Zdar,
určitě se tu najdou i závodníci, tak mě napadlo založit užitečné vlákno.
Začínám pozvolna vybírat nový DD wheel, ale ještě před tím jsem T300 na blbnutí vytlačil experimentální upgrade.
Na netu dlouho sleduju různé možnosti sekvenčního řazení a jedno z nich mě vždy fascinovalo.
Před mnoha lety jsem viděl na youtubku jednoho nadšence, co vytvořil pro T500 Push Pull pádla, ale naprostá lenost mě vždy odradila si takovou vychytávku pořídit.
Měl jsem aktuálně čas se tomuhle tématu věnovat, tak jsem upravil již vytvořený 3D model a chtěl ho aplikovat na základnu T300 a musím napsat, byla to past vedle pasti pí…
Jaké překvapení když jsem zjistil, že je kabelová příprava pro pevná pádla, po některé z předchozích aktualizací FW možnost deaktivoval.
To co mohlo být bez rozebrání brnkačka, se vlastně stalo noční můrou, musel jsem v základně naparazitovat dva tlačítkové výstupy a novou kabeláží vytáhnout ven.
Složil jsem výtisky a zapojil přidané tlačítka, vše doposud pasovalo, co čert nechtěl původní Rally Sparco pádla byla machanicky neslučitelná.
Tak jsem je musel demontovat a to byl poslední krok, pak už následují jen pozitiva a sociální jistoty.
Hlavní podstata úpravy spočívá v nezávislosti pádla na otočení volantu, tedy pádlo najdete vždy na jednom místě.
Nebudu to natahovat, po bindování v Asseto Corsa Rally se výsledek brzy dostavil.
Na testovací erzetě jsem si z 93 místa polepšil na 78, tak rychlou adaptaci jsem opravdu nečekal.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.