Tak 3x hurá, s modelem 52 se dá pokrýt prakticky celé pozdní období v Pacifiku a stihl taky ještě působit z nosičů.
Upravil/a saldy dne 12-08-2025 10:08
Tak 3x hurá, s modelem 52 se dá pokrýt prakticky celé pozdní období v Pacifiku a stihl taky ještě působit z nosičů.
Jsem to decentně +- poměřil kam až sahají DCS mariány WWII a kam se IRL dostaly IJN letadlovky v boji, kdyby se dělala rekontrukce i s košér vzdálenostma, tak se všechno semele v levém dolním rohu.
Jinak se víceméně po celé mapě co se týče bojů japonských nosičů tam nic nestalo. Nepočítaje doplňování zásob 1941-43 ..
Což samozřejmě neva, nekonečná voda od nevidím do nevidím je všude stejná
Vzniká zajímavý sandbox v kulisách slavné bitvy ve Filipínském moři z poloviny roku 1944, která sama o sobě je jen těžko přenositelná do hry. Nicméně hráči si zde mohou tvořit nejrůznější scenáře a užít si v rámci DCS spoustu zábavy. Nezbývá než doufat aby tempo vzniku ohlášených modulů bylo rychlejší než je obvyklé...
Skvělej detail, jak v 1:30 začnou na vysokém AoA té devětadvacítce plandat žaluzie horních vstupů vzduchu.
Slovenský display pilot co vyhrál v RIAT cenu za nejlepší letovou ukázku (nemůžu si vzpomenout na jeho jméno), kdysi v L+K popisoval, jak podle jejich zvuku (prý jako kdyby někdo chodil po křídle) poznal, že se blíží k meznímu úhlu náběhu, nebo k pádové rychlosti a nemusel vůbec koukat na indikátor, nebo poslouchat Natašu Upravil/a Coffin Corner dne 22-08-2025 00:43
...taky sem si nemyslel že bych mohl sestřelit německý letadlo. Dva roky po válce se mi to konečně podařilo.
Abraham Simpson
No sám létal štorch nebo andula ..
29 létá sama asi jako F-22 bez počítače FBW
29 už sis to mohl vyzkoušet na FC verzi. Podélně nestabilní aby byla maximálně agilní.
FM tam je v té finální verzi co bude zde, tzn. už je dávno možné si tím létat. Až to vydaj přijdou akorát interní vifikundace s rádiama a dalšíma udělátkama.
Rozhodně to bude zajímavý stroj na polítání. Ale té třiadváci se asi nedočkáme Upravil/a magot dne 22-08-2025 14:39
Ahoj, jak bych si s vámi mohl zalétat? Kdy, kde a jak?
Létal jsem BOS solo a ted si na TAW trosku osvojil i engine mgmt a navigaci jen podle mapy. Sám ale nemám šanci. Létám za spojence.
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.