Jojo, koule dovede, celé planety ale detailně zastavěné plochy - shore, tam už má limitace. Před rokem nebo jak je to dlouho, jsem to študoval v manuálu UE5 (k verzi 5.0). Vycházelo to nějak 400x400km.
Vody může být taky celá planeta a no problem.
Nicméně s každým updatem se to poslední dobou dost rychle mění, takže dnes už to může být i lepší. Dnes už je verze 5.7.
Však kdo se nudí, může si to zkusit, je to zdarma Upravil/a magot dne 15-12-2025 23:40
Taky bych si zalétl někajé Bobko ala 1940, ale BOX má na anglické straně jen hurrika a ještě k tomu ho dost lidí ani nemá ve výbavě.
Nějakej vánoční britskej prasomlejn by se neztratil ..
Poptám se tam "u nás"
To je celkem jedno. Nikdy se nesnažte za hodinu vypít flašku rumu a flašku slivovice za hodinu. Bude vám blbě. Udělal jsem to dneska v 5 odpoledne. Jakože jsem člověk typu "sežere cokoli", tak tohle není dobré. Aneb poslední den v práci v tomto roce.
Kdyby se vytvořil server s „Bitva o Británii“ určitě by se někdo přidal a další by si pořídili vhodné stroje… a není problém trochu „přikrášlit“ používané stroje.
Z osobní zkušenosti "what if" scénáře bývají stokrát lepší, než "reenactor" scénáře. Jako že fantazmagorie jsou fakt kolikrát lepší, než snaha udělat rekonstrukci skutečné bitvy.
Kdyby se vytvořil server s „Bitva o Británii“ určitě by se někdo přidal a další by si pořídili vhodné stroje… a není problém trochu „přikrášlit“ používané stroje.
Myslím že tam je jedna mapa na serveru Ad AStra "Battle of Britain", ale musíš počkat až se to tam otočí ..
Btw, Orlové koukám lítaj Oděsu, tak se můžeš vyřádit tam
Z osobní zkušenosti "what if" scénáře bývají stokrát lepší, než "reenactor" scénáře. Jako že fantazmagorie jsou fakt kolikrát lepší, než snaha udělat rekonstrukci skutečné bitvy.
Žádný what if, normálně to v BOXu zbastlíš: mapa Normandie, emil 109 emil 110, hurrik II, 111tkaH16, teta apod ..
Hele UE5 pouziva Metrea (NOR platfrom) a nebo i Grob aircraft jako enviroment. Ono když to poladíš správně je to VR/XR velmi pěkný (vlastní zkusenost). Jinak všechny zdravím po delší pauze
Muze mi prosim nekdo vysvetlit, jaky smysl ma animace na tomto videu v 10:00 *v leteckem simulatoru*?
... do hlavy jim nikdo nevidí, ale asi zas výhledově vydaj obdobu "TANK CREW" nebo i něco s pěchotou? Tam se jim to pak využije
No a obdobná animace bude i u flaku a ten už kolikrát vidíš na stojánce na letišti a pokud se ti to dělo hýbe i s obsluhou vypadá to násobně líp než bez nich.
A už předchůdce to měl včetně útěku obsluhy při útoku. Tohle bych jim nevyčítal
No chtěli bejt první jako Gagarin
Protože animovanou obsluhu minomentu jsem nikde nikdy neviděl, stejně jako plnou animaci vstupu a výstupu z kokpitu, která zde je, nepočítaje s možností pochodovat po svých ..
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.