November 21 2024 21:14:56
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 12

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Ovladače na Cyborg evo
Carel
Hned poté co jsem si objednal Saitek Cyborg evo už jsem přišel na dost "blbou" chybku nevím jestli je to jenom u mě ale CD které mi přišlo s joyem obsahovalo jenom Demo Microsoft flight simulátor X a ovladače (které by tam asi měly být) nikde nejsou
Nedovedl by mi někdo poradit a poslat link na stáhnutí ovladačů na Saitek Cyborg evo ? Mrknutí

Mungo
http://www.saitek.com/row/down/drivers2.asp
Driver aj software pre 32bit platformu.
Inak ides do menu cez Download-Drivers- a dalej si uz len vyberas.
EVO sa pokial viem instaluje nepripojene a pripoji sa, az ked ta instalacny program k tomu vyzve.
Good Luck

Carel
Tak ovladače mam stáhnuté ale teď mam zase další problém jsem trotl na tenhle program Smutný nemohl by jste mi někdo poradit jak rozchodit heat aby byl místo myši a jak rozchodit plyn aby šlapal jak má ?

WT_Pedropan
Carel napsal:
Tak ovladače mam stáhnuté ale teď mam zase další problém jsem trotl na tenhle program Smutný nemohl by jste mi někdo poradit jak rozchodit heat aby byl místo myši a jak rozchodit plyn aby šlapal jak má ?

Netusim, jake muzes mit potize s plynem, kdyz si ho Sturm defaultne sam priradi... A pokud ne, tak ho proste navolis v Controls hry. Jediny problem v tomto pripade muze byt ten, ze pri aktivaci pohnes packou na druhou stranu a on pak misto pridavani ubira. Coz odstarnis snadno, ze jo...Úsměv
A pokud chces mit na klobouku emulaci mysakovou, musis tak ucinit pres SST, pomoci ktereho stejne budes programovat tlacitka...Mrknutí

http://www.wtigers.org/
Carel
No s tim plynem je to nějaký divný já když dam plyn na max. tak mam 110% (to je v cajku) ale když dam min. tak mam 55% (což je dost divný) jJá jsem na tohle trotl takže nevim jak to zprovoznit a s tim heatem mi to taky nefachčí Smutný já už nevim

Lavo
Na EVO ti ziaden driver netreba ...vsetko si prirad v Sturmovi a hotovo . Nakalibruj si joy v ovladacich paneloch a hotovo...

Lavo
Na EVO ti ziaden driver netreba ...vsetko si prirad v Sturmovi a hotovo . Nakalibruj si joy v ovladacich paneloch a hotovo...

1stCL_Piscot
Lavo napsal:

Pravdu ma,predseda!Mrknutí

Carel
No to možná pravdu má ale já (jako aktivista,musim mít vždy,vše Smutný ) jsem si samo nainstaloval ty prográmky k tomu a teď když najedu do ovl. panelů->herní zař.->dam vlastnosti joye tak tam kalibrovat už nemám Smutný zjistil jsem že mi vlastně všechno fachčí až na ten plyn ten je fakt nějakej zakletej nebo co Zamračený

Carel
Smutný Tak to vypadá že už si nikdy pěkně žádnej simulátor nezahraju Smutný protože ten plyn nefachčí ani v jiných simulátorech,což je dost divný Zamračený zkoušel jsem i WarBirds a tam mi plyn šel taky jenom na 55% a 110% Zamračený takže já už nevim co s tim Smutný jestli má někdo nějaký nápad jak to zprovoznit tak ať mi to prosím napíše Mrknutí
Upravil/a Carel dne 08-01-2007 21:54

3IAP_David
máš tam někde nastavený ,že ten plyn ti to bere jen v + hodnotách ..... tudíž jen 0 až +100% a má to bejt -100 až +100 .eště kouknu kde se to šteluje ...... ale už sem se stim setkal ......

WT_Pedropan
Carel napsal:
Smutný Tak to vypadá že už si nikdy pěkně žádnej simulátor nezahraju Smutný protože ten plyn nefachčí ani v jiných simulátorech,což je dost divný Zamračený zkoušel jsem i WarBirds a tam mi plyn šel taky jenom na 55% a 110% Zamračený takže já už nevim co s tim Smutný jestli má někdo nějaký nápad jak to zprovoznit tak ať mi to prosím napíše Mrknutí

Tak podivej, pokud jsi ten joy korektne nainstaloval (Softvaaare a potom Hardvaaare) a on ti v kazde hre dela to same, tak ho bez reklamovat. A jak to vypada v kalibracnim okne...? Pokud to tam neni mozne zkalibrovat od nuly do plneho, tak nepremyslej o zadnem +100, -100, ale zabal to do krabice a odnes zpatky.
A hlavne nevahej, do osmi dnu od prodeje ti to musi bez reci vymenit.

http://www.wtigers.org/
Carel
Tak já myslim že nemá cenu ho vracet když mi to ve windows šlape. Zamračený Mě to nejde akorát v hrách ale nevim proč Smutný

1stCL_Fucida
No..imho by ho měli vyměnit i bez udání nějakého důvodu. Ale joy nefungující v leteckých simulátorech je joy nanic.
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

Tajpan
Carel napsal:
Tak já myslim že nemá cenu ho vracet když mi to ve windows šlape. Zamračený Mě to nejde akorát v hrách ale nevim proč Smutný

Skúsim ti poradiť, ale kedže som Big PC Lama, tak to ber s rezervou. Mrknutí
S tým plymom skús v šturmovi, lebo niečo podobné som mal aj ja.
Spusti šturma, a chod do Control. Celkom dole máš ovládanie jednotlivých osí na joy. Nájdi si Hotas Control a položku Power a prirad mu os pre plynovú páku.
A vyskúšaj. Nie vždy to automaticky priradí.

Carel
No tak tohle mi taky došlo že když to neudělam tak to nepošlape ale on mi šturmovik nerozpozná tu osu U kterou já potřebuju když tohle udělam tak mi to ukáže že je to osa Z což je blbost Zamračený

Mungo
Sakra, nauc sa interpunkciu clovece !!!!
A reaguje po tom priradeni na spravnu os? Ak ano, co ta trapi, ci si ju Il2 nazve U alebo Z? Myslim, ze aj mne rozne hry obcas rozne nazvu tu istu os. Pokial na nu reaguju, je mi to jedno

Carel
No IL mi reaguje když je tam -osa Z ale reaguje divně protože dává jenom 100% a 55% a hodnoty menší nebo mezi tim nikde Smutný

Maxxis
tak sem doma kouknul na nastavení saiteku, jakmile nainstalujes ovladace k saiteku, zmizi ti kalibrace v herních zařízeních, takze varianta odinstalovat saiteka, a mrknout jestli se ti tam ta kalibrace u tohoto zařízení vrátí. Sem zvědav zkusit, zkusit...!!!!

Tajpan
vygoogluj si "Il2+joy control" stiahni, spusti, skontroluj Trothle , manuálne uprav rozsah z 0 na 100 a save. Mrknutí

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,009,217 návštěv