Je to tak, v USA není kreditka pouze možnost, tam je to víceméně nutnost.
Z používání kreditky se generuje skóring a když má člověk špatný skóring, tak nemá šanci získat např. podnájem.
Tam ten kapitál je extra agresivní..
No a v ČR kreditka naopak generuje negativní skóring při žádosti o půjčku, třeba o hypo Cibule má štěstí, že už je to velkej kluk a má bydlení vyřešený
Zdravím všechny, po cca 15 letech se vracím k IL2. Oprášil jsem starou výbavu s TrackIR4, postavil kompa, koupil nového IL2 a trochu pokukuji po VR. Koukám, že zde 310_cibule pořídil Quest3. Má zde ještě někdo Quest3 nebo Pimax Crystal Light/Super? Jak jste spokojeni v IL2 s těmito VR a jaký je zážitek v porovnání s TrackIR?
Zážitek je ze začátku obrovský (tedy úplně na začátku, tak asi týden se ti chce při každém manévru blít, než si to mozek srovná). Máš pocit, že v tom opravdu sedíš.
Pak si postupně zvykáš a už ti to přijde jako všechno, co máš dlouho. Onehdy jsem nasadil TrackIR kvůli CLOD. Docela nezvyk. Rozdíl asi jako ovládání směrovky na ose joysticku a pedály. Nebo páčkou a plynovou pákou : ))
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
A po vizuální grafické stránce či nějakému lagování spokojenost?
A co si k tomu všechno dokupoval mimo setu v krabici?
Mám GeForce 5070, takže to běhá velmi dobře na rozlišení přes 4000 x 2000 (teď to přesné číslo nedám). Grafika skoro na max.
Má to vlastní bateriii, ale vydrží asi jen dvě, tři hodiny, kdy můžeš pařit bez drátu. Můžeš se ale připojit i přes kábl. To se pak mírně dobíjí z USB a vydrží trochu déle. Když si koupíš Quest3, napíšu ti, jaký kabel je nejlepší (rada od Fučiho, mnou ověřená: )
Jinak nemusíš kupovat vůbec nic. Já si koupil ještě nějaké serepetičky, Ale ty jsou nadstandard.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.