To netuším. Dle toho co spousta lidí na netu o Pimax píše, tak je vůbec obecný problém u nich cokoliv jakkoliv reklamovat. Prodají a když zaplatíš, tak si pro ně skončil a nezajímáš je.
A co jsem taky nepochopil, že spousta lidí píše, že Pimax kvalita, když ti vše funguje jak má a narazíš na ten top ks, tak prý super, ale hodně z nich píše, že se jim nechce platit Pimaxu předplatné. Vůbec netuším o jaké předplatné jde.
Není to o kabelu, potřeboval bys aby ti základní deska podporovala POwer Delivery minimálně na 9V, což základní desky nepodporujou... A na 5V se ten Quest 3 prostě bude vždy pomalu vybíjet...
Mě to dává cca 6-7 hodin hraní při plnym nabití na začátku
USB hub / dokovací stanici s PD (ať už součást např. monitoru, nebo samostatně) je nutné vyzkoušet, nemám vyzkoušeno, jestli to bude fungovat, zatím sem jel s tím, že sem to radší dával přímo na základní desku, aby kvůli rychlosti tam bylo co nejmíň mezi-zařízení a navíc jak píšeš, těma 6-7 hodinama sem zatím nebyl nikdy limitován za 3/4 roku používání... (Pouze asi 3x, když sem si přišel večer zalítat a zjistil, že sem si Questa zapoměl nabít) Nicméně i ten HUB by to měl rychlostně v pohodě stíhat a pokud má PD s 9V, mohlo by to fungovat...
Nicméně pro PD je potřeba mít z logiky i na druhé straně USB-C, jelikož USB A výstup, byť stejné specifikace, např. USB 3.2, nemůže mít dle standardu PD... Fyzicky to problém není, ale fakticky to asi žádné zařízení mít nebude, když to porušuje specifikaci...
PS: Tohle by mělo téměř jistě fungovat, když sem kabel kupoval já, tak tohle ještě neexistovalo, teď bych koupil tohle... https://www.alza....100624.htmUpravil/a Hot_Dog dne 10-02-2026 21:22
Nemám žádnej strap, jedu furt na tom originálním strašnym sado-maso popruhu Oproti Reverbu G2, na kterým sem lítal 4 roky, je to strašněj úpadek... Já to zatím bral asi tak, že ty letecký kukly ve spitfirru asi taky nebyly žádnej etalon komfortu... Njn, sem magor
Jj, je třeba se pořádně vžít do situace....
A na jakým CPU, grafice, nastavení Q3 jedeš a na kolik Hz Ti to šlape stabilně bez cukání? Jedeš přes OpenXR nebo VD?
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.