Já osobně bych asi nevolil nic jiného, než Pimax nebo Steam Frame. Případně Bigscreen Beyond 2 To jsou věci, u nichž se moc nebojím, že by ztratily podporu. A co se týče Bigscreen Beyond, tak asi stěží seženete VR s menší hmotností.
Upravil/a AJaromir dne 25-01-2026 10:39
AR mě popravdě moc nezajímá, ale beru. Steam Frame má hlavně technogii dynamického datového toku, kterou jiný headset zatím ještě nemá. To, co je v poli ostrého vidění, to se streamuje skrz velkou šířku pásma. Co je mimo pole ostrého vidění, se streamuje v malé šířce pásma. Díky tomu prý dovedou ušetřit hodně na datovém toku a tím snížit latenci. Ale to hlavní. Steam je asi první firma na světě, která dovede emulovat X86 na ARM.
Balí jen pár herních studií pro VR hry a jistojistě by ani jednu z těch her co tam bylo, Cibule nikdy nehrál, takže mu to může bejt úplně šumák
HW se to nijak netýká, co jsem tak pochopil.
Já jsem zvědavý na Pimax Dream Air. Docela uvažuju, že bych si ho pořídil. Jsem zvědavý, jestli to brutální rozlišení s Eye trackingem může fungovat. Jinak mě v porovnání se stávajícím Quest 3 nic moc jiného neláká.
Já jsem zvědavý na Pimax Dream Air. Docela uvažuju, že bych si ho pořídil. Jsem zvědavý, jestli to brutální rozlišení s Eye trackingem může fungovat. Jinak mě v porovnání se stávajícím Quest 3 nic moc jiného neláká.
Jsem taky nakloněn pro Pimax Dream Air, zatím asi neexistuje HW který to utáhne při 90 Hz?
Počkej, jsi jen o rok starší, než Tom Cruise, ne? Copak jsi neviděl, jak naposledy válel v F14?
O rok a půl. Chtěl bych toho tvýho Krujze vidět v bé sedmnáctce ; )
Quest3 se právě nabíjí. Pak si udělám hezký den.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
Jsem taky nakloněn pro Pimax Dream Air, zatím asi neexistuje HW který to utáhne při 90 Hz?
Třeba by právě Foveated rendering mohl pomoct. Ale jak říkám, bude to chtít zkusit v rámci 14 dní :-)
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.