November 22 2024 20:11:15
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 10

· Piloti on-line: 1
saldy

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Thunderbolt v TV
310_cibule
Dnes po půlnoci (z neděle na pondělí) v 01.20 dávají na ČT 1 cosi, co se jmenuje Thunderbolt - dobový dokument o leteckých bojích nad Itálií. Trvá to 45 minut. To by nemuselo být od věci.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

jofe
Uff 01:20 Zamračený Tak dlho hore by som vydržal akurát keby mi sľúbili sa na ňom preletieť! Úsměv

Hoper
nahrát, zdivxovat, postnout ke stažení
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

Alan Grey
Hoper napsal:
nahrát, zdivxovat, postnout ke stažení

Souhlas Úsměv

http://www.alan-grey-page.cz/
Hoper
jak souhlas ? uděláš to ? ;)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

1stCL_Jiricek
Jestli je to to co myslím, tak všem moc doporučuju pro získání názoru na americkou válečnou ideologii v té době. Já byl docela překvapený.

CW-N_Vokoun
Jj já sem to taky viděl, a je to superMrknutí

312_Karl
nahraju to, zdivixuju, postnu ke stazeni Úsměv

www.312raf.com
310_cibule
1stCL_Jiricek napsal:
Jestli je to to co myslím, tak všem moc doporučuju pro získání názoru na americkou válečnou ideologii v té době. Já byl docela překvapený.

Jestli jsi viděl, to co já včera v noci, tak by mne zajímalo, jaké ideologické podtexty jsi tam zaznamenal.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

1stCL_Jiricek
No to já nevím, jestli jsem viděl, to co jsi viděl včera, ale jestli jsem viděl to, co jsi viděl včera, tak by mě zajímalo, kterých ideologických podtextů sis nevšiml. Samozřejmě je ale možné, že jsem viděl něco jiného. Ach, jak je to žití spletité a komplikované...

310_cibule
No, já jsem včera viděl barevný dokument o pilotech thunderboltů se základnou na Sardínii. Nejdřív čistili železniční mosty, pak vlaky, nakonec všechno, co se hejbalo. Cílem bylo odříznout zásobování Gustavovy linie.

Jestli je to to samé, co jsi viděl ty, tak já jsem si nevšiml prakticky žádných podtextů. Všechno bylo řečeno až naivně přímočaře.

Safrik
Lidičky, nahrál jste to tedy někdo, já bych to strašně rád viděl, hlavně ty podtexty ty mě zajímají asi úplně nejvíc, prosím, prosím Úsměv

Ucho
viděl jsem to jen letmo, ale taky by mě zajímal ideologický rozbor ... :-)
Žije, žije ve stepi jeden v suché otepi.
Druhý v láptích pod pařezem, třetí v díře mezi bezem.
Ať si jsou, tam kde jsou. Ať sem na nás nelezou.

AH_James_Gastowski
Jiříček ale umí zvýšit atraktivitu dokumentu, to se musí uznat Mrknutí Šklebící se

AH_Cutora
1stCL_Jiricek napsal:
No to já nevím, jestli jsem viděl, to co jsi viděl včera, ale jestli jsem viděl to, co jsi viděl včera, tak by mě zajímalo, kterých ideologických podtextů sis nevšiml. Samozřejmě je ale možné, že jsem viděl něco jiného. Ach, jak je to žití spletité a komplikované...

Já také nevím, zda to co viděl Cibul včera (ani nevím zda-li Cibul včera něco videl) jsi viděl také, a již vůbec nevím zda to co jsi viděl, jsi viděl včera. Protože pokud to co Cibul viděl včera a co ty myslíš že Cibul viděl včera jsi ty Jiříčku včera neviděl, pak je docela možné, že to co Cibul viděl včera není to co ty jsi viděl.

Šklebící se

Joe Hallenbeck
AH_Cutora napsal:
1stCL_Jiricek napsal:

Já také nevím, zda to co viděl Cibul včera (ani nevím zda-li Cibul včera něco videl) jsi viděl také, a již vůbec nevím zda to co jsi viděl, jsi viděl včera. Protože pokud to co Cibul viděl včera a co ty myslíš že Cibul viděl včera jsi ty Jiříčku včera neviděl, pak je docela možné, že to co Cibul viděl včera není to co ty jsi viděl.

Šklebící se

Cool
313_FlyBoy
RY-C

AFT_xl8_CZ
No já taky nevím co viděl Jiříček ale herr Cibule to taky asi blbě neviděl jelikož já jsem viděl to co oni asi neviděli, dokument o základně Alto na ostrově KORSIKA a skrácený děj operace STRANGLEMrknutí

XXX_Dazz
310_cibule napsal:
Všechno bylo řečeno až naivně přímočaře.

A v tom to je Vyděšený

310_cibule
AFT_xl8_CZ napsal:
No já taky nevím co viděl Jiříček ale herr Cibule to taky asi blbě neviděl jelikož já jsem viděl to co oni asi neviděli, dokument o základně Alto na ostrově KORSIKA a skrácený děj operace STRANGLEMrknutí

Recht, bylo to na Korsice. Spletl jsem se.

310_Ikar
1stCL_Jiricek napsal:

..ma to nejakou souvislost s tim jak ses mi na vanocni besidce sveroval ze prej u vas v rajchu je huleni naprd a ze prej pred finalni zastavkou u nas v holandii jeste prubnes tu zabozroutskou travu??? Vyděšený

www.310raf.com
Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,018,311 návštěv