Jj to byla ta jeho reakce parodii na stát a odkud chodí naprosto dystopické zprávy. Naposledy zatčení 14leté dívky, která tasila nůž na místního o 20 kilo těžšího džentlmena, který jen na pozdrav smekl klobouk.
X KCD Fanfest – 6. září | Pevnost Malesov https://store.ste...99?l=czech
Společně s Warhorse Studios, KCDlive a Zazij Malesov pořádáme celodenní oslavu pro fanoušky v historické pevnosti Malesov. Očekávejte atmosféru plnou středověkých vibrací, poutavých aktivit a dobrodružství v reálném světě inspirovaných hrou Kingdom Come: Deliverance. Setkejte se s ostatními fanoušky, popovídejte si s vývojáři a užijte si den jako vystřižený z roku 1403.
Těším se na to. Uvažuju, že se na Malešov podívám.
Vstupenky lez objednat zde: https://www.kcdli...ky/fanfest
Pojďme se tam KCD šílenci potkat!
Náhodou, aspoň dvě třetiny dam vypadají na fakt dobré kuchařky
Nezapomínejte pánové, že žena nese na svých bedrech tíhu rodiny! Tak ta bedra musí být na to stavěná
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus
Chtěl jsem si v jakékoliv kovárně vyrobit Sekeru rytířskou. Materiál k výrobě mám. Po DLC „Kovářský odkaz“ to v obyčejné kovárně nejde, nepustí mne to do výroby. Vlastní kovárnu v Kutné Hoře nemám.
Dělá Vám to taky?
Jinak duch Jirky Káry působí v noci v Kuttenbergu a duch Jolandy v táboře u cigánů, ale je třeba napnout uši.
Paradoxně oba jsou již IRL mrtví, takže forma "duchů" sedí ..
Upravil/a magot dne 25-09-2025 20:00
Ahoj, jak bych si s vámi mohl zalétat? Kdy, kde a jak?
Létal jsem BOS solo a ted si na TAW trosku osvojil i engine mgmt a navigaci jen podle mapy. Sám ale nemám šanci. Létám za spojence.
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.