November 23 2024 12:32:19
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 8

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Kdo mě naučí létat?
E_CL_Biker
Mám chladič, nastavení vrtule, směs, přípusť paliva, ale pořád to nemůžu sladit. Neustále letím na plný výkon a ten není vidět. Letadlo neustále padá v zatáčkách, chodí do vrtule apod. Již 2x jsem se úspěšně přihlásil na AH server a létal on-line, ale pokaždé to můj Hurricane odnesl totálůním fiaskem.

Najde se nějaká dobrá duše, která mě naučí základům? TeamSpeak mám a Saitek Cyborg EVO by měl dorazit nejdéle v pondělí.

Moc díky.

www.pepavich.cz
1stCL_Jamamoto
1MTB_Pepino napsal:
Mám chladič, nastavení vrtule, směs, přípusť paliva, ale pořád to nemůžu sladit. Neustále letím na plný výkon a ten není vidět. Letadlo neustále padá v zatáčkách, chodí do vrtule apod. Již 2x jsem se úspěšně přihlásil na AH server a létal on-line, ale pokaždé to můj Hurricane odnesl totálůním fiaskem.

Najde se nějaká dobrá duše, která mě naučí základům? TeamSpeak mám a Saitek Cyborg EVO by měl dorazit nejdéle v pondělí.

Moc díky.

Pepino, tady se určitě najde hodně lidí, kteří ti pomohou. Já létám za modré, tak ti toho k optimálnímu nastavení Hurrika moc nepovím. U mé Bf109 hlídá nastavení vrtule i bohatost směsi automatika, tak že tyhle věci ani nejsem nucen řešit.
Ale nečekej hned na začátku zázraky! Tohle je běh na dlouhou trať! Já létám asi 4 měsíce a to dost intenzivně. Stále pro mne ale mnoho letů končí fiaskem a stále se považuji za začátečníka.
Tak že buď trpělivý, vydrž, ono to půjde!
S!:jamamoto:

AH_Cutora
Jako zacatecnikovi ti radim takove univerzalni hrube pravidlo:
U spojencu nech vrtuli na 100%, u Nemcu na automatice
Pokud mas vysku POD 3000m, nech mixaz 100% a kompresor na 1.
Nad 3km kompresor na 2, snizovat mixaz podle vysky a otacek.
Nezapomen pracovat s chladicem a plyben tak, abys uchladil motor a nevaril.

Nechej letadlo rozbehnout a drz rychlost, netahej tolik za to. Pouzivej trimovani vyskovky. Dneska uz je nutnosti mit i rizeni smerovky, jinak budes vrtat vyvrtky kazdou chvlili a nebudes moct je vybrat.

XXX_Dazz
Kdyby jsi chtěl, mužeš se přihlásit do naší školky (OU_učebnyj otrjad)http://3iap.org/ tam tě naučíme vše potřebné. I jak si sundat svého prvního němce Cool

313_Paegas
Zdar Pepino,
taky jsem začátečník a mé první dojmy z on-line byly naprosto stejné. Prostě zapomeň na to co jsi se naučil na off. Tady lítáš proti lidem a ne AI. Já mám dobrého a naštěstí pro mne trpělivého učitele Ikara a ten mi během letu i desetkrát zopakuje: "Když nebojuješ stoupej, stoupej vždy kdy máš čas, dívej se kolem sebe a hledej cíle, když je najdeš posuď svou šanci na úspěch, jsi v nevýhodě utíkej bokem a stoupej, jsi ve výhodě zaůtoč, střílej jen když jsi si jistý na koho a že trefíš, drž si rychlost, netoč se, protože jsi začátečník a zkušenější pilot tě dostane, pořád si hlídej protivníka a stoupej, musíš mít rychlost, žádné prudké obraty, musíš vědět kde jsi, využívej boj na vertikále a hlvně neboj se na ts někoho požádat o pomoc."
Vím je toho hodně, ale mě osobně to začíná pomáhat.

:sm38:

Ps: to vše se ti začne dařit, když si uvědomíš, že musíš přežít, prostě není to DOOM.
Upravil/a 313_Paegas dne 21-10-2005 10:27

E_CL_Biker
Děkuji za prozatimní podporu. Zkusím se držet alespoň těchto základních pravidel.

www.pepavich.cz
E_CL_Biker
Pokud bych se teda mohl zapojit do nějakého oficiálního tréninku, bych byl moc vděčný.

Upřímně ale říkám, asi bych nejraději létal za modré, přeci jen 10 let plastikového modelaření německých strojů mě k nim tak trochu sepjalo Úsměv

www.pepavich.cz
GC3_Kane
tak to bys měl létat právě za red, když máš namakaný modrý éra....alespoň budeš vědět kam střílet :sm23: Šklebící se Šklebící se Šklebící se

http://3iap.org/forum/news.php
WT_Horrido
Tak co blbnes s Hurricanem? Úsměv Kdyz tak se ozvi na PM nebo na mail domluvime se.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

E_CL_Biker
Když oni si hned všichni rozebrali neěmecká era a chtěl jsem pomoct menšině Šklebící se, tak proto Hurricane

www.pepavich.cz
Rufu
1MTB_Pepino napsal:
Když oni si hned všichni rozebrali neěmecká era a chtěl jsem pomoct menšině Šklebící se, tak proto Hurricane

Tak ,tak lepší technika,více pilotů o jednoho modrého víc nebo míň.Bříza u nás v Rusku roste všude a nas mnogo.Mrknutí
Upravil/a Rufu dne 21-10-2005 11:46

3BAP_Cassius Chaerea
Co to znamená 1MTB?

E_CL_Biker
1MTB? Vůbec nic, jen sem chtěl bejt zajímavej Šklebící se

www.pepavich.cz
57MH_Zvire
MTB? Není to náhodou MounTain Bike? Šklebící se

airspace.cz
E_CL_Biker
JJ, máš pravdu. Vyhrál jsi Chupa-Chups lízátko Cool Tak trošičku občas jezdím na horském kole, tak proto.

www.pepavich.cz
57MH_Zvire
Já ho cíííííí!!!! Šklebící se
Taky jezdím. Víc než troch. Šklebící se

airspace.cz
ECL_Bean
1st MTB???? něco mi to připomíná....

ECL_Bean
57MH_Zvire napsal:
Já ho cíííííí!!!! Šklebící se
Taky jezdím. Víc než troch. Šklebící se

sem na chvíli dojezdil.... pozn. 4 stehy na koleni

Ucho
1MTB_Pepino napsal:
Pokud bych se teda mohl zapojit do nějakého oficiálního tréninku, bych byl moc vděčný.

Upřímně ale říkám, asi bych nejraději létal za modré, přeci jen 10 let plastikového modelaření německých strojů mě k nim tak trochu sepjalo Úsměv

jj, modrá je dobrá... http://czletka.zd... Mrknutí
Žije, žije ve stepi jeden v suché otepi.
Druhý v láptích pod pařezem, třetí v díře mezi bezem.
Ať si jsou, tam kde jsou. Ať sem na nás nelezou.

Kaspery
Toz vitej u mocne Luftwaffe Úsměv Pomocnou ruku rad podam kdykoli teorii zvladam skvele Šklebící se

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,025,674 návštěv