January 19 2026 20:35:52
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 6

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,759
· Nejnovější pilot: Kubas
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » IL-2: 1946 - diskuse
 Vytisknout diskuzi
Airforce War
1stCL_Jamamoto
Zdravim. Máme tu novou virtuální frontu Airforce War.
Link je zde: http://war.by-airforce.com/index.php

Shodou okolností včera zkončil testovací provoz a spustili to na ostro.
Systém je bellum, tak že coopky, jako na původním CW. Docela to tam žije. Je tam už registrovaná hromada letek a za včerejšek bylo odreportováno přes 70 misí. Začíná to mapou "Zimní válka" 1939, tak že máte možnost si užít krvavé řeže v plečkách do sytosti. Včera jsme tam s klukama odlétli tři mise a byl to adrenalin jako sviňa. Podle všeho nás tam čekají i další zajímavé mapy, jako Kubáň, Krym, nebo Berlín...prostě si myslím, že to docela stojí za to.
No nic, já jen abyste o tom věděli!S!Cool

310_Ikar
To zni zajimace Šklebící se Ale ty plecky jsi myslel na rude strane ne?? Šklebící se

www.310raf.com
Jirka
310_Ikar napsal:
To zni zajimace Šklebící se Ale ty plecky jsi myslel na rude strane ne?? Šklebící se

No pochopitelně. Kde jinde, že ? Červená strana přece nemá jedinné normální letadlo v celé té gamese. To přece ví každej blbec. Šklebící seŠklebící seŠklebící se

1stCL_Jamamoto
310_Ikar napsal:

No... plečky proti plečkám...včera jsem letěl jeden let ve Fiatu G-50, jeden v Gladiatoru a jeden v Buffalu....vesměs proti Išakum typ 18.

Prostě masakr!Šklebící se

310_Ikar
1stCL_Jamamoto napsal:
310_Ikar napsal:

No... plečky proti plečkám...včera jsem letěl jeden let ve Fiatu G-50, jeden v Gladiatoru a jeden v Buffalu....vesměs proti Išakum typ 18.

Prostě masakr!Šklebící se

Šklebící se jj ted jsem na to koukal Šklebící seŠklebící se to bude fakt prca!!!

Jirka napsal:
310_Ikar napsal:

No pochopitelně. Kde jinde, že ? Červená strana přece nemá jedinné normální letadlo v celé té gamese. To přece ví každej blbec. Šklebící seŠklebící seŠklebící se

Mrknutí ale di ty, pro tebe jsou plecky na ty strane, na ktery zrovna litas Šklebící se
Navic, me to bavi, ja si nestezuju.
Upravil/a 310_Ikar dne 11-09-2006 11:20

www.310raf.com
Ucho
No je vidět, že maj rozum a nenasázeli to plný kanonovejch Rat... jinak Brewster, to je super éro :-)
Žije, žije ve stepi jeden v suché otepi.
Druhý v láptích pod pařezem, třetí v díře mezi bezem.
Ať si jsou, tam kde jsou. Ať sem na nás nelezou.

Jirka
Ne Ikare, to není vůbec pravda. Já tvrdím, že tahle gamesa se nedá hrát, protože její autor vůbec neví, jak má takový červený letadlo správně lítat. A tak tam nasázel COSI , co se pravda zvenku letadlu sice podobá, ale jinak je to k ničemu. MrknutíŠklebící seŠklebící seŠklebící se
Upravil/a Jirka dne 11-09-2006 11:32

57MH_Zvire
Ježiš co to je? Byl jsem se tam kouknout a vůbec jsem to nepochopil. Může mi to někdo jednoduše a česky vysvětlit? Pěkně prosím smustně koukám. Úsměv

airspace.cz
Ucho
57MH_Zvire napsal:
Ježiš co to je? Byl jsem se tam kouknout a vůbec jsem to nepochopil. Může mi to někdo jednoduše a česky vysvětlit? Pěkně prosím smustně koukám. Úsměv

http://www.czechl...al_cz.html Mrknutí

1stCL_SaBot
je tam navic, moznost zasobovat jak po zemi tak po vode (i kdyz nevim jak to vypada, pac je tam zamrzla voda :lol: )

ale ty souboje fakt stojej za to, obe strany po sobe strileji vzduchovkama a je to takovej prijemnej pomalej polet Cool

Ucho
1stCL_SaBot napsal:
je tam navic, moznost zasobovat jak po zemi tak po vode ...

Takže budou útoky na jedoucí pozemní kolonu? Pěkný oživení... Třeba jim jezděj auta i po ledu :-)

BTW (3-4x) půlpalcák je pořádná vzduchovka ;-)

1stCL_Bumik
K cemu je Ti "poradna vzduchovka", kdyz ti po vystrelu rozhazi musku takovym zpusobem, ze jsem sundal ten bomber letici vedle :lol:

Ucho
1stCL_Bumik napsal:
K cemu je Ti "poradna vzduchovka", kdyz ti po vystrelu rozhazi musku takovym zpusobem, ze jsem sundal ten bomber letici vedle :lol:

Brewster? Vyděšený Leda bys měl poškozenej jeden kulomet v křídle, jinak to nejni možný... Mnohem větší průser vidím v G50, s tou Bredou sem online snad ještě nic netrefil :-)

1stCL_SaBot
G50 je takovej divnej Fokous
je pomalejsi nez I-16, min stoupa, min toci, vyzbroj ma nahovno
ale vydrzi vic v dajvu Šklebící se

Safrik
Jo a zapomel jsi nato, že je z toho úplně na ho*no výhled. Jinak jak říkáš :lol:

312_Karl
dobry maso vecer...

hele jak prosimvas vypada finskej tank? :shy:

abych vedel, na co mam priste hazet bomby... vsechno kolem naseho depotu bylo ve stadiu zaniku a najednou v reportu dalsich X tanku Nokia kua :confused:

Šklebící se

www.312raf.com
1stCL_SaBot
ty tanky u vaseho campu byly ty nase Úsměv
Kdyz jsme tam prileteli my, tak zrovna prejizdeli zamrzlou reku a urocili na camp. Behem utoku jsme prisli o 8 tanku. Obranu kempu jsme zrusili, tanky pred kempem zastavili a cekalo se na rusaky. Ti prileteli, postrieli nase papiraky, ale tanky zustaly nedotceny. A tak jsme sektor prebrali :clap:

Edit:
to jaky jednotky budou branit nebo utocit, se dozvite tak, ze mysi najedete ve "Front map" v tabulce sektoru na rimsky cislice, ktere oznacuji stupen obrany nebo utoku jednotliveho sektoru.

V nase pripade vcera utocilo 16x Vickers 6tonn, utocili jsme na rusky sektor
I stupne obrany, tudiz muselo prezit alespon 7 nasich tanku...prezilo 8
(todle je pekne rozepsany v manualu)
Upravil/a 1stCL_SaBot dne 13-09-2006 10:54

3BAP_Cassius Chaerea
Takže ve výsledku, obě strany splnili to co měli a my přitom nepřišli aspoň o letadla.

1stCL_SaBot
no pokud jako uspech berete, dozasobeni nezbombardovaneho mesta 60 km za frontou, tak jo Šklebící se

3BAP_Cassius Chaerea
Město bylo zbombardováno, už zase klameš?Mrknutí

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

13-01-2026 15:22
touch & go jde i bez podvozku https://youtube.c.
..906nYc3PZR

01-01-2026 13:45
Spitfire Over Berlin Šklebící se https://youtu.be/.
..5VhM8uOx67

31-12-2025 14:37
Přeji všem, aby nový rok přinesl dny plné radosti, hezkých okamžiků a inspirace pro všechny plány.

23-12-2025 20:47
19.12. bylo výročí úmrtí Aloise Alzheimera. Nikdo si nevzpomněl.

18-12-2025 17:22
Padá databáze, něco si přej!

17-12-2025 11:06
K Vánocům si kupte RAM Šklebící se

16-12-2025 17:30
kdybyste nevěděli co k vánocům Úsměv https://youtu.be/.
..6x4ODnwcGu

14-12-2025 08:41
Pohodový vánoční čas všem přeju. Děkuju, že jsem vás mohl poznat ... najít svobodu a poznat něco víc.

11-12-2025 18:43
Vylez si tam sám, Tylere, mě bolej nohy Úsměv Žádné tři židovské knihy nebudou! Šklebící se

07-12-2025 13:51
Niitaka yama nobore!

39,113,591 návštěv