"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
Tyler Durden napsal:
Co je to za model? Aha, už jsem to identifikoval, 109 1/72 od Edy. Jaké bude kamo?
Kamo zatín není definitivní. Stále jsou ve hře 3 volby... ale to je to poslední. Momentálně se snažím postavit to tak, abych mohl říct dobrý na první model po X letech.... člověk nesmí koukat na videa a screenshoty jinde, protože v tu chvíli vidím, že jsem prasomil :-D.
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.