Tak jsem 3 minuty ve hře, stočím to nejkratší cestou s reisenem k akagi, ilegálně dajvnu bez okruhu, přistál jsem bez motoru na akagi na první dobrou .. to je laciná arkáda
Tak v tvém případě jsem samozřejmě nepochyboval, že to dáš ještě dřív, než hru vůbec stáhneš. Já mluvím o nás, obyčejných smrtelnících ; )
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
Tak jsem 3 minuty ve hře, stočím to nejkratší cestou s reisenem k akagi, ilegálně dajvnu bez okruhu, přistál jsem bez motoru na akagi na první dobrou .. to je laciná arkáda
Tak v tvém případě jsem samozřejmě nepochyboval, že to dáš ještě dřív, než hru vůbec stáhneš. Já mluvím o nás, obyčejných smrtelnících ; )
I wildcata jsem dal na první dobrou a pak opakovaně bez nehody. Ale ve skutečnosti jsem levej jak turecká šavle. V IL2 46 pořádně nepřistanu .. v DCS taky žádnej echt gold.
Tak jsem pátral kde udělal Ilja chybu Celé to je takové super stabilní. V přistávací konfiguraci to vůbec nepřepadává po křídle (175 km/h) a padá rovně jak kámen.
Dostat se v reisenu do vrtáku je takřka nemožné, takovej max vteřinovej jak v blaníku .. těžko říct jak je to IRL.
Urvání proudnic tam nějak + - funguje nad 475 km/h. Zvuky jsou super. Voda má i hloubku, to je myslím první letecký sim. To nahrává lovu ponorek. Midway-ský Pan Am hotel jsem nenašel ..
Asi se to bude dát hrát imho
Funguje vám TRackIr? Mě to hra nedetekuje, v devices ve hře také není ..
Q13: Will Carrier Qualification and the Combat Pilot franchise support TrackIR and other head and eye tracking devices such as Tobii Eye Tracker? A: Yes, we already support TrackIR
evidentmě to nefunguje .. a bez toho nelétám ..
TrackIR jede bez problému. Soft verze 5.4.2.
Osud šeptá bojovníkovi: "Nemůžeš odolat bouři" a bojovník šeptá: "já jsem bouře!"
magot napsal:
I wildcata jsem dal na první dobrou a pak opakovaně bez nehody. Ale ve skutečnosti jsem levej jak turecká šavle. V IL2 46 pořádně nepřistanu .. v DCS taky žádnej echt gold.
Tak jsem pátral kde udělal Ilja chybu Celé to je takové super stabilní. V přistávací konfiguraci to vůbec nepřepadává po křídle (175 km/h) a padá rovně jak kámen.
Dostat se v reisenu do vrtáku je takřka nemožné, takovej max vteřinovej jak v blaníku .. těžko říct jak je to IRL.
Urvání proudnic tam nějak + - funguje nad 475 km/h. Zvuky jsou super. Voda má i hloubku, to je myslím první letecký sim. To nahrává lovu ponorek. Midway-ský Pan Am hotel jsem nenašel ..
Asi se to bude dát hrát imho
Fakt je, že na těch letadlovkách se v podstatě nedá nepřistát : ) Lano tě zachytí, ať uděláš cokoliv.
Upravil/a 310_cibule dne 25-02-2026 12:37
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
Funguje vám TRackIr? Mě to hra nedetekuje, v devices ve hře také není ..
Q13: Will Carrier Qualification and the Combat Pilot franchise support TrackIR and other head and eye tracking devices such as Tobii Eye Tracker? A: Yes, we already support TrackIR
evidentmě to nefunguje .. a bez toho nelétám ..
TrackIR jede bez problému. Soft verze 5.4.2.
já jel předtím na verzi 4 na tom to nešlo, teď mám 5.5.3 .. vůbec jsem netušil, že se to má updatovat, měl jsem za to, že to jen trackuje x,y,z a víc jedniček a nul k tomu není potřeba
Odlepit F4F je u mě docela souboj, pořád to jede kam chce.
A větička "roll rate is superior to that of the Zero at all speeds." platí asi jen pokud má Zero roll jako 747.
Odlepit F4F je u mě docela souboj, pořád to jede kam chce.
A větička "roll rate is superior to that of the Zero at all speeds." platí asi jen pokud má Zero roll jako 747.
Počkej. Tail lock tedy fakt není na to, abych při opuštění éra zamknul kabinu, aby mi nevyčórovali rádio?
Tail lock je zamknutí ocasního - ostruhového kola.
V 1946 jsem nesl nelibě toto zamykání u některých startů a snad i přistání na letadlovkách, ale když si ve FMB naprasíš boční vítr, resp. trasu letadlovky vůči větru, někdy je to zamykání nutnost.
Pokud si pamatuji, ve starém šturmu nebyla funkce natočení přídě proti větru, tam se napevno sázel směr plavby, tady v Combat pilot by se vám to vysílání požadavku hodilo při návratu formace.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.