taky by mě lákala, kdyby to ve mě nevyvolávalo příliš ALE, za mne to má cenu tak max 20$, dal bych po slevě 10$
za mne
plusy:
- konzistentní obsah
- Korea tady ještě nebyla
- mapa
- Československá lokomotiva
- statická kampaň?
- bude pořádně udělaný napalm?
mínusy
- zaostalý engine za horizontem, hnusný design infrastuktury, měst - nejsou schopný přejít na jiný engine
- vysloveně ubohý planetset, který je navíc ještě vykradený IL2 BOX, aby náhodou neměli moc práce a hlavně si polovičku těch letadel člověk znovu kupuje!
- jak asi ti "umělci" dobastlí fyziku transonické rychlosti, když ladili 20 let WWI engine na WWII?
- absence letadlovek a především korzár a další palubní stroje bez kterých Korea není Koreou, stejně jako WWI bez Zeppelinu
- absence létatelných bombardérů, především B-29, B-26, aby náhodou neměli moc práce. I TF pro CLOD dodal Wellington ..
- počítám, že žádná dynamická kampaň, to bych jim ale příliš nevyčítal, protože na to v dnešní době absolutně nikdo nemá koule
- kde jsou kurva mixéry, Sioux, H-5tka, Raven či Chicksaw, nikde, to by ty ruský lemplové něco museli dělat
- celkem citelná podpora toho zkurvysyna v Kremlu
a tak dál budu přežívat s DCS servery Mig-15 vs Sabre na Kavkaze, kde bývá spousta zábavy Upravil/a magot dne 01-12-2025 11:36
Korea tu už samozřejmě byla. MiG Alley, Rowan Software. Dynamická kampaň, Sabre a MiG, docela dobrá AI, samé 9/10 a simulátor roku. Byl to totální propadák kterého se prodalo za dva měsíce 5 tisíc kusů.
Osud šeptá bojovníkovi: "Nemůžeš odolat bouři" a bojovník šeptá: "já jsem bouře!"
Ad trans-sonická rychlost: Tam asi není moc co řešit. Tehdejší stroje byly v trans-sonické rychlosti nepoužitelné. Co spíš nechápu, je proč se do toho vůbec pouští? To je tak velký odklon od toho, co vždycky byl IL-2, že to nedává smysl.
Upravil/a AJaromir dne 01-12-2025 21:44
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.