Já třeba schválně kupuju všechno co produkuje Rusko. Chci aby měli dost prostředků na válku s agresivní Ukrajinou. Protože chci mír. Vy snad mír nechcete? Prosím reakce. Vyřešíme ten problém tady a teď. Pojdmě to tady všechno vyblít a udělejme tohle vlákno nečitelné minimálně měsíc
Je holt doba, kdy člověk zvažuje, kam prachy tečou. Ale tak můžem zase nakolejit. Já tenhle sim považuji za zdařilý a vlastně díky němu mě virtuální lítání furt baví. A když vyjde fajn éro, tak proč si neudělat radost.
Já třeba schválně kupuju všechno co produkuje Rusko. Chci aby měli dost prostředků na válku s agresivní Ukrajinou. Protože chci mír. Vy snad mír nechcete? Prosím reakce. Vyřešíme ten problém tady a teď. Pojdmě to tady všechno vyblít a udělejme tohle vlákno nečitelné minimálně měsíc
Zifi napsal:
Zifi, pindáním o Ukrajině tohle vlákno začínáš zasírat Ty.
Někteří z nás bojkotujeme nabídku některých vývojářů.
Větší počet bojkotujících ovlivní zavřenými peněženkami vývoj hry, tedy její existenci a obsah i pro další hráče.
Tedy i pro Tebe.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.