November 23 2024 04:52:52
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 6

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Pocta pilotům válčícím na obou stranách (gun cam)
310_McMarty
Brouzdal jsem takhle netem a nasel jsem toto video. Pri sledovani videa jsem si uvedomil, jaka je valka svinstvo. Kdyz si predstavim ty mlade kluky v tech bomberech, je mi z toho smutno. Big S!

http://youtube.co...=luftwaffe

rudidlo
Zapomněl jsi na kluky v tancích, ve stíhačkách, v průzkumných letadlech, civilisty....

Máš pravdu. Válka je fakt svinstvo.

http://silicon-remarks.blogspot.com
Holt
... odpoledne se v Manstonu ozval letištní rozhlas: "Attention, please. There are important news today," celé letiště ztichlo a napjatě poslouchalo: "The war in Europe is over!" - válka v Evropě skončila.

J. Rajlich, J. Sehnal, Stíhači nad kanálem, str. 200

1stCL_Jamamoto
Jo...mráz mi běhá po zádech ještě teď....Salut!

3BAP_Cassius Chaerea
Pěknej záběr je na konci na ty DB-trojky, najspíš někde nad Černým mořem, možná Baltem. Jo a Lagg-5 alias LavočkaÚsměv.

WT_Pedropan
Marty, to je krásnej kousek...
Nedivím se, že někteří z těch kluků během jednoho náletu zešedivěli. Sedět někde v té bedně bez možnosti manévru a nechávat se ostřelovat daleko obratnějším letadlem. Ta parkující 110 za B-17 je masakr. Rozebíral si ho jak králíkárnu...:mad:

Btw: Zkuste tohle někdo ve Sturmovi...:lucka2:
A nemáte pocit, že záběry z těch Guncams jsou nějaké pomalejší, než nám to lítá v ILovi..? Ještě jsem nikdy neviděl takový zběsilý manévr, jaké denně vyrábíme na obrazovkách...Šklebící se

http://www.wtigers.org/
WT_Flan
http://youtube.com/watch?v=czsKiIWKRHQ&search=WW2%20air

Spousta zajimaveho matrose...

Vitman
Tohle video někde doma mám + spoustu dalších.
Kdyby někdo narazil na odkaz odkud se to dá stahovat bych bych vděčnej.
Jinak nejlepší co jsem doteď viděl je Fighting Lady a čtvrtý díl Combat America.

313_Santy
WT_Pedropan napsal:

Btw: Zkuste tohle někdo ve Sturmovi...:lucka2:
A nemáte pocit, že záběry z těch Guncams jsou nějaké pomalejší, než nám to lítá v ILovi..? Ještě jsem nikdy neviděl takový zběsilý manévr, jaké denně vyrábíme na obrazovkách...Šklebící se

Ty záběry pomalejší jsou. (hlavně je to vidět na těch obláčcích po výbuchu) Nejsem si jistý, ale někde jsem čet, že ty kamery měly jinou rychlost snímání než se následně ty filmy promítaly. (ono by jinak na nich asi bylo málo k vidění)

Je to fakt síla, ale pořád si musíš ty lidi co v tom letí představovat. (asi špatně vidím, ale většinou jsem nezaznamenal odvetnou palbu střelců) Některé fotky z úpozemních bojů jsou opravdu silně "dokumentující". Svině válka.

MK_KaiN
313_Santy napsal:

Je to fakt síla, ale pořád si musíš ty lidi co v tom letí představovat. (asi špatně vidím, ale většinou jsem nezaznamenal odvetnou palbu střelců) Některé fotky z úpozemních bojů jsou opravdu silně "dokumentující". Svině válka.

Vůbec si neumím představit že bych seděl ve střelecké věži někde na ocase bombru,kolem mě pouze sklo a 300 metrů dál zaměřenej fokáč pouštící oheň ze všech svejch hlavní do mist kde zrovna sedím.To musela bejt síla.Brrr

Safrik
Proc tak nadavate na valku, kdyz si na ni denne hrajeme? Kdyz se oblekame do virtualnich uniforem, ukazujeme svoje dosazene hodnosti vyznamenani, hadame se kdo je vic modrej a kdo zas vic cervenej. Ano cetl jsem, slysel a videl, ze valka je svinstvo, ale tohle vlakno mi prijde jako lehce alibisticke a neuprimne. Nerozumim tomu :no:

313_Santy
Safriku, to že si na válku hrajeme, neznamená, že by jsme ji chtěli zažít. Já se přiznám, já jsem srab a dobrovolně bych do toho nešel. Proto ty co tu odvahu měli obdivuju. Radši u toho střílení zůstanu před kompem. Šklebící se

MK_KaiN
No někteří z nás dokážou oddělit hru od skutečnosti.A tady se bavíme o té skutečné válce(jestli sem to dobře pochopil).Nevím proč do toho pleteš hru.Nemá s tím nic společnýho.Mrknutí

310_McMarty
Safrik napsal:
Proc tak nadavate na valku, kdyz si na ni denne hrajeme? Kdyz se oblekame do virtualnich uniforem, ukazujeme svoje dosazene hodnosti vyznamenani, hadame se kdo je vic modrej a kdo zas vic cervenej. Ano cetl jsem, slysel a videl, ze valka je svinstvo, ale tohle vlakno mi prijde jako lehce alibisticke a neuprimne. Nerozumim tomu :no:

Puvodne jsem ten Tvuj post nechtel ani komentovat, protoze tva uvaha je naprosto zcestna. Samozrejme ze hrajeme jen hru, proto jsem dal to video jako memento toho, co sedelo a deje. Jak rekl Rudidlo, jsou ya tim tisice obeti at z rad lidi, kteri nosili ci nosi uniformy tak i tech kteri jsou okolnostmi do deni zatlaceni. Ja letam proto, ze si neskutecne vazim lidi, kteri byli v mem veku i mladsi, a presto do tech hruz sli. Letam proto, protoze mi ucaroval zvuk pistovych motoru a ty nadherne stroje, ktere byly bohuzel vytvoreny prioritne pro valecne ucely a jsem stastny, kdyz to "hru" vypnu a vim, ze to jen virualne. Mozna to vyzni pateticky, ale to jsou me pocity a jak vetsina lidi, tady spravne pochopila to video, je jen pro zamysleni. Nic vic nic min.

313_Blc
Safrik napsal:

To na co ses díval byl fakt, který se bohužel udál , ale nemá to nic společného s tím, co děláme my. My jen proháníme pixely po obrazovce a s válkou to má společný jen námět ...

Twister
Mozná budu tady pranyrovan za to co reknu, nebo reknete ze sem moc mlady... ale ja nesouhlasim s tim ze valka je svinstvo.... Pripoustim ze valka je vzdycky o smrti a vzdy je vic obeti nez vitezu, ale minimalne 2. svetova byla valka, která musela být vybojována... Pripada mi mnohem horsi kdyby lidi proste zalozili ruce za zada a koukali na to jak Hitler dobyva Evropu a postupne celej svet a systematicky zabiji lidi, kteri mu jsou nepohodlni.... Osobne si mylsim ze jsem dost blbej na to abych se do valky nechal naverbovat a jsem si i jistej ze bych toho pak po celou dobu sluzby litoval, ale valky nejsou pouze zbytecne...

3BAP_Cassius Chaerea
Twister napsal:
Pripada mi mnohem horsi kdyby lidi proste zalozili ruce za zada a koukali na to jak Hitler dobyva Evropu a postupne celej svet a systematicky zabiji lidi, kteri mu jsou nepohodlni....
A to není už válka? A je to svinstvo nebo ne?

WT_Pedropan
Twister napsal:
Mozná budu tady pranyrovan za to co reknu, nebo reknete ze sem moc mlady... ale ja nesouhlasim s tim ze valka je svinstvo.... Pripoustim ze valka je vzdycky o smrti a vzdy je vic obeti nez vitezu, ale minimalne 2. svetova byla valka, která musela být vybojována... Pripada mi mnohem horsi kdyby lidi proste zalozili ruce za zada a koukali na to jak Hitler dobyva Evropu a postupne celej svet a systematicky zabiji lidi, kteri mu jsou nepohodlni.... Osobne si mylsim ze jsem dost blbej na to abych se do valky nechal naverbovat a jsem si i jistej ze bych toho pak po celou dobu sluzby litoval, ale valky nejsou pouze zbytecne...

Pokud válka zastavuje a čelí samozvanému zlu, které si necháme přerůst přes hlavu, potom ti dávám za pravdu.
Z pohledu obecné existence lidského života však svinstvo je. Nikdo v ní totiž nedokáže uhlídat spravedlnost.

http://www.wtigers.org/
Twister
Ja si ale porad myslim ze je lepsi "vyrazit klin klinem" nez se jen z povzdali koukat.... imho. spravedlnost nejde uhlidat ani v miru....

Joe Hallenbeck
No a co by jste cekali? Ze je to prochazka ruzovym sadem? Jedina slozka u ktere bych "chtel bojovat" je prave letectvo, pro svuj "neosobni" styl boje. Nedivas se tam do oci nepriteli kteryho si prave zabil. Jako pesak bych na to zabit cloveka proste nemel. Az moc si cenim lidskyho zivota.

Ale je drsny ze vekovy prumer by tak kolem 22 - 24 let. Tak jak jsem ted ja starej.
313_FlyBoy
RY-C

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,021,649 návštěv