik |
Přidané 31-01-2007 16:51
|

Uživatel

Příspěvek: 759
Založený: 14.02.06
|
[img]http://sirmi.ic.cz/smajl/35.gif[/img] is not a valid Image. |
|
|
|
310_cibule |
Přidané 31-01-2007 17:07
|

Fusioner

|
No, to jsem čekal, že tobě se to bude líbit...
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
|
|
|
|
3BAP_Krtek |
Přidané 31-01-2007 17:30
|

Nováček

Příspěvek: 60
Založený: 08.10.05
|
Mě taky mě taky  |
|
|
|
Mungo |
Přidané 31-01-2007 17:42
|

Uživatel

Příspěvek: 718
Založený: 03.10.05
|
Nejako som ten zaver nepochopil. Co to tam vlastne pistia? |
|
|
|
Hoper |
Přidané 31-01-2007 18:40
|

Moderátor

Příspěvek: 12131
|
všimli ste si, jak měl navigátor mapu rolovací ?
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.
[samurajský pohled na zajetí]

|
|
|
|
1stCL_Fucida |
Přidané 31-01-2007 19:01
|

Hlavní administrátor

Příspěvek: 11133
Založený: 26.01.13
|
Gefreiter Oliver Kahn
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."
|
|
|
|
Drevokocur |
Přidané 31-01-2007 19:42
|

Rozkoukaný

Příspěvek: 280
Založený: 01.10.05
|
[img]http://sweb.cz/bobkinho/Dambust.gif[/img] is not a valid Image.
tak kolik jste toho tehdá trefili co ?  |
|
|
|
310_cibule |
Přidané 31-01-2007 19:44
|

Fusioner

|
Mungo napsal:
Nejako som ten zaver nepochopil. Co to tam vlastne pistia?
Co ti tam piští? Mně tam nic piští?
|
|
|
|
Glad69 |
Přidané 31-01-2007 19:55
|

Rozkoukaný

Příspěvek: 343
Založený: 07.01.06
|
Drevokocur napsal:
[img]http://sweb.cz/bobkinho/Dambust.gif[/img] is not a valid Image.
tak kolik jste toho tehdá trefili co ? 
Ja nic a ty? |
|
|
|
313_OTU_oblak |
Přidané 31-01-2007 20:49
|

Uživatel

Příspěvek: 1375
Založený: 30.09.05
|
glade, já se dokázal dostat nad vodu, seřídit výšku, ale měl jsem nějakou divnou verzi, bo po odhozu bomb se mi hra vždycky sekla......jinak těch befek co padlo dolu.....a flak, to byl adrenalin....bylo to na ZX spectrum.
jinak na kámošově Commodore jsem neměl možnost, ale tam byl úvodní obrázek jiný - tuším lancaster čelně...
|
|
|
|
Drevokocur |
Přidané 01-02-2007 10:03
|

Rozkoukaný

Příspěvek: 280
Založený: 01.10.05
|
Glad69 napsal:
Drevokocur napsal:
tak kolik jste toho tehdá trefili co ? 
Ja nic a ty?
já se většinou dostal až nad řeku (Rýn), zaujal správnou výšku a rychlost ale přehradu jsem nikdy nezničil, byla to zatraceně těžká hra |
|
|
|
310_cibule |
Přidané 01-02-2007 10:17
|

Fusioner

|
Vono to prej bylo dost těžký i ve skutečnosti
|
|
|
|
Mungo |
Přidané 01-02-2007 11:18
|

Uživatel

Příspěvek: 718
Založený: 03.10.05
|
310_cibule napsal:
Mungo napsal:
Nejako som ten zaver nepochopil. Co to tam vlastne pistia?
Co ti tam piští? Mně tam nic piští?
No, ja im nerozumiem ani slovo ...  |
|
|
|
310_cibule |
Přidané 01-02-2007 12:56
|

Fusioner

|
Aha, já jim rozumím skoro každé slovo. Takže chyba je asi na tvém přijímači. Nicméně to není důležitý, protože vo ty kecy tam nejde. Prostě je to celé reklama na nějaký mizerný pivo, který se stejně určitě nedá pít.
|
|
|
|
Tajpan |
Přidané 01-02-2007 13:03
|

Diskutující

Příspěvek: 2928
Založený: 11.10.05
|
310_cibule napsal:
Aha, já jim rozumím skoro každé slovo. Takže chyba je asi na tvém přijímači. Nicméně to není důležitý, protože vo ty kecy tam nejde. Prostě je to celé reklama na nějaký mizerný pivo, který se stejně určitě nedá pít.
konečne poriadna reklama na pivo 
http://youtube.co...=WW2%20air |
|
|
|
1stCL_Bumik |
Přidané 01-02-2007 13:14
|

Uživatel

Příspěvek: 759
Založený: 14.02.06
|
[img]http://sirmi.ic.cz/smajl/35.gif[/img] is not a valid Image. |
|
|
|
falkon |
Přidané 01-02-2007 22:52
|

Uživatel

Příspěvek: 1478
|
Mungo napsal:
No, ja im nerozumiem ani slovo ... 
310_cibule napsal:
Cibule, chcem verit, ze sa len s Mungom nerozumiete...
Podla mna sa chcel spytat (dotazat) o preklad jazykovo viac zdatnejsich, nie sa stazovat, ze mu tam nieco "pisti". Veta "Co to tam vlastne pistia?" by sa dalo chapat ako otazka "Co to tam vlastne kecaju (=hovoria)?"
Ak sa mylim, prosim odpustte. 
P.S.: ten druhy odkaz mi ako reklama na pivo nepride... 
P.S.2: Inak dik za linky, celkom zaujimave  |
|
|
|
310_cibule |
Přidané 02-02-2007 09:01
|

Fusioner

|
falkon napsal:
Cibule, chcem verit, ze sa len s Mungom nerozumiete...
Podla mna sa chcel spytat (dotazat) o preklad jazykovo viac zdatnejsich, nie sa stazovat, ze mu tam nieco "pisti". Veta "Co to tam vlastne pistia?" by sa dalo chapat ako otazka "Co to tam vlastne kecaju (=hovoria)?"
Ak sa mylim, prosim odpustte.
P.S.: ten druhy odkaz mi ako reklama na pivo nepride... 
P.S.2: Inak dik za linky, celkom zaujimave 
Úžasný příklad česko-slovenského neporozumění 
Tak jsem si to poslechl znovu a.... zjistil jsem, že jediné čemu rozumím je fakt, že je to reklama na pivo, které se jmenuje Curling (?) Black Label. Sorry.
No, a to druhé skutečně reklama na pivo není.
|
|
|
|
310_cibule |
Přidané 02-02-2007 09:02
|

Fusioner

|
Tak to je hust. Někdy je člověk v životě postavenej před strašně těžký volby, Sám nevím, jak bych se rozhodl (tedy v případě, že by tam tekl jame.on, je to poměrně jasné)
|
|
|