No to já chápu, ale předpokládal jsem, že nic takového není potřeba.
Že se koupí helma, naistaluje se nativní sw kde prostě bude výběr kabel nebo vzduch a vzduch bude omezen jen výkonem routeru a tím starosti končí. A on člověk aby se vůbec připojil do nějaké hry tak si musí instalovat sw od oculusu (či ten druhý), který sotva dejchá. Ale na Alyx to stačit bude no ..
Tak čím mám tedy sakra svůj reverb 2 nahradit? A kde to koupit a za kolik?
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
Cibule, klidně vezmi z druhé ruky Meta Quest 3, 128 MB. Na Bazoši jsou pod 10 tisíc. Případně nový na Alze je myslím někdy k 15 tisícům.
Pozor, nekupuj model "3s", to "eSko" je nižší model s celkem výrazně horšími parametry. Varianty s větší pamětí (256, 512) pro letecké simulátory nijak nevyužiješ (vznitřní paměť Questu se k nim nepoužívá).
Imho ten rozdíl oproti Reverbu už je velký a přechod se určitě vyplatí.
AJaromir napsal:
Jen nezapomínejte, že wifi je jen half-duplex. Frekvence se tak moc neprolínají, protože máte na výběr z 13 kanálů. Router většinou dovede sám vybrat kanál, který je nejméně rušen.
Ne tak uplne. I tech 13 kanalu na puvodni wifi nebylo separatnich, ale pouzity kanal rusil i okolni (sirka kanalu byla vetsi nez odstup). S modernejsimi technologiemi se najen pouzivaji vyssi frekvence, ale sirka roste s pozadovanou rychlosti. A najednou se pocet dostupnych kanalu smrskne vic nez desetinasobne.
310_cibule napsal:
Tak čím mám tedy sakra svůj reverb 2 nahradit? A kde to koupit a za kolik?
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.