Jo pardon, ještě jsem zapoměl dodat, že jsem používal velmi dlouho Saitek Throttle Quadrant taky jako plynovku. Před zmíněnou X-52. A nestěžuju si (vzhledem ke své ouchylce přesnosti.) Ixpadesátdvojku mám prostě navíc.
Takže se toho neboj.
Jednou prostě nějaký ten simulátor, kde bude pořádná létající pevnost či liberator vyjít musí ; ))
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
tohle je na dvouvrtulák a wellouše už máš
A libouše s autentickým nordenem, který dodnes nenabízí žádný jiný sim taky, vše ostatní jsou výmluvy ;-) YouTube Video
Neměl bych to říkat, ale toho vašeho liberátora jsem nikdy ani nevyzkoušel. Asi je to škoda...
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
No nějaký deep know-how na liberator tam bylo, např. ball turret, k nordenu, k navigační avionice, ale hlavní programátor, ten byl z Finska "Viikate", ten už má rodinu a minimum času,
kokpity dělal jeden němec, "Casper", kdo ví jestli ještě žije, ten musel skončit kvůli zdravotním problémům, externí model dělal "Monguse", ten už je léta po smrti ...
já přicmrndával u textur a konverzi. No myslím, že už to neposkládáme. Btw, vývoj probíhal přes 5 let u "pouhého" liberátora. Byl to nejkomplexnější stroj ve starým šturmu. Upravil/a magot dne 16-02-2026 18:42
Když to děláte ve volnu po večerech, tak je to samozřejmě pomalejší Ale věřím tomu, že kdyby se v současném simu měl objevit podobný kousek, tak je to prostě hodně velké lákadlo. Mnohem větší, než Zero, nebo Wildcat.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.