November 23 2024 04:43:34
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 7

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
zastup ve ww2 films
wolf00
zdravim co takhle si povidat o filmovych nahrazkach ve filmech z ww2 nemam na mysli jen letecke... typicky takovy priklad je stara dobra bitva v ardenach kde bf109E zastupuji buchony a nastupci h111,jinym filmem je bitva v ardenach kde shermany zastupuje m24 shafee usa lt,docela chapu ze filmari nesezenou 20let po valce uz fungujici sherman.no piste dale na ktery film si dokazete spomenout

Safrik
wolf00 napsal:
...kde bf109E zastupuji buchony a nastupci h111,...

Můžete mi to někdo (můžeš mi to) vysvětlit, nerozumím tomu?

PS: někdy jsem trochu natvrdlej Smutný

wolf00
Safrik napsal:
wolf00 napsal:
...kde bf109E zastupuji buchony a nastupci h111,...

Můžete mi to někdo (můžeš mi to) vysvětlit, nerozumím tomu?

PS: někdy jsem trochu natvrdlej Smutný
buchon spanelska verze bf109 vyrabena po valce pohanena motorem merlin+ upravy podvozku ten heiknel 111 tusim pak spanele provozovali tez na merlinech tusim ze to melo oznaceni [ha xxx] bohuzel nevim presne,pak jsem si vzpomel na texany v roli letounu zero tusim film tora tora tora,no a v neposledni rade pochybuji o tom ze meli usa tak brzo p40e jak to tvrdi nova verze pearl harboru,v te dobe meli p40B nebo p40c

Safrik
Jop děkuji za vysvětlení, když už jsi u těch tanků tak těch pravejch německejch bude ve filmech asi dost poskrovnu.

wolf00
to plne chapu ale zase treba ve filmu sahara byl peknej m3 myslim ze to byl model general lee ten byl podle me pravy i kdyz na podvozek se muze dat jakakoli kastle a bude to vypadat celkem realne

Tajpan
wolf00 napsal:
to plne chapu ale zase treba ve filmu sahara byl peknej m3 myslim ze to byl model general lee ten byl podle me pravy i kdyz na podvozek se muze dat jakakoli kastle a bude to vypadat celkem realne

myslíš tu "starú" verziu-čiernobielu alebo tú "novú"?

wolf00
tu novou jak tam nakonec donutily nacky slozit zbrane vymenou za vodu a meli zajatyho nem pilota

Mikkey
wolf00 napsal:
.....pak jsem si vzpomel na texany v roli letounu zero tusim film tora tora tora,no a v neposledni rade pochybuji o tom ze meli usa tak brzo p40e jak to tvrdi nova verze pearl harboru,v te dobe meli p40B nebo p40c
Ked spominas Tora Tora Tora, tak ho davaju dnes o 23:25 na TV JOJ.

XXX_Dazz
V Pearl Harboru, byli tuším všechny letadla i ty statické z našeho milovaného Olegova Ila.

Nebo se pletu ?
:rol:

wolf00
co jsem vsimnul tak tam bylo zero,nate,val,p40E b17e nebo f,catalina ... jinak je vetsi sance ze se v nejakem filmu objevi rusky tank,takova perlicka t34/85 se od zaloznich utvaru davali definitivne pryz a nekdy kolem roku 1990 ...k tomu filmu tora,bohuzel prijmem jojky nedisponuji

313_Volume
v tora tpra tora byly ale ty texany hodně předělané, takže ty zera docela připomínaly....někde jsem viděl zlíny, nebo co to bylo s invazníma pruhama - asi variace na mustafu Úsměv

Glad69
Jo ty texany byly docela povedene...krome kridel vypadaly uplne jak zero...Ze tu jeste nekdo nevzpomnel Li-2 jako Wellingtona v Nebeskych jezdcich(taky radne upraveneho).
Jinak v nejakem filmu jsem videl buchony v imatrikulaci RAF suplujici spity a spity s cernymy krizi, ktere mely predstavovat befka...Je to dost paradox:-)))

http://www.cockneyrejects.net
Tajpan
najhoršiu náhradu som asi videl vo filme "Najdlhši den" o Vylodení Spojencov v Normandii.
Tam Priller a jeho wingmann letia na Spojencov v lietadle , ktoré v ničom nepripomína Fw190. :tdown:
nejaké cvičné Arado???
Ak niekto vie presný typ, vopred dík za typ.

313_Volume
to glad:
v nebeských jezdcích ale nelítali, mohly jen pojíždět, měli tuším jen 2 mašiny, ale zvládli to dobře, ten druhý film jsem taky viděl, kdo to natočil musel být krozné hovado Úsměv navíc tam byly ty svazy bombardérů docela sprostě namalované Úsměv

v bluemaxovi? zas lítaly tigermothy Úsměv

Glad69
Jo este v nejakem filmu jsem videl mustanga(ve verzi b, nebo c) v roli befka.A nemyslim ted Zelezneho orla,ale regulerni valecny film.

Hoper
313_Volume napsal:
to glad:
v nebeských jezdcích ale nelítali, mohly jen pojíždět, měli tuším jen 2 mašiny, ale zvládli to dobře...

tu přestavbu jo, ale ne "všechno"
jedna mašina se jim rozjela z kopce a fest rozbila Úsměv

BP_Shark_7
Souboj s pamětí - název filmu ??

asi někdy na přelomu 60-70. let vznikl film odehrávající se v poušti -
děj vyprávěl o souboji o přežití mezi čs. legionáři (Hrušínský,
Kveitik..??) a německými piloty Ju 88, kteří byli legoináři
sestřeleni.
Pro film byl myslím také filmaři vyroben cocpit Ju 88.

Hoper
sem zkusil hledat, ale nějak jsem nenašel
přišlo mi, že by možná Sahara, ale tak se jmenují dva jiné filmy Úsměv
Navíc cizí Šklebící se

Ale si pamatuju, že v jednom pouštním filmu hrál i Somr...

Glad69
Hoper:ja sem myslel, ze ji rozsekali schvalne pri tom "nouzaku"

BP_Shark_7

Hopere, co název - ,,Oáza,, ??

myslím, že by to mohlo být ono Mrknutí

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,021,563 návštěv