October 20 2025 09:11:45
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 8

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » IL-2: 1946 - diskuse
 Vytisknout diskuzi
Filmík PLOIESTI aneb...
doktorkop
Doktorkopfilm opět uvádí...
A tentokrát se podíváme s Američanama na rafinérie v Rumunsku.

Filmík je ke stažení tady

http://rapidshare...oiesti.zip

Doufám,že se bude líbitÚsměv
Upravil/a doktorkop dne 09-10-2006 07:24
Je snadné být přečíslen,když je někdo nula.
Že?

310_Podrs
Líbííí... CoolCoolCool Šklebící seŠklebící seŠklebící se MrknutíÚsměvMrknutí Bravis!!!

http://www.310raf.com
jofe
Super!! CoolCool
Len tie skiny na BF-kách!!! Mrknutí
13.(slow.)/JG 52 vtedy slúžila na druhom brehu Čierneho mora. Šklebící se

1stCL_VLK
MrknutíMrknutí

1stCL_Fajlow
ufff hlavně že tam nejsme já s Jamim v hlavní roli ....
Upravil/a 1stCL_Fajlow dne 01-10-2006 19:40

1stCL_Fucida
Mno..ta já budu jako obvykle kritický Úsměv

Co se mi moc nelíbilo..tak 5% celku
- záběry na panáčky jsou dobré oživení, ale celkově na mě působí v porovnání se zbytkem videa tak trochu líně. Nemohli by dělat pohyby rychleji? Třeba na samém konci, jak v kabině pilot sundá čepici. To je naprosto skvělý záběr, ale přirozeněji by asi působilo, kdyby ji ze sebe spíš strhl.
- bombardéry na mě působí až moc rychle, moc živě - přitom by měly letět pomalu a tak nějak líně. Některé jejich prudké obraty pak nepůsobí zrovna nejrealističtěji.
- první srážka v oblacích se mi taky moc nezdála, nevím proč..

No..o 90% videa se tedy bavit nemusíme, protože bylo prostě velmi velmi velmi dobré.

Jenže tam bylo dalších 5% věcí, které mi v tom nejlepším slova smyslu vyrazilo dech, to mě uchvátilo a doslova jsem jen obdivoval, jaká všechna invence a nápady tam byly.
- krev na kabině Bf 109 - sice morbidní, ale skvělé (dokonce jsem si to přehrál 3x i při prvním shlédnutí videa).
- nouzová přistání a první, při kterém se urve křídlo o dům a zbytek letadla se pomalu naklání na bok. To bylo prostě perfektní. No a to druhé, při kterém se odlomil trup a ten i se zbytkem osádky mizí v dálce..skvělé. Tedy tady ještě detail - po nárazu by pravděpodobně oba střelci vypadli směrem dopředu, ale to je jen detail.
- pohled přes zaměřovač, následné odhalení, že je to flak a pak pohled přes granát. Fantazie.
- zakreslení do mapy nějakým chlapíkem, perfektní oživení..perfektně zpracované.
- záběry přes střelce a do kokpitu (tohle by sice šlo asi ještě vylepšit pomocí addonu v MSFS lépe, ale i tak to bylo velmi velmi velmi dobré)

...smekám...

Upravil/a 1stCL_Fucida dne 01-10-2006 19:46
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

Sody
Pekne

[url]www.raketovemodely.phorum.cz[/url]
WT_Flan
Par much vycniva, ale to jen proto, ze drtiva vetsina filmu je paradni ! To jsem fakt necekal. Fakt dobre !

falkon
Doktor, klobuk dole!! Mrknutí

Nebudem opakovat veci, co tu uz boli povedane, vatsinou s nimi suhlasim. Mne tento film pripadal presne ako Hollywoodsky film - mnozstvo specialnych efektov, z ktorych niektore mi prisli trosku prehnane a nerealne, ale ine velmi dopre spracovane.

P.S.: Tiez som sa pozastavil nad tou krvou v kabine. To si tam rucne dokresloval, alebo to je nejaka featura samotneho ILa? Ak to bola rucna praca, tak klobuk dolu !!!

310_cibule
Moc pěkné.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

AH_Watson
Líbí, líbí! Ještě!Mrknutí

1stCL_Jamamoto
Moc pěkné...budu polemizovat s Fučim, myslím, že po 16 hodinách letu, fyzicky i psychicky velmi náročného, ten pilot už jiné, než pomalé pohyby dělat nebude...

rudidlo
cool.

http://silicon-remarks.blogspot.com
Wutz
Bravo!!!! Nevzpomínám si že bych viděl lepší filmeček z Ila. Dík.

Hiltos
trikrat hura
kdy bude dalsi?

Tajpan
Vynikajúce,super. K dokonalosti mi len chýba trochu sa pohrať s zvukom Bf-iek a B24, urobiť engliš verziu a poslať na ofic forum.

BTW: pre istotu, neviem ale počet navrátilcov podla mojich údajov bol vyšší.
Išlo 178 B24. Jedna vôbec nevzlietla, tri sa rozbili na vzlete, jedenásť sa vrátilo pre technické poruchy. Z Rumunska sa vrátilo 54ks B24.
Neviem, ale skúste to niekto ešte preveriť.
Upravil/a Tajpan dne 02-10-2006 11:27

GC3_glum
Doktore nádhera, trochu mi to připomělo některé hry tak z před deseti let - grafika nic extra (hranatí paňácové, kopkity AI letadel...) ale atmosféra by se dala krájet nožem. Hromada výborných nápadů, skvělé, máš můj obdiv. S!

AH_Cutora
Fantasticke. Tohle i pres "jednoduchost a schematicnost animace" je velice kvalitni film ktery by si zaslouzil mnohem vice nez jen takhle strkat po netu.

312_Karl
paradni vec!!!! Gratulace!

opet se ukazalo, ze jakekoliv jine zvuky jsou lepsi nez defaultni Úsměv

www.312raf.com
3IAP_Ondura
Tak jsem se konečně dostal k tomu to skouknout a jediné co mě napadá, že prostě superMrknutí

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

06-10-2025 19:06
Radiační situace za firmamentem zůstává normální

21-09-2025 14:51
Byl jsem na dnech NATO. Viděl Harrier, Hornet, Rafale, EF Typhoon, Mirage2000 a B-52 a bylo to dobré.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

13-07-2025 23:31
Další zpráva o medvědech! Šklebící se

38,315,067 návštěv