ufff, z ulovené zvěře jde jen maso, zbytek věcí nejde vzít i když ten zálesáckej perk na kůže, paroží a zuby mám a použval jsem před v1.2, takže nejde ulovit část materiálu, což specielně chybí na zbraně
Vykuchat jde, ale nic víc. Oni to nově rozdělili na dvě tlačítka, okrást a vykuchat. V okrást je např. šíp (po zastřelení). A ve vykuchání maso.
Že chybí parožina a zuby, to by mělo bylo šumák, ale ta kůže na zbraně to je ouvej ..
Jestli máš rozbitý tlačítko, tak dej restart hry. Pokud to nepomůže, tak si to celý přeinstaluj a preventivně si zazálohuj sejvy.
Napište jim to někdo na fcb nebo do nějakej jinej sociální žumpy, já žádnou z nich nemám a forum jim nefunguje ..
Přejel jsem zpět z KH na Trosky. Kupodivu mě nikdo nehoní a nepronásleduje. Na Troskách mi zůstala postel i s truhlou. Všude mám přístup.
Je tu podivný bug s koněm. Mapu jsem překročil na povoze. Nikde kůň. Na písknutí přiběhl. Ale když z něj slezu odcválá pryč, a proto se nedá vzít z něj věci ani na něj naložit. Cikáni mi ho už neochočí, že je můj.
V obchodoch sa da dostat k veciam na koni. Netreba behat von a dnu jak b**.
Jak to, že mě to nejde?
Je to o vzdálenosti od koně. Zkus si jej postavit až před dveře obchodu, i když mi osobně to funguje i když je u vedlejšího kvelbu
Btw musím vyzkoušet, jestli to je takto i u kování. U alchymie to nefunguje, tam si musíš ty kytky nacpat do kešeni
Ta vzdálenost, orientačně: Když v tom Suchdole stojí kůň u brány a já na tom dřevěném padacím mostě, tak už se do jeho inventáře dostanu.
"Ivane, Ivane. Ty palice medvědí. Nic jsi nepochopil!" Dědeček Hříbeček
Přejel jsem zpět z KH na Trosky. Kupodivu mě nikdo nehoní a nepronásleduje. Na Troskách mi zůstala postel i s truhlou. Všude mám přístup.
Je tu podivný bug s koněm. Mapu jsem překročil na povoze. Nikde kůň. Na písknutí přiběhl. Ale když z něj slezu odcválá pryč, a proto se nedá vzít z něj věci ani na něj naložit. Cikáni mi ho už neochočí, že je můj.
Nikdo tě tam nehoní páč je Bergov na mapě Kutné hory a na troskách jej zastupuje tvůj jako kamarád, můžeš toho zástupce na hradě najít.
S tím koněm to je divný no, to mě taky dělá, ale asi to je záměrně aby ses držel primárně na mapě Kutné Hory než doděláš hlavní příběh.
Zachraňoval jsem Vašutova koně (maník co se o něj stará je spojenec) páč ho zloději ukradli a teda má božské statistiky, nejlepší kůň ve hře asi. Hodlám o něj Vašuta okrást hned jak to půjde.
Osud šeptá bojovníkovi: "Nemůžeš odolat bouři" a bojovník šeptá: "já jsem bouře!"
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.