January 10 2025 23:02:49
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 5

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,752
· Nejnovější pilot: 312Mates
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » IL-2: 1946 - diskuse
 Vytisknout diskuzi
Proč létáte z "temnou stranu" (LW ?)
Easy Target
Proč létáte za "temnou stranu" za Luftwaffe ? Nevadí vám že létáte vlastně za armádu rasistického totalitního státu ? Nebylo by lepší létat za červené ? Vždyť přesně tak létali i naši letci za druhé světové války na kterou si tu "všichni hrajeme". Létali za R.A.F. a VVS ne LW. Druhá část té otázky zní - nepřeháníte to trošku s tou stylizací - myslím že si dolepujete obličeje do fotek vojáků v nacistických uniformách ? Nebylo by lepší místo toho dát svoji fotografii v německé pilotní kukle,nebo něco neutrálního ? Děkuju za odpovědi.

Sám létám raději za spojence tedy červené. Spitfire je mi sympatičtější než Bf-109 nebo FW-190. I když se s ním hůř trefuje Úsměv Děkuji.

Mamutak
Ja myslim ze oni to neberou jako že litaj za nacisty. Většina zkutečných pilotů luftwafe taky nebyli nacisti, byli jen strzeni rezimem... Me osobne se nemecky masinky libej, ale radsi litam jako nasi predkove za RAF.

www.czechlions.cz
Hiltos
Spojenecky piloti zase mlatili zensky a jedli maly deti. To je vedecky dokazany.

1stCL_Fajlow
hehe, to bude výtečná diskuze.

Easy Target napsal:
Spitfire je mi sympatičtější než Bf-109 nebo FW-190. I když se s ním hůř trefuje Úsměv Děkuji.

Předpokládám, že tohle bude hlavní kámen úrazu, proč nelítáč LW.

Holt s La5FN, Spitfire 25lbs umí každej ... Fokáč s nima točit nikdy nebude ...

A rozhodně temná strana TADY , je RED Mrknutí

Schválně se zeptej toho člověka, co si chtěl vytetovat hákovej kříž na sebe, viz. diskuze "Skinheads" , jakej názor má na avatary s německejma hadrama

PS: Mamuťák má taky agresivní provokativní avatar .. Tak se hjo taky zeptej proč tam nemá svuj "xicht" Šklebící se
Upravil/a 1stCL_Fajlow dne 23-08-2006 23:07

AH_James_Gastowski
Mno, nad tímto jsem už taky kolikrát přemýšlel. Ale není se čeho bát. Myslím, že většina lidí, kteří ať už za Němce nebo Japonce či Italy lítají, nejsou žádní nacisti nebo fašisti.
Na druhou stranu můžeš říct, proč někdo lítá za Sověty?!! To přece taky nejsou žádní svatoušci a hrůzy a oběti komunismu si v ničem nezadají s nacismem/fašismem.

Navíc všichni Němci nebyli zarputilí nacisti. To bych mohl říct o Tobě, že když jsi žil v ČSSR, tak jsi komunista :lol:

A hlavně, vem si kdyby všichni Češi lítali za RAF, kdo by našich serverech lítal za "ty špatný"? Mrknutí

Mamutak
1stCL_Fajlow napsal:
Mamuťák má taky agresivní provokativní avatar .. Tak se hjo taky zeptej proč tam nemá svuj "xicht" Šklebící se

Co? To je můj ksicht:mad:

www.czechlions.cz
clone9cz
no, na tebe sme tady cekali

odpoved je jednoducha, protoze litat proti LW bez skutecnejch lidi, ktery sedej za kniplem svyho pocitace je masturbace:clap: ... zitra se tedy muzes opet vratit k off-line litani:tup:

RAF do toho neplet, to byl datadisk ... pred tim uz sme stejne nekde litat museli

rozhodne se nechci poustet do nakejch diskusi ohledne srovnavani LW a VVS, kdyz explicitne srovnavas hitlera a stalina misto LW a VVS a stalin ti pride jako milacek

myslím že si dolepujete obličeje do fotek vojáků v nacistických uniformách ?

este rekni ze na ni mam nacistickej knoflik ... a ty, v cem jezdis ... v bavoraku ci mercedesu ? mas lednicku nebo mobil od siemense ?

PS: nez zacnes soudit LW, tak si precti neco o jejim vzniku
Upravil/a clone9cz dne 23-08-2006 23:15

http://www.wwii-illusion.net
Easy Target
Líbí se mi Bf-109G/K, FW-190D-9 je také krásný stroj. Me-262 je nádherný stroj. Politicky korektní a historicky správné je létat ovšem u konkurence Úsměv Skinheads diskuzi jsem četl - a nedočet, je to maso.

Myslíte že mi půjde BoB na 3GHz,768MB RAM a X-1600PRO 256MB ? (Stačí mi 1024x768)

clone9cz
Easy Target napsal:
Líbí se mi Bf-109G/K, FW-190D-9 je také krásný stroj. Me-262 je nádherný stroj. Politicky korektní a historicky správné je létat ovšem u konkurence Úsměv Skinheads diskuzi jsem četl - a nedočet, je to maso.

Myslíte že mi půjde BoB na 3GHz,768MB RAM a X-1600PRO 256MB ? (Stačí mi 1024x768)

no vidis a sme u toho, me se libi Emil a za Friedricha bych dal taky ruku do ohne Šklebící se

EDIT: a pak ta Mk108 od Gustava, to je narez, kdyz se to s ni umi
Upravil/a clone9cz dne 23-08-2006 23:21

Easy Target
Mám Nokii
Nemám auto.
Nemám lednici.

1stCL_Fajlow
a kam dáváš salámy, sejry, mlíko ..... ??

neni to myšleno jako že "nemám lednici" ale maminka jo?
Upravil/a 1stCL_Fajlow dne 23-08-2006 23:20

AH_James_Gastowski
1stCL_Fajlow napsal:
a kam dáváš salámy, sejry, mlíko ..... ??

Přece do akvárka, to bys měl vědět Šklebící se :tup:

Easy Target
neni to myšleno jako že "nemám lednici" ale maminka jo?

Ano je to tak myšleno. Kdyby bylo po mém vše bych zařídil po "americku".
Upravil/a Easy Target dne 23-08-2006 23:26

Easy Target
P.S: Půjde mi ten BoB ?

Easy Target
Přece do akvárka, to bys měl vědět

Nemám akvárko.

clone9cz
Easy Target napsal:
Mám Nokii
Nemám auto.
Nemám lednici.

no vidis, finove meli taky hakovej kriz na letadlech (do dneska musej kazdej hakac na cernobilejch fotkach prebarvovat na modro) ... svete div se, hakovej kriz dostalo finsky letectvo od nakyho nemce, kterej jim pomahal zalozit letectvo

a vo tom to je, pokud se v tom neorientujes, tak si tady muzes pekne zavarit, tak bacha na toCool

WT_Pedropan
To máš jednoduchý.

Protože je to HRA.

A protože fotbal, kde běhá dvaadvacet maníků na jedné straně hřiště za balónem je nuda, tak se to tady asi tak půlka lidí snaží oživit...Šklebící se

http://www.wtigers.org/
AH_James_Gastowski
Easy Target napsal:
Přece do akvárka, to bys měl vědět

Nemám akvárko.

teď sis to zavařil, Clone tě varoval :lol: :lol: :lol: :lol:

Easy Target
Finové se ovšem bránili sovětské agresi. Za Finy létám často.
Upravil/a Easy Target dne 23-08-2006 23:30

BP_Shark_7
Děkuji všem kteří, si hrají a nezlobí MrknutíŠklebící seMrknutí

červení = x letadel
modří = y letadel
=> x proti y = letecký boj:clap::tup::hug:

pro případ, že x nebo y = 0 :tdown:
=> x proti y = hospoda, ..... :tup:

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

01-01-2025 10:10
Štěstí, zdraví, spokojenost a mnoho potěšení duchovních i tělesných, přeju všem!

24-12-2024 12:49
vesele vanoce a štastny novy rok vam všem

24-12-2024 11:15
Pohodové Vánoce a šťastný nový rok přejí Vencourovi

08-12-2024 13:02
Vypadá to, že Nvidia definitivně ruší GeForce Experience. Už se mi aktualizuje na Nvidia App.

06-12-2024 19:02
Viděl jsem jen prvních 8 sekund videa. Stačilo mi.

04-12-2024 13:31
Vlastně jako by miliony mozkových buněk vykřikly hrůzou a náhle utichly.

04-12-2024 12:50

03-12-2024 15:48
Zase po letech jsem zaskočil a tak vás všechny zdravím...borci Mrknutí

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

36,173,815 návštěv