Jako C-130 je věc, která se v DCS uplatní do budoucna, protože:
Je to první oficiální čtyřmotorový stroj, který ED donutil přepracovat jádro hry tak, aby podporovalo více, než dva motory. Do dnes DCS neumělo simulovat více, než dva motory. Takže se to do teď dělalo tak, že třeba vnitřní motory měly dvojnásobný výkon a vnější motory byly více méně jen 3d modely (resp. na každém křídle byl jeden virtuální motor), ale taky to mělo své mouchy. Třeba ty, že kouř z výfuků opět šel pouze z vnitřních motorů.
Dále je to první stroj s turbovrtulovým motorem. Pro mě je to možná jedinečná příležitost pochopit chování turbovrtulového motoru, protože naposledy jsem se s ním setkal v MSFSX, kde teda model Cessny Grand Caravan byl děs běs.
No a třetí benefit je společně s Chinookem nový nákladový systém včetně funkce shazování nákladu, což se bude hodně hodit do dynamické kampaně, kde doufám, že velkou roli bude hrát logistika.
Upravil/a AJaromir dne 07-12-2025 18:14
Dotaz k té C-130. Je tam možnost dvou pilotů, nějaké multicrew nebo je to jenom sólo letadlo ?
Píšou to v popisu:
Multi-Crew Multiplayer: Collaborate with fellow crew in real-time multiplayer sessions. Share cockpit responsibilities, navigation tasks, and systems management seamlessly as a team.
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.