Ty podpadky vypadají jako velký špatný. Ideální je mít paty na zemi a pedálů se dotýkat klouby nártních kostí. To zajistí vysokou citlivost řízení. Tady u toho podpadku to není možné. Ale v druhém videu vidím, že je nemá nasazené. Tak asi jsou sundávací, tipuji.
Upravil/a AJaromir dne 06-01-2026 16:33
Ty podpadky vypadají jako velký špatný. Ideální je mít paty na zemi a pedálů se dotýkat klouby nártních kostí. To zajistí vysokou citlivost řízení. Tady u toho podpadku to není možné. Ale v druhém videu vidím, že je nemá nasazené. Tak asi jsou sundávací, tipuji.
Stačilo se podívat alespoň do třetiny videa, jsou tam oba režimy s patou a bez.
Asi ti úplně nepomůžu, ale mám CH Throttle a Saitek Throttle Quadrant. Plynovka je precizní držák, na quadrantu nedokázal nic zmrvit ani Saitek ; )
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
Ono vlastně jem původně chtěl koupit 2 tyhle Saiteky. Takže teď je mám.
O tomhle "Tvém" jsem taky uvažoval, ale zavrhnul. Raději tyhle dva výše uvedené.
Tu trotlu kterou uvádíš taky nemám,ale mám léta letoucí to co Cibule:
https://www.alza.cz/gaming/saitek-pro-flight-throttle-quadrant-d4671723.htm?o=9
A jelikož je po těch letech denního používání přece jen trochu vytrotlený, (i když stále jakš takš funkční), tak mi Ježíšek přinesl ten samý nový.
Já ho používám jen na nastavení směsi, chladičů a tak (přípusť paliva a nastavení vrtule, kde to chce přesnost, mám jinde). Čili pro toto ideální : )
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
Ajvne, Cibule, doporučili byste svoje trotl kvadranty krabičky jako první kousky někomu, kdo ovládal přípusť kolečkem myši? Kdo se rozhlížel myší? A zbytek měl na klávesnici?
A jsou krabičky kompatibilní s Windows 11?
Chlapi všichni, já nějak omezeně chápu, že to kolečko myši plynule nekolečkuje, že dělá spíš jakýsi "řádkový posun".
Já už si neumím létání bez všech těch hejblátek představit. Mně popravdě ani tak nejde o tu přesnost, stejně nikdy nic nesestřelím. Ale vytváří to úžasnou atmosféru. V pravé ruce knipl, levou na plynovce. A kolem sebe trimovací kolečka a všechny ty páky či knoflíky jako v reálu. Už na to mám návyk : )
Jsem stále na desítkách.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.