A jak v IL2 dosáhnout toho, aby páka tuhla podle rychlosti? Docela jsem zkoumal všechno možný, ale nějak tohle nefunguje. Vyčetl jsem, že zde musí být pružina nejlépe 0 nebo na nízkých hodnotách, ale zatím nějak bez výsledku.
Nebo IL2 neposílá dostatečná telemetrická data na tohle?
Letka13TD_Luky
Zkoušel jsem nastavení jak si psal, ale při třeba mírném přitažení to hned začíná kopat. To Ti také dělá?
A jak v IL2 dosáhnout toho, aby páka tuhla podle rychlosti? Docela jsem zkoumal všechno možný, ale nějak to zatím není ono.
Nebo IL2 neposílá dostatečná data na tohle?
Ono to v BOXu funguje drobet blbě, protože ta letadla dosahují maximální tuhosti při nějakých 300+ km/h, zatímco já bych očekával, že tohle nastane třeba při 700 km/h. Domnívám se, že je to ovlivněné relativně nízkým limitem na "virtuální" sílu, kterou můžeš vyvíjet na páku. Ve starým Šturmovi tohle bylo podobný a novej tohle, bohužel, podědil.
A ty vibrace třeba v BF109 při ne moc prudkém přitažení a rychlosti např. 400-500 Ti také dělá?
Mne to až tak nerobí, ale tiež to mám len necelý mesiac a som v štádiu pokus-omyl. Začínajú jarné práce, takže toho času na testovanie hlavne na dedine veľa nie je. Ale ak sa niekam posuniem dám vedieť a ak sa niečo podarí tebe tak daj vedieť tiež. Ono s tým šturmom to bude asi na dlhšie bádanie. Moza ako píše aj Fuci v recenzii je robená hlavne pre modernejšie simulátory.
Ja mám problém najme s vytrimovaním ruských lietadiel. Aj po vytrimovaní mi to stále dvíha "čumák" .
„...Inteligentní ľudia veria, že sa dá veriť len polovici toho, čo počujú. Veľmi inteligentní vedia, ktorej polovici...“ (George Bernard Shaw)
Jj vychýlil som to na maximum a moc to nepomohlo. Aj trim v ovládaní lietadla som mal na maxime a La5 FN som mal problém pri rýchlostiach nad 350 /to čo spomínal aj Fuci/ problém ponoriť do klesania. Ale po "diskusii s AI" () som došiel na to v ktorej sekcii sa to dá nastaviť v moza cocpit, len som to nemal čas otestovať, tak uvidím keď sa dostanem k počítaču.
„...Inteligentní ľudia veria, že sa dá veriť len polovici toho, čo počujú. Veľmi inteligentní vedia, ktorej polovici...“ (George Bernard Shaw)
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.