Ale ty "správné" válečné skiny La-7 nejsou u poválečné ČSLA, ale ještě za WWII na východní frontě 1944/45, kde byly sedmičkové laviny u 1. a 2. českolovenského stíhacího leteckého pluku.
Narozdíl od La-5FN se sice nedostaly do boje, ale nebyly od toho daleko. https://massimote.../czech.htm
Zkoušel jsem si hrát i s DCS, ale nějak mi to nejde. Strávil jsem asi deset, možná patnáct hodin s Albatrosem a nějak se mi nepovedlo ty skiny namalovat tak aby to sedělo s modelem ve hře. Chyba je každopádně ve mě.
Ale až bude template v Bos tak sedmičky budou aspoň pro ten.
P.s nejsem mistr, jen matla s trochou snahy. Ale díky :-)
ringlett napsal:
Zkoušel jsem si hrát i s DCS, ale nějak mi to nejde. Strávil jsem asi deset, možná patnáct hodin s Albatrosem a nějak se mi nepovedlo ty skiny namalovat tak aby to sedělo s modelem ve hře. Chyba je každopádně ve mě.
A používal si přímo nativní zdrojáky skinů, který jsou k dispozici na webu? Nebo si přemalovával ty DDS?
ringlett napsal:
A používal si přímo nativní zdrojáky skinů, který jsou k dispozici na webu? Nebo si přemalovával ty DDS?
už přesně nevím, je to pár let.
každopádně jsem ani nenašel prohlížeč přes který bych to mohl kontrolovat bez puštěné hry.
a moje znalosti jazyků končí reálně u těch co mám v botách ...
No takhle, potřebuješ k tomu photoshop, toť vše. Protože zdrojáky jsou pro photoshop.
Pokud ho nemáš, tak pak to jde dost blbě
Samozřejmě zkušení grafici si poradí i s jinými programy, ale už je s tím sraní navíc…
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.