November 22 2024 08:30:18
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 4

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
RED BARON .. film...
Kyza
http://show.idnes.cz/fiennes-v-praze-toci-rudeho-barona-dr9-/show_aktual.asp?c=A060721_104642_show_aktual_mgb

S!
???_Kyza

WT_Horrido
Ja uz se chodim kazdou nedeli modlit aby to bylo k svetu. Šklebící se

A chudak klokan zase utre, zase to hodi na triko Brownovi...
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

313_Volume
nesmiřitelní soupeři...počítám, že se tam tehdá chudák Brown jen tak přichomejtnul a náhodou stiskl spoušť, když se lekl červené mašiny Mrknutí

WT_Horrido
Brown vystrelil pribliznym smerem aby pomohl kolegovi. To ze Richthofen o kus dal po dvou rizenych zatackach provedl nouzacek a zemrel za to Brown nenese ani nejmensi vinu. Mrknutí
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Tajpan
Horrido, ja sa skôr budem modliť , aby sa tam nevyskytovala nejaká
"fatale female" a nevyznelo to ako nejaký letecký "trojuholník". viz Pearl Habor.:noapprove:

WT_Horrido
Ja si to predstavuju tak ze Manfred bude nemecky jesitny blondacek, stroj na sestrelovani, valecny stvac - trochu bych ho zlidstil konfliktem s Goringem ale zase ne moc.

Idealni by bylo kdyby oba milovali stejnou francouzku, zenske je nutno taky nalakat do kina.

Ve skutecnosti neprijemny a neoblibeny Brown o kterem platilo ono "ukazte mi hrdinu a ja vam ukazu budizknicemu" bude samozrejme filozofujici intelektual nenavidejici valku.

A nesmiritelny konflitk bude eskalovat pote co Richthofen zastreli Brownova indickeho sluhu ciste z rasistickych duvodu.

Finalni souboj bude trvat 20 minut a pote co Richthofen zbabele temer rozstrili Brownova Velblouda ktery zatim busenim spravoval zasekle kulomety, prece jen bude vymanevrovan a sestrelen.

Ale mozna ze ne. :lol:
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Sipi
Tiez mam taku obavu ze sa to skonci ako tu Horrido popisuje.
Ta francuzka bude urcite spojenecky spion a stary redak ju zajme a Brown hrdinne oslobodi.

Australsky protilietadlovci zase len utru hubu. :lol::lol::lol:
Upravil/a Sipi dne 21-07-2006 13:45

Kurtis
Tajpane, tuším, že budeš mít pravdu.
Na idnes píšou o nesmiřitelných rivalech. To skoro vypadá, jako kdyby se potkávali denně a jeden druhýmu přebral ženskou.

Vidím to takhle: Richthoffen jeden na dovolenou do Francie, kde zrovna dokončuje školu Brown. Oba, nezávisle na sobě, potkají novinářku (90/60/90), která chce napsat něco o letadlech. Pak si o ní daj souboj, kterej vyhraje Richthoffen a ona odjede do Německa, Brown slibuje pomstu. Pak začne válka. Red Baron kosí jednoho za druhym ... nehoda, alkohol, ženský.
Pak přiletí kanaďan, RedBaron se lekne a dostane infarkt. Do rovně letícího letaadla se trefí Brown ...
Čubka se po válce odstěhuje do Kanady, potká Browna a budou mít kupu dětí.

Ty vo_e, ani by mne nepřekvapilo, kdyby takovoudle slátaninu natičili :tdown:

Patrikhuhu
Sipi napsal:
Tiez mam taku obavu ze sa to skonci ako tu Horrido popisuje.
Ta francuzka bude urcite spojenecky spion a stary redak ju zajme a Brown hrdinne oslobodi.

Australsky protilietadlovci zase len utru hubu. :lol::lol::lol:

S tou špionkou mi to připomíná "Wings of Glory". To jak ji pak odsouděj a popravěj... (takovou pěknou s šátečkem a košíčkem).

No pokud to budou produkovat Němci, tak to zas tak strašný nebude, ale nějak na to nalákat diváka musej...

Tajpan
Neviete či ešte vtej dobe žila Mata Hari? Je ideálna na hlavnú ženskú postavu. :tup:

Horrido, ten finálny súboj takto určite nebude. To nie je hollywodské, a ani akčné, demokratické a ani trochu sexi/erotiky.
Brown sa so svojím druhom (wingmanon) vracia od svojej milej (Mata Hari), ktorá je uveznená zlý baronom na hrade vysoko v horách. Naštvaný paroháč " Red baron" zoberie svoju tlupu zlých ošklivých v čiernch okuliaroch (pardón , v červených) chlapov a vyberia sa ich prenasledovať. Aby bolo jasné, treba zvýrazniť prevahu zlých , takže ich bude vela, 10 nie, aspon 20 červených lietadiel. Nahánačka najprv bude v horách , v kaňone , potom v dedinkách až sa nakoniec presunie na frontu. Je jasné , že v každej lokalite musí vraziť do zeme , zraziť sa aspon 10-20 zlých chlapcov od Barona. nakoniec sa presunú do velkomesta. Ideálny by bol New York. Kua , ale už tam nie sú tie "dvojičky" , takže asi nie. Paríž, áno, Paríž. nahánačka na Eifelovke, Louvre, Atd. Je jasné, že dalších 10/20 baronových mužov tam potupne zahynie. Tam niekde REd Baron zákerne , zozadu, zo šestky zostrelí brownovho wingmana. Brown sa nasere , ako inak , a pustí sa do Reda Barona. Horrido, treba , aby Brown to dostal zozadu, z boku, zpredu, zaseklé kulomety sú málo. Nakoniec sa baron dá na útek , ale Brown s posledným nábojom vybratým z pištole ho zastrelí. A nasleduje dlhé, predlhé, nekonečné uspávajúce zomieranie Barona. Chcípni!!
Posledný záber, Brown a Mata Hari sa stretnú pod Eifelovkou (to ako sa tam Mata Hari stihla dostať ,nie je podstané). Brown, plný od krvi, a obväzoch vylieza zo stroja, a Mata Hari mu poskytne prvú pomoc.
Ako inak "francúzsky".
The End. :lol:

Sipi
Chlapi (a damy) to je ste nic. Kuknite sem co sa toci.
http://www.ifilm....099?htv=12

Ano uhadli ste.... Castle Wolfenstein :lol::lol::lol:
Upravil/a Sipi dne 21-07-2006 14:13

Kyza
hehe .. vy ste howada Úsměv

Vidím že polovička z výs by z fleku mohla psát scénáře Úsměv

No jen se modlim aby alespoň letové záběry byly trochu realistické.
Příběh bude stát za hovno .. to víme každej.

S!
???_Kyza

PS: Zajimalo by mě co dávali kdysi v televizi za seriál nebo film o francouzských pilotech z WWI. Bylo tam krásný jak sedali nalámaný do letadel protože polovička z nich měla takovej strach že by je tam střízliví nikdo nedostal. To se mi moc líbilo. Jak dokázali vystihnout tu atmosféru u leteckého vojska....

WT_TeeDee
Horri ty jsi satan :clap::tup::clap:

Patrikhuhu
Dobrej film byl "Stíhači na start" (či jak se to jmenovalo).

WT_Horrido
Modry Max, to uz je klasika: http://www.imdb.c...tt0060177/
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Pavel
Kyza napsal:
PS: Zajimalo by mě co dávali kdysi v televizi za seriál nebo film o francouzských pilotech z WWI. Bylo tam krásný jak sedali nalámaný do letadel protože polovička z nich měla takovej strach že by je tam střízliví nikdo nedostal. To se mi moc líbilo. Jak dokázali vystihnout tu atmosféru u leteckého vojska....

Něco takovýho dávali, jmenovalo se to tuším "Dobytí nebe" a v titulkách na začátku lítaly dvouplošníky a vrtulema rozsekávali balónky.A dávali to strašně dávno. Bylo to asi před dvaceti, možná pětadvaceti lety.
Gentlemen, mlha nad kanálem se zvedá.. Jo, a první sestřel se nepočítá. Tím se jen vyrovnává účet za sebe...

310_Ikar
Prestoze jsou vase predpokldy uchylne dost, mam takove tuseni ze se jeste zdaleka nevyrovna tomu co prijde Šklebící se

www.310raf.com
313_Volume
sakra....takže to o těch émerických letcích, jak tam lítá ten černoch a borec utíká po vybuchujícím zepelínu nebude letecký film roku?

Twister
NJN Americky heslo "Domrdali jsme jednu valku, jdeme do dalsi.." plati bohuzel i ve filmu Smutný

AH_Cutora
Mno nevím jaký bude film, ale dneska jsem se kouknul do jejich hangáru. Mají tam pěknou sbírku letadel. Co jsem napočítal (neručím přesně za typy, nemám WWI tak v oku) za tu půl hodinku co jsem tam očumoval:
1x S. E. 5a (tohle si nejsem jistej jestli to je on, byl částečně zaplachtovaný)
1x Soptwith Camel v klasickejch barvách, ale s několikrát přemalovávaným ocasem. Směrovka potrhaná jak po průstřelech, ale při bližším prohlédnutí to bylo spíš zteřelé.
2x Fokker DR I (jeden červený v docela obstojném stavu, jeden šedo-bílý který z blízka už v takové formě nebyl)
4x Albatros DIII/Va v různých kamuflážích, co jsem viděl byly všechny v lepším stavu.
+ aspoň 2 další letadla vzadu. Možná mají i další v jiných hangárech, já byl jen v jednom.

Ale jak jsem to okukoval, měl jsem z toho rozporuplné pocity. Z blízka co jsem viděl některá letadla nejsou v nejlepším stavu. Zteřelej potah, přetírané barvy dost odflákle, motory jsou vidět že už dlouuuuho nejely a žebra zaprášená, ... Jako kdyby to bylo vytažené z muzeí z depozitářů, nebo málo cenné repliky které už leta tahaj po filmech (to asi spíš). V hangáru smrděl lak a tak tipuju, že na těch dvou vzadu lakujou a dělaj novou povrchovku, ale to jen tipuju. Do cocpitů jsem neviděl, takže nevím jestli to má budíky.

Nebyl tam nikdo kdo by o těch letadlech cokoli podrobněji věděl. Byl jsem rád že mě pustili do hangáru od dveří okouknout co tam mají. Fotit jsem se neodvážil, stejně bych mohl max. na telefon.

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,014,078 návštěv