|
Battle of Stalingrad - žvanírna(od v.4.004)
|
| 310_cibule |
Přidané 05-03-2026 20:02
|

Fusioner

Příspěvek: 15262
Založený: 29.09.05
|
Vypadá to pěkně.
Trubky mě ale nebaví, do Ruska nechci poslat ani korunu (tedy kromě rodinám, kde někdo trpí v ťurmě či gulagu). Tak moc nevím, co s tím.
Docela by mne zajímalo, jak to máte vy.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
|
| |
|
|
| 3IAP_Dryjo |
Přidané 05-03-2026 21:03
|

Uživatel

Příspěvek: 508
Založený: 09.12.07
|
310_cibule napsal:
Vypadá to pěkně.
Trubky mě ale nebaví, do Ruska nechci poslat ani korunu (tedy kromě rodinám, kde někdo trpí v ťurmě či gulagu). Tak moc nevím, co s tím.
1. Rusko - ani korunu
2. Single player stoji uplne za hovno
3. Ten zkurvenej system, kdy kdyz je hodne letadel ve vzduchu, tak se hra zpomaluje - zlaty cukani teda |
| |
|
|
| magot |
Přidané 05-03-2026 22:07
|

Fusioner

Příspěvek: 18480
Založený: 19.06.08
|
já počkám až to bude abandonware  |
| |
|
|
| Tyler Durden |
Přidané 06-03-2026 08:03
|

Diskutující

Příspěvek: 2926
Založený: 07.10.14
|
310_cibule napsal:
Vypadá to pěkně.
Jsme normální, takže až to bude hotové a bude v tom hra, tak si to normálně koupíme.
Osud šeptá bojovníkovi: "Nemůžeš odolat bouři" a bojovník šeptá: "já jsem bouře!"
|
| |
|
|
| 310_cibule |
Přidané 06-03-2026 08:14
|

Fusioner

|
Plural majesticus. Děkujeme vám : )
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
|
| |
|
|
| saldy |
Přidané 06-03-2026 12:49
|

Diskutující

Příspěvek: 3745
Založený: 29.01.09
|
I přes výhrady k limitům enginu a naštvanost za nedodělky z předchozí série si to nakonec koupím, neříkám že hned. Každý vývojář leteckých simů si zaslouží podporu a musím se opakovat, Korea je velice atraktivní bojiště, ty prouďáky řekněme první druhé generace to je nekonečný labužo pilotovat. Už v základu to má samé pecky-Shooting Star, Sabre, Fagot nebo kombajn... |
| |
|
|
| batoh |
Přidané 06-03-2026 12:50
|

Uživatel

Příspěvek: 1100
Založený: 29.06.10
|
Do Ruska ani korunu. |
| |
|
|
| saldy |
Přidané 06-03-2026 13:03
|

Diskutující

Příspěvek: 3745
Založený: 29.01.09
|
To je každýho věc kam pošle své peníze, já si myslím, že každá mocnost má pořádný kus másla na hlavě a to bych si nemohl koupit nic. |
| |
|
|
| Tyler Durden |
Přidané 06-03-2026 13:27
|

Diskutující

|
1CGS má sídlo na Kypru.
Osud šeptá bojovníkovi: "Nemůžeš odolat bouři" a bojovník šeptá: "já jsem bouře!"
|
| |
|
|
| Zifi |
Přidané 06-03-2026 13:34
|

Uživatel

Příspěvek: 1884
Založený: 21.03.15
|
Chápu, že asi spoustu lídí v životě nikdo neposlouchá jejich názory a mají tendenci svoje názory cpát na internet. Asi bych všem doporučil zabrzdit politiku na tomto fóru. Vykašlete se na provokace a vykašlete se na reakce na tyto provokace. Facebook je tím prolezlej a vlastně úplně všechno. Takže pokud někdo máte chuť se politicky vyjadřovat, tak máte nekonečně možnosti se ponořit do internetové bažiny a hádat se s lidmi jinde. Tento náš koníček je opravdu extrémně minoritní. Komunit kde bychom mohli pokecat o letadlech a simech by člověk mohl spočítat na jedné dvouprsté ruce. A je nás tady jen hrstka. Vždyť to vlastně létáme proto abychom se odreagovali od skutečného světa. Serte na to |
| |
|
|
| Tyler Durden |
Přidané 06-03-2026 13:47
|

Diskutující

|
Tohle není politika, to je debilita.
|
| |
|
|
| 310_cibule |
Přidané 06-03-2026 14:16
|

Fusioner

|
Zifi napsal:
Chápu, že asi spoustu lídí v životě nikdo neposlouchá jejich názory a mají tendenci svoje názory cpát na internet. Asi bych všem doporučil zabrzdit politiku na tomto fóru. Vykašlete se na provokace a vykašlete se na reakce na tyto provokace. Facebook je tím prolezlej a vlastně úplně všechno. Takže pokud někdo máte chuť se politicky vyjadřovat, tak máte nekonečně možnosti se ponořit do internetové bažiny a hádat se s lidmi jinde. Tento náš koníček je opravdu extrémně minoritní. Komunit kde bychom mohli pokecat o letadlech a simech by člověk mohl spočítat na jedné dvouprsté ruce. A je nás tady jen hrstka. Vždyť to vlastně létáme proto abychom se odreagovali od skutečného světa. Serte na to
Máš recht. Nechtěl jsem vyvolat flejm, ale mohl jsem předpokládat, že to tak dopadne. Příště si dám větší pozor.
Člověk některé věci holt neodhadne, zvlášť když se jinak pohybuje v prostředí vcelku chytrých, soudných a fakta analyzujícíh lidí.
P.S. Názory mnou šířené názory občas čtou desítky tisíc lidí, živí mne to, že lidi zajímá, co si myslím ; ) Za trolly fakt nemohu.
Upravil/a 310_cibule dne 06-03-2026 15:37
|
| |
|
|
| Zifi |
Přidané 06-03-2026 14:59
|

Uživatel

Příspěvek: 1884
Založený: 21.03.15
|
Tou první větou jsem byl zbytečně útočný. |
| |
|
|
| 1stCL_Fucida |
Přidané 06-03-2026 15:19
|

Hlavní administrátor

Příspěvek: 11287
Založený: 26.01.13
|
Vás naženu do pivnice a tam už si vás Luky poddá
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."
|
| |
|
|
| 310_cibule |
Přidané 06-03-2026 16:03
|

Fusioner

|
A tím myslíš jako pivnici, nebo pivnici? Mnichovský Bürgerbräukeller, nebo po slovensky podsklepení sídla blíže neurčené tajné policie?
|
| |
|
|
| ringlett |
Přidané 06-03-2026 17:04
|

Diskutující

Příspěvek: 2175
Založený: 23.10.09
|
A tuhle opičárnu jste zaznamenali?

Pokud sedí fotka předního střeliště a pilotního prostoru, tak je to Marauder ...
A s tím Emkovým Džbánkem bych se asi seznámil. Uvidíme co to bude koštovat. |
| |
|
|
| matmy |
Přidané 06-03-2026 17:14
|

Nováček

Příspěvek: 29
Založený: 19.02.20
|
ringlett napsal:
A tuhle opičárnu jste zaznamenali?
Pokud sedí fotka předního střeliště a pilotního prostoru, tak je to Marauder ...
A s tím Emkovým Džbánkem bych se asi seznámil. Uvidíme co to bude koštovat.
No jestlivá máš pravdu, tak bychom poněkud oživili upadající polety  |
| |
|
|
| 310_cibule |
Přidané 06-03-2026 17:26
|

Fusioner

|
ringlett napsal:
A s tím Emkovým Džbánkem bych se asi seznámil. Uvidíme co to bude koštovat.
Ty jo, Widow Maker by mne hodně bavil. A místo emkovýho jugu, kterého bylo vyrobeno asi jen 130 kusů, bych si už raději dal nějaký to éro do "finské" mapy. Ale proč ne, beru všechno : )
P.S. To emko mělo před kýlovkou takovou ploutev, ne? Protože se při vysokých rychlostech klepala. Na té siluetě není.
Upravil/a 310_cibule dne 06-03-2026 17:32
|
| |
|
|
| 310_cibule |
Přidané 06-03-2026 18:27
|

Fusioner

|
Nabídka, které se odolává jen s vypětím všech sil : )
https://pimax.com...e?ref=il-2
|
| |
|
|
| magot |
Přidané 06-03-2026 18:58
|

Fusioner

Příspěvek: 18480
Založený: 19.06.08
|
A až ta B-26 bude v BOXu tak psychopat Loft zavelí ctrl-c/ctrl-v Marauder do Korei a bude se smát až se bude za břicho popadat, jak zvítězil nad zlým buržoazním západem, jak jim to prodal 2x.
Kupředu levá! |
| |
|