November 23 2024 01:04:50
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 17

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Ženy pilotů - povzdech
57MH_Zvire
Co se týče virtuálního létání, tak mám skvělou ženu. Nechává mě lítat a i po několika letech mě stále podporuje. Dokonce i když do naší domácnosti vstoupil internet. Dokonce se mi stalo, že mě to jednou přestalo bavit kolem deváté a šel jsem jí dělat společnost a byl to pro ni takový nezvyk, že mě vyhodila z5 k počítači. Úsměv

Akorát prostě není schopná pochopit, že když mi něco nejde, jako třeba když lítám na serveru, kde jsou stabilní pingy přes 200 a nejsem schopnej ani z 50m trefit letadlo před sebou, tak v momentě, kdy se rozopálím do ruda a musím od počítače odejít, tak její neustálé a rychle navazující otázky: "Co se děje? Co se stalo? Co je?" a podobně mi na klidu moc nepřidají a ještě víc mě natáhnou. A když se jí to snažím vysvětlit, že mě má nechat na pokoji a že za chvíli vychladnu, tak se urazí a zavře se ve vedlejším pokoji. Bože, jak jí to mám vysvětlit? :confused:

airspace.cz
1stCL_Jamamoto
Z toho si nic nedělej, fakt je, že ta moje mne také vehementně podporuje, ba když se jí chci po večerech věnovat, hodí na mne nejdříve nechápavý pohled a po chvíli se zeptá "Ty dnes nelítáš?" Fakt je, že už si celkem zvykla na mé nadávání a bere to jako součást toho všeho. Teprve když začnu třískat do klávesnice a pod, jme se mne vychovávat...
snaž se jí vysvětlit, že je to opravdu normální reakce, která nemá nic společného s vaším společným životem. A doporuč jí, ať na tebe v takovýchle situacích nemluví a nechá tě vybublat...Mrknutí

Tajpan
Zviera, Jamamoto, kua, vy ste fakt blbí. Mrknutí
Kua , ved vy doma máte poklad nad pokladmi. :tup:

313_OTU_oblak
Chlapi....připoměli jste mi mého známého z Ostravy (není virt. pilot) a ten 3x do týdne končí mezi 2:00-nonstop a jeho přítelka mu to toleruje. Nelíbí se jí to, bojuje proti tomu jinak :rol: ...

víte co je zvláštní - jeho přítelkyni strašně vadí když usíná sama (vzhledem k tomu že on hraje často je spíše zázrak když sama neusíná) takže ji to v podstatě šíleně vadí....

Zvířáku - zajdi si na balkón, vychladni a přítelce řekni prostě že to nejde Úsměv nic víc nic míň...a někdy jak nebudeš lítat tak ji to vysvětli Úsměv
Já vám závidím že děláte jenom ranní směny holomci....tak si toho važte Úsměv

1stCL_Jamamoto
Však chlapí já si toho zatraceně vážim...a to bez legrace....vím, že mám doma poklad...

313_123
Mě dělá manželka (už):lol: druhého pilota pokud musím odchvátat
na WC či telefonovat. Dokonce mi ji Jamamoto sestřelil - sedím na wc, čtu noviny a najednou: nákej Vůl po mě sřílý co mam dělat, už nespěchej sem mrtvá du koukat na telku.
Dále mě zásobuje potravou a pitivem.
Boužel mě i znervoznuje - hlavně při večerních poletech.
(podr. js. taj.):tup:

1stCL_Jamamoto
Jo, ta moje za mne občas také zaskočí...většinou si nastoupává, tak že když se vrátím, mám éro třeba v 8000m. Ale za tím ji nikdo nesundal..

WT_Schmouddle
Šklebící seMoje Kačenka sestřelila Tajpana!Šklebící se

[img]http://forum.il2sturmovik.com/public/style_extra/team_icons/founder_gold_en.png[/img] is not a valid Image.

www.wtigers.org
WT_Horrido
Panove tak jim udelejte radost a neco pekneho jim kupte:
http://www.amazon...&n=1036592 Šklebící se
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Jirka
WT_Schmouddle napsal:
Šklebící seMoje Kačenka sestřelila Tajpana!Šklebící se

Moji ženu před rokem a půl sestřelil Vitman. Od tý doby mám zakázaný s ním kamarádit. Šklebící seŠklebící seŠklebící se

313_123
WT_Horrido napsal:

navrhla mi pádak nebo kroužkování

torr
teda pánová jak já vám závidím u mě je to přesně naopak.ted začaly padat výhružky že mi vyhodí comp z vokna,prupovídky typu proč seš ženil atp

313_123
torr napsal:
teda pánová jak já vám závidím u mě je to přesně naopak.ted začaly padat výhružky že mi vyhodí comp z vokna,prupovídky typu proč seš ženil atp

řešení ala 123:
dva dny nelítej
třetí den navštěva pohostinského zařízení
v hos. zař. 5 - 10 startů 1 - 8 mezipřistání
po návratu roztáhnou paže a poletovat po domě
po objevení nepřítele (manželka či přítelkyně) okamžitě atakovat
a zahnat na letiště (postel) ne/trefit poté se zbaběle katapultovat
a odletět na základnu (hospoda)
opakovat dle potřeby
po týdnu jsou tři možnosti
nevidrží a usadítě k počítači
nevidrží a po návratu je nepřítel u rodičů
nevidrží játra

mě boužel dopadla čtvrtá a sylně nepravděpodobná možnost
jsem posílán do hospody :tongue:
Upravil/a 313_123 dne 21-08-2006 09:14

Jirka
torr napsal:

To chce čas a trpělivost. Moje žena byla lehce navyklá, že u toho pořád sedím a něco tam kutím. Takovej tichej blázen, dalo by se říct. Ale když mi před dvěma lety zavedli domů internet, tak se z tichého blázna stal hlučnej magor, co vyřvává po večerech do počítače prapodivné věci o lítání, střílení o bombách a tak vůbec. Nejdřív na mě divně koukala a posléze přešla do protiofenzívy. Jako stín prochází moje žena mojí pracovnou a zanechává na klávesnici mého počítače letáky jako : MOC ŘVEŠ. UŽ ZASE KŘIČÍŠ. JÁ A TVŮJ PES CHCEME TICHO. KDO TĚ MÁ POSLOUCHAT? nebo NESLYŠÍM TELEVIZI. Zvláště ten poslední se nedá moc ignorovat, protože se objevuje v době, kdy běží RPčka, nebo Ulice, nebo Ordinace, nebo .... nevím jak se to všechno jmenuje a to je fakt vážný. Bohužel, moje omluvy ve formě argumentace - taky bych mohl řvát v hospodě, (tady jsem původní slovo "sedět" nahradil výstižnějším "řvát"Mrknutí přestávají s časem zabírat. A tak se učím šeptat. A spoléhám na již v úvodu zmiňované "čas" a "trpělivost".

Mimochodem. Onehdá jsem se nacházel večer u televize a snažil se najít nějakej pěknej kanál na satelitu. A moje žena, když se vrátila z večerní procházky z hafanem mi řekla: "nechtěl by jsi konečně přestat s tím přepínáním programů a jít si sednout k počítači ?".

Šklebící seŠklebící seŠklebící se

WT_Horrido
JA A TVUJ PES CHCEME TICHO.

ROFL :lol: Bozske :lol:
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

WT_Horrido
Jooo to jsou ty vyhody singles. Jednak u mych navratu do detstvi vetsinou opacne pohlavi neni a nebo jen tak ridce ze ji to pripada roztomile a dokonce si vyzkousi "tu švalblbinku." Mrknutí
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

57MH_Zvire
WT_Horrido napsal:

Jí a nebo sobě? Šklebící se

airspace.cz
57MH_Zvire
WT_Horrido napsal:
Jooo to jsou ty vyhody singles. Jednak u mych navratu do detstvi vetsinou opacne pohlavi neni a nebo jen tak ridce ze ji to pripada roztomile a dokonce si vyzkousi "tu švalblbinku." Mrknutí

Výhody singles? No já teda nevím. A jaké to jsou? Kdy naposledy jsi měl snídani do postele? Já v sobotu. Palačinka a kafe. A minulej týden taky. Úsměv Mě žena uvaří, vyžehlí, vypere. Myslím že výhody převažují nad nevýhodymi. Šklebící se

airspace.cz
313_123
57MH_Zvire napsal:
WT_Horrido napsal:

Výhody singles? No já teda nevím. A jaké to jsou? Kdy naposledy jsi měl snídani do postele? Já v sobotu. Palačinka a kafe. A minulej týden taky. Úsměv Mě žena uvaří, vyžehlí, vypere. Myslím že výhody převažují nad nevýhodymi. Šklebící se

a co teprve autopilot
krvdlat s páčkou celou cestu je velmi ůnavé
takhle se mám čas věnovat i jinejm věcem

AH_Tibor
Chlapi a ste si istí, že sem naše drahé polovičky a psy nevedia nájsť cestu?
Ja by som bol opatrnejší!

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,020,113 návštěv