Já třeba schválně kupuju všechno co produkuje Rusko. Chci aby měli dost prostředků na válku s agresivní Ukrajinou. Protože chci mír. Vy snad mír nechcete? Prosím reakce. Vyřešíme ten problém tady a teď. Pojdmě to tady všechno vyblít a udělejme tohle vlákno nečitelné minimálně měsíc
Je holt doba, kdy člověk zvažuje, kam prachy tečou. Ale tak můžem zase nakolejit. Já tenhle sim považuji za zdařilý a vlastně díky němu mě virtuální lítání furt baví. A když vyjde fajn éro, tak proč si neudělat radost.
Já třeba schválně kupuju všechno co produkuje Rusko. Chci aby měli dost prostředků na válku s agresivní Ukrajinou. Protože chci mír. Vy snad mír nechcete? Prosím reakce. Vyřešíme ten problém tady a teď. Pojdmě to tady všechno vyblít a udělejme tohle vlákno nečitelné minimálně měsíc
Zifi napsal:
Zifi, pindáním o Ukrajině tohle vlákno začínáš zasírat Ty.
Někteří z nás bojkotujeme nabídku některých vývojářů.
Větší počet bojkotujících ovlivní zavřenými peněženkami vývoj hry, tedy její existenci a obsah i pro další hráče.
Tedy i pro Tebe.
Pojďme to ukončit. Rozjel jsem to poněkud zbytečně já, tak mi to dovolte zase uzavřít.
Máte něco k tomu „letošnímu“ planesetu Great Battles?
To je taky zajímavý povídání. Nevěděl jsem třeba, že první série emka neměla ploutev.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
Jasně. Zřejmě to tam přidali poté, co zjistili, že emko nemá dostatečnou podélnou stabilitu.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.