Osobně maličko preferuji nohy "v pedálech", jako to mají třeba stíhačky Luftwaffe. Pokud ti vyhovuje ergonomie s patami na zemi a neodradí tě z mého pohledu už přeci jen přestřelená cena, tak získáš KUS POŘÁDNÝHO ŽELEZA, nebál bych se toho
On ten systém LW mají v podstatě i hornet, falcon a F-35 pohyb pedálů na ploché rovině. (U F-35 si ale mohou změnit jak budou nakloněné, ale to je pak napevno.)
Pedály - TPR, které jsou zavěšené na "houpačce" pohybují se v "Účku" a při brždění musí člověk měnit dynamicky úhel chodidla aby zachoval stejnou hodnotu brždění - protože musí v účku vyrovnávat směry vpravo vlevo aby nevyjel z dráhy, tak se člověk pere nejenom s směrem ale debilně se mění i brždění L/R to mohl vymyslet jen nějakej blbec
Časem se to člověk naučí a jde to víceméně normáně používat, ale houpačka je lepší pro děti na hřišti než v kokpitu
Až na to debilní brždění se s nimi létá krásně, ale už bych si to asi nekoupil. Zlatej systém Bf-109.
Jo a další ouvej je instalace, W10 to defaultně naistalovaly tak že osy brzdy fungovaly jen na 50% a musel jsem horko těžko hledat jak to fixnout jak definitivně odinstalovat drivery co si ty kreténský widle nainstalovaly a načíst originální ..
Definitivní odinstalace posraných driverů není normální běžná odinstalace, podotýkám, to je těžký porod u kterého člověk půl dne proklíná Gatese. Upravil/a magot dne 31-10-2025 12:31
když jsem u těch kvedlaček - pro skalní příznivce Mirage 2000 .. což je zde asi jenom Baron
... nejlepší garážový výrobce HW má u AVA báze speciální vačku určenou speciálně pro M2000, údajně tak jak je to IRL, dvakrát lomenou YouTube Video
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.