Jo, ale to nejzajimavejsi pro me neni ten trup, ani pribeh :-), ale to, jak to "satelitni sidliste" ma kazde garaz az vzadu za domem a jak casto maji cesticku ode dveri do esicka.
Není to B-52. Nebude to možná ani z USA. Tvar těch noh mi nesedí na žádného amerikánce. Není to spíš z nějakého prototypu?
HU, jinak jsi mě překvapil, jak jsi psal o těch chodníčcích před těmi baráky. To přichází s věkem, nebo s moudrostí, nebo je to povahový rys?
Tu Mirage IV jsem poznal, ale nechtěl jsem ji psát, myslel jsem si, že přidáš nějaký detail vedle těch letadel, třeba druh trávy sázené na letišti.
Trochu se mi po Tobě stýská. Ale abych se vracel do vlákna politického snění do blízkosti těch dvou dezinfo debilů, to zas ne.
Upravil/a batoh dne 26-02-2026 21:53
Dame neco tezsiho, i kdyz - kdo to letadlo zna, nebude mit problem. https://i.postimg...apture.jpg
Napovedny obrazek, pokud bude potreba, bude nasledovat :-)
Tak tohle jsem fakt nepoznal. Doteď jsem netušil, že to vůbec nějaký podvozek mělo!
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.