October 20 2025 00:13:44
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 12

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » IL-2: 1946 - diskuse
 Vytisknout diskuzi
Zeke vs Wildcats
57MH_Zvire
Tímto bych chtěl poděkovat všem a hlavně (E)CL/Hiltos, kteří se včera účastnili šílenství na tomto serveru a pomohli nám dvakrát po sobě vyhrát mapu za Japonsko. Opravdu vám moc děkuji a doufám, že se vám to líbilo jako nám. :clap:

PS: Byla to totální řež a když už nevíte co by, tak prostě škoďte. Přes deset minut jsem řádil nad nepřátelským letištěm a škodil a zjistil jsem, že s Ki-84a se dá ubránit třem F6F, jednomu Lightningu a asi tam byl Corsair, ale to nevím určitě. V tom flaku se to strašně trhalo. Každopádně amíci jsou pěkní saláti a s Hiltosem jsme jim pěkně zatopili. Šklebící se
Upravil/a 57MH_Zvire dne 29-08-2006 00:19

airspace.cz
CR_PETRAS
:tup: ..... A vo to de .....Mrknutí

http://avionika.webpark.cz
57MH_Zvire
Dneska večer to skusíme zopakovat. To by bylo, aby jsme tu válku neobrátili. Mrknutí

airspace.cz
Mamutak
a ja va to pudu kazit za émeričany:rol:

www.czechlions.cz
Hoper
57MH_Zvire napsal:
...
Každopádně amíci jsou pěkní saláti a s Hiltosem jsme jim pěkně zatopili. Šklebící se

jde o to, na koho narazíš Úsměv
občas si tam taky střílím jako na střelnici, ale to je poměrně málo
když ti pak ale kolem letadla lítají dva sehraní frantíci (skuteční), tak je to jen o tom, kdy se konečně jeden z nich trefí ...

Hiltos
ne ze potopis vlastni cile driv, nez se k nim dostanem Úsměv)

57MH_Zvire
Hoper napsal:
57MH_Zvire napsal:
...
Každopádně amíci jsou pěkní saláti a s Hiltosem jsme jim pěkně zatopili. Šklebící se

jde o to, na koho narazíš Úsměv
občas si tam taky střílím jako na střelnici, ale to je poměrně málo
když ti pak ale kolem letadla lítají dva sehraní frantíci (skuteční), tak je to jen o tom, kdy se konečně jeden z nich trefí ...

Se toho nesmíš bát a musíš do toho jít prsama. Šklebící se Jsem zjistil, že s drzostí nejdál dojdeš. Žádný rozhlížení a klepání se, kdo tě kde zoomne. Líta jsem tam na nitro jak šílená vosa a střílel po všem co se hnulo. Amíci se za mě dostali až v momentě, kdy jsem chtěl odletět pryč. A to byla chyba. Tak jsem si skočil a ještě jim zdrhnul ze zajetí. Úsměv

A když jsme vozili torpéda, tak se taky letělo na krev.

airspace.cz
313_OTU_oblak
zvířáku, copak, Kamikadze nic???

57MH_Zvire
313_OTU_oblak napsal:
zvířáku, copak, Kamikadze nic???

Nebylo kam, tak jsem se zachoval podle kodexu a ne nezemřel zbytečně. Ale s Betty jsem šel dvakrát na loď. Šklebící se

airspace.cz
Mungo
Tymto sa statocnym Japom ospravedlnujem, ze som im to vcera kazil. :mad:
Akurat tie ich potvorske statistiky mi nezapocitaly 1 zostrel a neukazuju, koho som zostrelil Smutný

Hoper
na jejich statistiky raději nekoukej, nebo budeš akorát zklamanej a rozmrzelej Úsměv

57MH_Zvire
Ježkova očka. Na jedný mapě jsem našel Vlaštovku. Ale ani rychlost 800+ nepomůže proti šesti bránícím se letadlovkám. Zamračený

airspace.cz
57MH_Zvire
Grrr.. tak dneska jsem se přesvědčil, že mapa plná modrejch neznamená, že si tam červení nedělají co chtějí. BYli jsme tam s Koprem sami dva a řezali nás tam jak.... no děs. Kde byl zbytek fakt nevím.
No a končím s bombardováním. Nějak moc často mě zabgíjejí. Hlavně když jsem sám. Smutný

airspace.cz
Hoper
ad ten Fiat (+ Hurri) vs 2 Hayabusy - bylo to o naší nedomluvě (oboustranné)
kdyby mně nepřejel motorem vrtuli, tak jsem ho měl určitě za chvíli na lopatě... Šklebící se
(jestli sis všimnul, rozsekal to při přistání - něco s tím měl - něco před tím přeci jen koupil)

310_Ikar
jo zera mam taky moc rad! jsou to prima letadla, na evropskejch mapach to da trochu vic prace aby padala era s tak krasnymi efekty Šklebící se...si clovek pripada jak na BBQ Šklebící se

www.310raf.com
Hoper
ale di ty, brepto ...
A v kterém jiném letectvu by ses tolik ohřál v letadle ? Teda skoro všech jeho letadlech ? Úsměv

Ace
Které jiné letectvo oplývá tak vypečenými piloty?

http://www.bitevnici.wz.cz/news.php
Mungo
To ano, niet nad to sediet v Wildcate a na komentar, ze niekto zostrelil toho "bloody Jap-a" odpovedat, ze ten tvoj bol "medium to well-done" Šklebící se

57MH_Zvire
Hmmm... přede mnou utíkají Wildcaty do vody. Asi mají nějakou ponorkovou úpravu. Vyděšený

airspace.cz
Hiltos
tuhle jich tam kolem me litalo .... asi jeden. dva sem zapalil. a treti me dostal. bloody americans!

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

06-10-2025 19:06
Radiační situace za firmamentem zůstává normální

21-09-2025 14:51
Byl jsem na dnech NATO. Viděl Harrier, Hornet, Rafale, EF Typhoon, Mirage2000 a B-52 a bylo to dobré.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

13-07-2025 23:31
Další zpráva o medvědech! Šklebící se

38,312,708 návštěv