ED pokročilo s novým systémem ATC a nyní hledá profesionální členy vojenských skupin k nadabování.
Dear all,
We've reached a milestone developing the new ATC system for DCS, and we now require a small group of miliary ATC to consult with and help provide voice over support. If you are an active or retired military ATC controller and wish to assist, please message me.
Ürčitě by mohly být špionážní balony, naše letectvo s nimi svedlo docela dost "soubojů", sestřelit takový balon vyžadovalo kupodivu velmi dobrý střelecký umění.
No, ale to byly buď malý špionážní, héliový - stratosférický a nebo s létakama co pouštěla CIA a hipísáci v Rakousku
paradoxně proti tomu nebyly žádné zbraně a soudruzi s tím měli hodně vrásků
Byl to debilní nápad, ohrožovalo to civilní letectví. Uvádí se že od srpna 51 do listopadu 56 bylo k nám vypuštěno téměř 600 000 balonů a nesly přes 300 milionů letáků. Ale byly nasazeny i sofistikované špionážní balony o průměru až 50m, měly dostup 15 000 až 20 000m, překonaly až 20 000km a nesly fotoprůzkumnou a radiotechnickou aparaturu. Přeletěly území SSSR a byly zachyceny na území pod kontrolou USA. Kamery byly dálkově odpáleny a snesly se k zemi.
Ono to bylo na obou stranách stejné. Dokonce až tak, že sověti sestřelili CIA balón zkopírovali ho 1:1 a poslali zpátky
tady stručná historie sovětských a ruských balónů https://www.twz.c...y-balloons
"come, my friends. We are going to war"
"It is likely that we go to our doom"
"But if we stayed home and did nothing something something sooner or later"
"come, my friends. We are going to war"
"It is likely that we go to our doom"
"But if we stayed home and did nothing something something sooner or later"
Možná čím dříve, tím lépe, protože se uvolní"exkluzivita" na ohlášené moduly. Stejně by mě zajímalo jak to v DCS funguje, když v MS Simulátoru existuje spousta stejných letadel od různých vývojářů vedle sebe a nikomu to nevadí. Tak proč by třeba v ED nemohli vyvíjet vlastní modul třiadvacítky, nebo v Heatblur F-15E?
...taky sem si nemyslel že bych mohl sestřelit německý letadlo. Dva roky po válce se mi to konečně podařilo.
Abraham Simpson
Jsou to sráči. Kdyby hned ze startu si neposrali pověst, možná bych jim i věřil.
Sráči jsou na obou stranách stejný imho.
Razbam potažmo Ron se nasral (byť legálně) do oblasti kde mohl čekat konflikt. Vyfoukne ED kontrakt na MB339 pro armádu Chile a ED bude moci dodat "jen" engine.
A mohl tušit, že se pan šedý posere v kině, hodí brzdu a nasadí mafiánský postupy.
ED se s tím nemělo srát a hned to utnout, Razbam v DCS zrušit a moduly převzít (pokud by to bylo právně možné) a ne to takhle nechat hnít.
To jsou pak v mích očích ještě větší sráči takovejhle pseudo-bussines.
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.