No tedy já si tu 21ku zkoušel jen v rámci trialu, ale v čem konkrétně vám přistání s ní přišlo komplikovaný? Mně přišla úplně v pohodě. S motorem i bez motoru mi to přišlo hodnější, než jakýkoliv vrtulák.
Lark: Kdybys měl chuť si zabojovat 1 vs 1 proti dvoumužnému Phantomu, nebo Tomcatu, dej vědět, my s Bumíkem si rádi protáhneme paže a radar
Správnej rozpočet, ideální aoa aby to vyšlo přesně na start dráhy, "touch" na ideální rychlosti, pěkně bez padáku aby chlapy u hangáru nebyli nasraný, že musej na plochu ...
No bejvaly časy kdy byl podvozek extra křehkej a lámal se, teď už je pevnější (v aktuální verzi). Pak byly další levely, v mlze, v noci bez RSBN. (Ono ani s RSBN v např. v mlze to není žádný hit)
Nakonec přistání na dvouproudé okresce, kde probíhalo finální brždění balíkem slámy typu MK6, to bejvalo v AVS kampani
Nakonec se s tím vždycky nějak přistane, ale myslím, že je to asi nejtěžší stroj.
Jojo, já se kdyžtak ozvu na nějaký dogfight. Upravil/a magot dne 24-01-2026 14:48
Mig-21 má moc malé křídla a veškerý vztlak generují jenom křídla. Pro přistání Mig-21 používá systém ofukování křídel, kdy část tahu je přesměrována přímo na křídla, což dodává značné množství vztlaku na přistání.
Jako že tohle není měkké přistání: YouTube Video
Jinak Mirage F1 je podle mě jeden z těch lepších strojů ze studené války. Krom toho, že létal rychle, tak ještě dokázal i někam doletět.
Upravil/a AJaromir dne 24-01-2026 15:33
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.