Metodou „slepé kuře“ jsi našel to jediné video, které jsem ještě neviděl a ze kterého jsem konečně pochopil, v čem je zádrhel.
Díky moc, už mám přesně to, co jsem chtěl. A co si zasloužím : )
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
Tak mám půjčený Quest3 a musím říct, že po cca 3-4 hodinách, než jsem to zprovoznil po kabelu a naběhlo mi to správně v IL2, tak pak bombaaa. :-)
Co je ale divný, že dnes ráno jsem to zase nemohl nahodit a musím to dělat hrozně krkolomným způsobem, než se mi to spustí. Nějaká rada prosím, kdo s tím máte zkušenosti?
Nainstaloval jsem Meta, OpenComposite a nakonec SteamVR, protože jsem to nebyl schopen spustit. Ten SteamVR jen kvůli tomu, abych mohl v OpenComposite přepínat mezi SteamVR a OpenVR. Tohle jsem se dočetl na jednom fóru a funguje.
Kdyz znovu zapnu PC, tak musím otevřít OpenComposite, přepnout SteamVR, pak hned OpenXR, zavřít, spustit Meta, nastavit, že je OpenXR Runtime active a pak teprve spustím IL v tom dashboardu Meta.
Zkoušel jsem stáhnou dle nějakých YT videí i OpenXR Toolkit,ale ten jsem již nikde neašel. Jen nějaký OpenXR launcher, ale to dle těch videí není ono.
Jak to spouštíte vy?
A jinak tedy jsem nastavil 90Hz a v IL mi fps běží na 90fps bez kolísání, ale jakmile vezmu joy a manévruju s letadlem, tak ten pohyb není vůbec plynulý... jakoby se rozdělí a teprve když se pohyb zastaví, tak se to překryje... Prostě je to dost nepříjemné sledovat. S nastavením si ještě pohraju, ale napřed bych chtěl vyřešit přes jaké rozhraní to vlastně spouštět.
Nastavuju to už 14 dní a teprve teď jsme spokojený. Pro pozdější ladění je důležitý SideQuest, ale na to se zatím vybodni.
To, co se děje tobě, se mi ze začátku dělo také. Byla to kombinace všeho možného. Například jsem musel odinstalovat vše, co jsem měl nainstalováno kvůli HP Reverb. Další věc je, že v nastavení Meta musíš vypnout propojení přes wi-fi, jinak se to občas snaží propojit přes ní. Spouštění přes Steam nepoužívám, takže tady ti neporadím.
Kdyby bylo nejhůř, můžeme si zavolat.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
Meta OpenX runtime. Nutno zaškrtnout v nastavení Meta Link na PC.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.